Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Obejrzałem sobie recap pierwszej części. Zrozumiałem tak 20%, kilka razy przewróciłem oczami tak samo jak kiedy w to grałem. Będzie dobrze... :)
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. No po Prologu w 3 chapterze już się zaczyna Kojimizować, wspaniale jest
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Przerwa, bo aż wziąłem urlop tydzień wcześniej dla niej a nie chce szybko skończyć. Na takie gry sie czeka latami, więc od jutra po 2-3h max. Nie no kogo ja oszukuje. Nie da sie oderwać od tego sztosa. Na szczęście zaniedlugo odwyk 3 tyg od gier.Są kojimizmy, ale mam wrażenie że mniej jak w jedynce. Chociaż duzo zapomniałem z 1.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 27 minut temu, Qbon napisał(a):A odtwarzacz jest jakiś ukryty czy łatwo go dostać?Łatwo. Fabularnie.SpoilerU Muzyka
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 2 godziny temu, Donatello1991 napisał(a):Łatwo. Fabularnie.SpoilerU MuzykaAkurat jak usiadłem wieczorem to się okazało, że właśnie tam zmierzam, bardzo fajna sprawa ten odtwarzacz.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Pytanie do grających czy gra pyta kiedy mamy urodziny? Bo pamiętając MGS5 to trzeba będzie ustawić tak na sobotę...
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 8 minut temu, Patapon napisał(a):Pytanie do grających czy gra pyta kiedy mamy urodziny? Bo pamiętając MGS5 to trzeba będzie ustawić tak na sobotę... Tak
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Luke kręci bekę z gamespotu - autorowi recenzji przeszkadzają kobiece stópki
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Po paru godzinach i pewnym mocnym wydarzeniu trochę odechciało się grać ;/SpoilerJakaś dziwna reakcja bohaterów na śmierć Lou. Może jednak żyje ale fakt że zamiast prawdziwego dziecka widzimy ducha w pojemniku mocno depresyjny
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. To chyba nawet nie jestSpoilerduch, tylko wizja Sama. Dollman mówi przecież, że ten pojemnik jest pusty.Chora akcja!
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 4 minuty temu, Rozi napisał(a):To chyba nawet nie jestSpoilerduch, tylko wizja Sama. Dollman mówi przecież, że ten pojemnik jest pusty.Chora akcja!SpoilerJakoś nie pociesza mnie fakt że duch dziecka żyje i będzie później np. w ciele robota... (tak z trailera wynikało) to jakieś dziwne gówno, przecież ten dzieciak miał z rok, ciężko żeby widziało nawet co się dzieje
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. No mi się wydaje, żeSpoilerLou to ta Tomorrow, tylko dorosła. Nie widzieliśmy jej śmierci, także ciekawe co tam Pan Hideo wymyślił. A śmierć Deadmana Cię nie poruszyła? :(
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. SpoilerTak, ale sytuacja z Lou wisiała już w powietrzu, wiadomo że zaraz mamy wracać do domu, prezent dla Lou, oglądałem trailery, zamiast robić zadania, wolałem mieć to za sobą, no ale nie spodziewałem się tak popapranej sytuacji.Dollman na razie super, ten zwrot o żałobie mocny. Mam nadzieję że coś stu się jednak odwróci, scena z Fragile i Lou była w innym otoczeniu niż wypadek na rowerku, coś tam było niedopowiedziane
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 10 hours ago, Szermac said:Z MUŁami można nieźle się zabawiać. To jak nowy MGS xDPierwsze spotkanie z Mulami na czymś co kiedyś było granicą Meksykańska, zwiastuje wymagające zmagania z oponentem jak w MGS5 w Afganistanie. Starałem się grać stealth, ale potem to olałem- zwyczajna strata czasu. Teraz dokonuje rajdowe akcje na bazy Mułów, do centrum, aby jak najszybciej zwabić pracowników do siebie z każdego zakątka bazy. Czekam aż podchodzą i eleminuje z broni strzelając gumowymi kulkami, a jak jest kilku wokół mnie to nokautuję oponenta „ręcznie”. Jest to najszybsza i najskuteczniejsza metoda by wyczyścić teren i ukraść surowce. Jestem bardzo rozczarowany tym elementem gry, bo on praktycznie się nie zmienił od jedynki, która wyszła 5 lat temu. Gram na poziomie „brutal”. Ale to tylko z nazwy jest trudny poziom, w grze to jak niemal. Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez walek
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Zależy jak kto gra chyba. Wydaje mi się, że główne zmiany na Very Hard w DS to było to, że deszcz błyskawicznie wszystko rozwala, i że duchy i ludzie bardziej się na ciebie rzucają. W miarę to wkurwiało, jak się chciało tylko dotrzeć do celu z masą rzeczy a nie wszystkich położyć po drodze.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ja tam się bawie w hitmana z garotą i czyszcze po cichaczu. Jest dużo możliwości tak czy siak.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Niesamowity trailer, dodaje otuchy że może nie będzie tak depresyjnie.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Masz rację, bardziej pasujeSpoilerstypa, klimat pogrzebowyBo na tym etapie jest teraz bohater, grałem ledwo 4h. Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Rtooj