Skocz do zawartości

Death Stranding 2 On The Beach

Featured Replies

• Odpowiedzi 949
  • Wyświetleń 76,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szacunek dla Kojimy za kreatywność i po prostu za to, że próbuje zrobić coś innego. Szkoda, że tym czymś innym jest najnudniejszy gameplay w grach wideo od czasu powstania walking simulatorów. Spokojn

• Niech każdy wydaje na co chce swoje pieniądze, ale moim zdaniem płacenie prawie stówy za to, żeby zagrać w giereczkę dla dzieci 2 dni wcześniej to kolejny rak branży. Rockstar obserwuje na ile pozwala

• Przeczytałem w końcu relację z 4-dniowego "obozu Death Stranding", zorganizowanego w siedzibie w Shinagawie (której wystrój jest mocno inspirowany "Odyseją kosmiczną"). Kurde, nawet to było częścią PR

Opublikowano
1 minutę temu, Square napisał(a):

DS2 jeszcze dobrze nie rozgrzebany, a już hypują na Saroska banderas

Opublikowano
Godzinę temu, Rtooj napisał(a):

Niesamowity trailer, dodaje otuchy że może nie będzie tak depresyjnie.

notsure

hahah to dobre

image.png

Opublikowano
55 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

DS2 jeszcze dobrze nie rozgrzebany, a już hypują na Saroska banderas

Zgodnie z tradycją wszyscy chyba coś zapodadzą.

Opublikowano
  • Autor

Baaardzo fajna niespodzianka dla osób, które podczas gry, będą obchodzić swoje urodziny :)

Opublikowano
W dniu 24.06.2025 o 12:46, KOMARZYSKO napisał(a):

Ktoś już odblokował te egzo z preorderów?

Ja mam, a co?

Opublikowano

Te funkcie sieciowe, które w grze mamy, jest potrzebny do tego opłacony ps plus?

Opublikowano
44 minuty temu, YETI napisał(a):

Baaardzo fajna niespodzianka dla osób, które podczas gry, będą obchodzić swoje urodziny :)

Zaciąga z konta czy trzeba/można podać?

Opublikowano
2 minuty temu, Faka napisał(a):

Te funkcie sieciowe, które w grze mamy, jest potrzebny do tego opłacony ps plus?

Nie trzeba Plusa.

Opublikowano
4 minuty temu, Square napisał(a):

Zaciąga z konta czy trzeba/można podać?

Podajesz na starcie gry, ale nie radzę kłamać, bo może wpaść kiedyś ban i game over xD.

Opublikowano
4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Podajesz na starcie gry, ale nie radzę kłamać, bo może wpaść kiedyś ban i game over xD.

Mam w lipcu więc luz.

Opublikowano

Zapytanie:

Czy potrzebna jest znajomość jedynki aby orientować się w lore dwójki. No i czy ktoś kto nie grał w pierwsze DS odnajdzie się w części drugiej? Pytam nie dla kolegi ale dla samego siebie )

Opublikowano
6 minut temu, SebaSan1981 napisał(a):

Zapytanie:

Czy potrzebna jest znajomość jedynki aby orientować się w lore dwójki. No i czy ktoś kto nie grał w pierwsze DS odnajdzie się w części drugiej? Pytam nie dla kolegi ale dla samego siebie )

Masz recap w grze też, 17 slajdów.

Tak czy inaczej nie polecam, jedynka zbyt dobra.

Opublikowano

Wielkie dzięki! Zostałem przekonany do zakupu haha ^^

Ale na solidne granie w DS2 poczekam do urlopu, który zapowiada się nad wyraz miodnie: hiking i wędrówki po angielskich klifach i plażach oraz wędrówki po wirtualnych klifach i plażach na plajstejszon!

Opublikowano
33 minuty temu, KOMARZYSKO napisał(a):

49 minut temu, Rozi napisał(a):

Zastanawiałem się jak daleko trza pocisnąć grę by je odblokować, ja ciągle siedzę w Meksyku i staram się powbijać 5*.

Musisz zmienić obszar.

A i za dużo czasu zajmie Ci bez dostaw wbijanie gwiazdek, zostaw to sobie na później.

Opublikowano

Jak nie grałeś w jedynke i nie wiesz o co kaman to jednak radziłbym od niej zacząć. Tam też masz to wszystko co wymieniłeś.

+

Dwójka nie tłumaczy aż tak zasad rządzących światem i IMO omija Cię w chuj ;)

Opublikowano

Tak jak @Szermac pisze - bierz najpierw jedynkę w wersji DC na PS5, ograj ją na spokojnie, bo ten recap mimo, że wszystko ładnie tłumaczy to i tak nie jest w stanie oddać Ci tego, czym ta gra jest i jak zajebiście się w to gra.

Opublikowano

Spoko, kupię zatem obie i zacznę od jedynki. W sumie teraz to się zastanawiam jakim cudem ta gra mnie ominęła? Chyba jakis inny growy sztrucel odwrócił moją uwagę.. no i tak - przecież to był czas zmiany bab! To przez baby nie zagrałem w DS1, wszystko jasne D

Opublikowano
Godzinę temu, SebaSan1981 napisał(a):

Zapytanie:

Skończyłem 10 godzin przed odbiorem dwójki ze sklepu.

Trzeba skończyć jedynkę, gameplay jest bardzo podobny więc nie ma ciśnienia że będziesz grał w przestarzałą grę, fabuła i świat niepowtarzalne, a dwójka to kontynuacja, nie ma sensu omijać.

Opublikowano

Właśnie rozpoczynam przygodę. Jestem podjarany jak za starych, gierkowych czasów. Rzadko kupuję gry na premierę, ale w tym wypadku nie mogło być inaczej. Mam nadzieję, że i tym razem czeka mnie gotg. Nie oglądałem żadnych trailerów ani screenów. Tabula rasa.

PS. O żesz kurwa jego mać, jak to wygląda!

Opublikowano

Odpaliłem na 2 godziny i wszystko tutaj jest mega lepsze i więcej niż w jedynce a grafika na pro urywa łeb! Treningi VR to wypisz wymaluj klimat MGS, świetny balans.