Opublikowano 11 września11 wrz Jak to było z SH2r, niektórzy streamerzy otrzymali już SHf i mogą publikować treści z pierwszych 4 godzin gry. Trzeba chyba powoli usuwać SH ze swoich algorytmów na socialach.
Opublikowano poniedziałek o 15:332 dni Jakąś gówno recka od baby co nie spodziewała się szokujących scen w silent hillu xD niech spyerdala Edytowane poniedziałek o 15:332 dni przez Bartolinsky
Opublikowano poniedziałek o 15:412 dni Spoko, dowiedziałem się, że:- gra jest jak Soulsy. ALE NIE DO KOŃCA. Ale jednak trochę jest. Ale trochę czuć też TEGO Silent Hilla. Ale też nie do końca.- w grze będą SZOKUJĄCE sceny. Wiadomo, w poprzednich SH nie było.- trzeba czytać notatki (jak w Soulsach), bo twórcom nie chciało się robić normalnej fabuły- trzeba przejść grę 99 razy, żeby skumać wszystko. Pewnie dlatego, że ostatnia notatka rozwijająca lore i wyjaśniająca wszystko pojawia się dopiero w new game plus, plus, plus, plus, plus, plus, plus.Btw, będzie jakaś recenzja od pana Miecia spod Żabki, co dorwał grę 15 lat przed pemierą i leci już z New Game +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++? Bo chciałbym się dowiedzieć trochę więcej tego co już wiedziałem trochę wcześniej. Edytowane poniedziałek o 15:502 dni przez Josh
Opublikowano poniedziałek o 15:592 dni Ależ się wjedzie w to po Cronosiku. A brońki mam nadzieję też będą mieć opisy do czytania jak w soulsach
Opublikowano poniedziałek o 16:042 dni 17 minut temu, Szermac napisał(a):7 dni Uwielbiam wersję Josha the Hyperbolmana XDŚmieszki muszą być, ale tak poważnie to też trochę czekam i na 90% wjedzie day 1
Opublikowano poniedziałek o 16:142 dni Ja tam się chce sam przekonać czy jest sztos, czy lipa i nie wyszło. Święto nowego Sajlencika nikt nie zabierze
Opublikowano poniedziałek o 17:142 dni Ja zdecydowałem sie jednak na wydanie pudełkowca. Cóż.. jak będę zaczynał ktoś juz będzie kończył
Opublikowano poniedziałek o 17:232 dni 8 minut temu, MEVEK napisał(a):Cóż.. jak będę zaczynał ktoś juz będzie kończył Już będzie kończone NG+
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ja to się po prostu zwyczajnie cieszę, że Silent Hill wróciło i dostajemy kolejne części. Czasem może wyjść gorzej (Ascension, The Short Message), czasem lepiej (Rimejk dwójki i oby f), ale właściwie każdego roku fani Cichego Wzgórza coś dostają, co jest sporym sukcesem w czasach, kiedy produkcja gier trwa po 5-6 lat. Mam nadzieję, że to się utrzyma i w 2026 wleci Townfall, a w 2027 rimejk jedynki.Jeszcze kilka lat temu nikt by nie uwierzył, że konami odkopie tego trupa i to ze sporym sukcesem.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Zakładam ze Blooberom to zawdzięczamy bo oni pokazali i udowodnili ze fani sa głodni tej marki a jednocześnie zawiesili poprzeczkę dość wysoko. Będę oceniał f właśnie przez pryzmat dwójeczki
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Mi ciężko uwierzyć, że w przeciągu miesiąca kupię dwie gry od Konami (Delta i f), gdzie jeszcze nie tak dawno temu wogóle nie byli zainteresowani gierkami na konsole.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Zaraz się zaczną dylematy gracza czy jednak robić NG+ w Cronos czy wjeżdżać w SHf.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Famitsu? Można im w pełni ufać. Goście od max oceny dla nintendo dogs i mgs5 raczej rzadko sie mylą
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. +5 do oceny za rwący się mundurek, czego innego oczekiwać od skośnych zwyroli?
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 2 minuty temu, messer33 napisał(a):Zaraz się zaczną dylematy gracza czy jednak robić NG+ w Cronos czy wjeżdżać w SHf.Na szczęście jestem juz na koncu ng+ xd
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Dla porównania famitsu rimejkowi SH2 dało 35/40, więc jest bardzo dobrze. 90 na meta coraz bliżej Trochę info z recki:czas przejścia 12-13 godzinhistoria dostarcza i trzyma w napięciu od początku do końca i ciężko się oderwaćYamaoka znowu zrobił potężny soundtrackdobry system walki, który daje sporo satysfakcjinawigacja i interakcja z przedmiotami jest trochę zepsuta i prowadzi okazjonalnie do frustracji ubranie niszczy się w z góry określonych momentach, a nie od otrzymanych obrażeń
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 11 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Na szczęście jestem juz na koncu ng+ xdjakbym się postarał to by poszło ale jak w takie gierki grać za dnia :/ Cronosek tylko wieczorami wjeżdża dla klimatu
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 1 minutę temu, messer33 napisał(a):jakbym się postarał to by poszło ale jak w takie gierki grać za dnia :/ Cronosek tylko wieczorami wjeżdża dla klimatuNo tak. Ja raczej na premierę nie wezmę, chyba ze mnie hajp poniesie czytając forum a na to sie zanosi.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. No ja tak hejtuje ale i tak zagrać muszę, poczekam jednak aż cena za pudełko spadnie poniżej 2 stów bo mam zasady, których staram się nie łamać a gierek jeszcze mam zapas na półce.