Opublikowano 21 września21 wrz Teraz widzę że cover art z USA jeszcze lepszy niż ryjec na cały front. O dziwo zawsze Europa miała lepsze okładki dla Silent Hill i innych klasycznych serii.
Opublikowano 21 września21 wrz 43 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):Silent Hill Furry xD. No na pewno to nowy czas dla serii, ale ortodoksyjni fani już mają zesranko i w sumie to normalne.Chodziło mi o to, że kazdy tu mówi o unikaniu spojlerów, a Ty wjezdżasz i pizgasz coś o jakiejś broni i o mechanice z nią związanej, lol.BTW. W pompce mam ortodoksyjnych fanów. Ortodoksyjne SH skończyło się w 04'
Opublikowano 21 września21 wrz No nie psujmy zabawy, co będzie to będzie, ja się cieszę, że wychodzi w końcu jakiś nowy Silent
Opublikowano 21 września21 wrz Co to za spoiler, że w grze będa bronie, po prostu na siłę ukrywanie, że to soulslike nie ma już sensu.
Opublikowano 21 września21 wrz Może jeszcze napisz, jacy bossowie będą, bo przecież wiadomo, że jacyś będą, ale daj znać co robią xdJak już sobie poleciałeś w Reddita czy cokolwiek innego, to się kiś teraz z tą "wiedzą" co masz sam ;)
Opublikowano 21 września21 wrz Ja to bym chciał jeszcze wiedzieć, czy na końcu będzie trzeba zdobyć jakąś kasetę i zapoznać się z jej zawartością. Edytowane 21 września21 wrz przez Czokosz
Opublikowano 21 września21 wrz 37 minut temu, Czokosz napisał(a):Ja to bym chciał jeszcze wiedzieć, czy na końcu będzie trzeba zdobyć jakąś kasetę i zapoznać się z jej zawartością.Tak xd
Opublikowano 21 września21 wrz 52 minuty temu, Czokosz napisał(a):Ja to bym chciał jeszcze wiedzieć, czy na końcu będzie trzeba zdobyć jakąś kasetę i zapoznać się z jej zawartością.Taśma na której zatłukła swoich kolegów z klasy gazrurką ale wtedy nie było jeszcze vhs'ów.
Opublikowano 21 września21 wrz Godzinę temu, Szermac napisał(a):Może jeszcze napisz, jacy bossowie będą, bo przecież wiadomo, że jacyś będą, ale daj znać co robią xdJak już sobie poleciałeś w Reddita czy cokolwiek innego, to się kiś teraz z tą "wiedzą" co masz sam ;)Jakoś przeżyję ten spoiler "fabularny", jednakże mam nadzieję, że to była robota AI xD.
Opublikowano 22 września22 wrz Dzisiaj się dowiemy, czy mamy kolejny goty materiał. Liczę na chociaż te 87-89.
Opublikowano 22 września22 wrz O faktycznie, jednak wcześniej. 86, mesjasz odwołany Najważniejsze, że bardzo chwalą elementy horroru i samą fabułę, a to się liczy w sajlentach najbardziej Zjebki dostaje, że niektóre momenty są zbyt rozciągnięte, a w ciasnych pomieszczeniach niewygodnie się walczy i stamina ogólnie za szybko się zużywa.
Opublikowano 22 września22 wrz Cieszą te oceny o tyle, że (z całym szacunkiem do BT) twórcy nie mieli już gotowej kanwy na której musieli nadbudować nową grę, a zajmowali się wszystkim praktycznie od zera.
Opublikowano 22 września22 wrz 11 minut temu, Pix napisał(a):To jest dla mnie najważniejsze To w ogóle nie dziwi, gość jest mistrzem horroru. Martwiłem się tylko o gameplay.Higurashi <3
Opublikowano 22 września22 wrz Na gryonline 9.5/10 jestem ciekaw jak to dalej pójdzie bo może jednak sztosik być.