Opublikowano 29 grudnia 202529 gru Dałem grze drugą szanse bo była promka na steam. Jestem po szkole i tym razem siadło. Klimat bardzo dobry, ale nie ma tego obsrania w porach co w sh2r. Nie ten kaliber. W ogóle nie czuje strachu żadnego. Mimo to gra się swietnie i na pewno przejdę tyle razy ile trzeba by poznac calkowicie fabule, bo nawet walka mi nie przeszkadza i jest ok. Śmiga i wygląda " pięknie ". Lubie takie posrane historie co jest milion pytań.
Opublikowano 29 grudnia 202529 gru No bo ta odsłona zupełnie nie straszy, co najwyżej tylko szokuje brutalnością i pojebanizmem niektórych sytuacji i wydarzeń.
Opublikowano 31 grudnia 202531 gru Zrobiłem pierwsze przejście. Pokręcona gra, pojebana. Ile tych zakończeń warto zrobić? Wszystkie?
Opublikowano 31 grudnia 202531 gru Warto drugie i czwarte, albo trzecie i czwarte. W ten sposób poznasz całą historię. Jak masz czas to wszystkie
Opublikowano 31 grudnia 202531 gru 15 minut temu, Szermac napisał(a):Warto drugie i czwarte, albo trzecie i czwarte. W ten sposób poznasz całą historię. Jak masz czas to wszystkie Mam czas. No to pogram dalej i zobaczę na ile motywacji starczy.
Opublikowano 31 grudnia 202531 gru Im dalej tym łatwiej W końcu zrobisz z siebie Tanka i moze połasisz sie o platyne
Opublikowano 5 stycznia5 sty Drugie zakończenie zrobione. Kurde warto było grać ng+. Czy kolejne przejście też zaskoczy mnie nowymi cutscenkami ( oprócz finału ) i rzeczami?
Opublikowano 5 stycznia5 sty Głównie notatki, trochę zmian w rezydencji i finał boss inny oczywiście.
Opublikowano 15 marca15 mar Wracam do gry, a właściwie zaczynam od nowa. Zacząłem poprzednio najwyższy poziom trudności zagadek i walki jaki się dało. Jakiś konsensus co najlepiej wziac?Plus ma ktoś przepis na hdr w grze na ps5? Ciemno w opór i kontast podbić?
Opublikowano 20 marca20 mar Wziąłem wszystko na maks, ale podczas Rinko Like Poddałem się, za dużo, odechciało mi się. I dałem Story. Ale teraz ilościowo walk dowaliło... Aż telepie jakby było na tym ala Hardzie.Za to na story jest zero problemu, idzie się jak przecinak.Smutne, że nie ma czegoś po środku, że blokuje się czasem kamera itdNo zwalili z tą walką i zwłaszcza jej ilością Ale klimat, wygląd, fabuła mega. Design stworów też. Lisie etapy - nie rozumiałem narzekania, bo bawiłem się spoko w nich.Do czasu... Za dużo tego, za podobne.Aż się zastanawiam czy zrobię next runy. Czy YT, tak czuję bezsens walki. No szkoda, serio lepiej byłoby machanie proste zrobić jak to.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Ja zacząłem wczoraj.Długo sie czaiłem jako fan serii.Wiedziałem ze to zupelnie inna gra ale i tak nie byłem na to gotowy xd.Story ciekawe sie wydaje i super ze są napisy no ale nie wiem jak to dalej będzie....