Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 26 minut temu, Szermac napisał(a):Skoro tak to taki tip jeśli chodzi o platyne, to radzę nie robić przejścia na Hardzie na NG+ i NG++, dopiero później.IMO ostatni bossowie w tych cyklach na Hardzie to jest masakra xd Chociaż no jak akurat nie pójdzie to na nich można zjechać z poziomem w sumie.Pierwsze podejście poszło na hardzie, więc mi wystarczy :) Ng+ zrobię na story, ng++ na Lost in fog, z maksymalnie dopakowną postacią nie powinno być aż tak ciężko. Masz jakiś dobry poradnik z collectibles? Najlepiej na YT, jedyny jaki udało mi się znaleźć jest rozbity na 14 części i koleś nie zbiera znajdziek po kolei xD I widzę też, że chyba przegapiłem kilka dokumentów w pierwszym podejściu (Sakuko's Diary), a ponoć na ng+ i ng++ w tych miejscach są już inne znajdźki, więc moje pytanie brzmi: jestem udupiony i muszę zaczynać od nowa czy będzie można zrobić ng+++ i wtedy pojawiają się ponownie?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 6 minut temu, Josh napisał(a):Pierwsze podejście poszło na hardzie, więc mi wystarczy :) Ng+ zrobię na story, ng++ na Lost in fog, z maksymalnie dopakowną postacią nie powinno być aż tak ciężko. Masz jakiś dobry poradnik z collectibles? Najlepiej na YT, jedyny jaki udało mi się znaleźć jest rozbity na 14 części i koleś nie zbiera znajdziek po kolei xD I widzę też, że chyba przegapiłem kilka dokumentów w pierwszym podejściu (Sakuko's Diary), a ponoć na ng+ i ng++ w tych miejscach są już inne znajdźki, więc moje pytanie brzmi: jestem udupiony i muszę zaczynać od nowa czy będzie można zrobić ng+++ i wtedy pojawiają się ponownie?Chodziło mi o Lost in the Fog ;) tamto to raczej Normal był.Ze stronek PowerPyxa korzystałem.I co z tego jak przegapiłem tabliczke upgradu jedną gdzieś i tak będę jeszcze raz musiał lecieć.Z tymi notatkami to nie wiem własnie jak jest, niestety nie pomogę, ja znalazłem wszystkie na NG, bo na plusach powpadały trofki za wszystkie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Udało się przejść przez upierdliwą walkę i zaraz potem wywaliło do pulpitu...Neobards Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Czokosz
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ok, to śmigam na ng+ i najwyżej dam później znać jak to wygląda. W miarę możliwości chciałbym splatynować tę grę jeszcze w max dwóch podejściach, stąd plan aby Lost in fog zostawić na ng++ najwyżej trzeba będzie się pomęczyć u finałowego szefka
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 39 minut temu, Rotevil napisał(a):NIe chce mi się już robić tych NG+, ale zaciekawił mnie ten miecz/katana?, on jest zniszczalną bronią jak się go zdobędzie?Niszczy się, ale jak go chowasz i używasz czegoś innego to się szybko naprawia. No i ma duży dmg.Tylko w jednym z zakończeń trzeba go oczyścić i już się nie naprawia sam i zmienia mu się moveset na rurkowy chyba.Jest jeszcze broń za to żartobliwe zakończenie, ale też bardziej żart xd