Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Silent Hill f

Featured Replies

Opublikowano
26 minut temu, Szermac napisał(a):

Skoro tak to taki tip jeśli chodzi o platyne, to radzę nie robić przejścia na Hardzie na NG+ i NG++, dopiero później.

IMO ostatni bossowie w tych cyklach na Hardzie to jest masakra xd Chociaż no jak akurat nie pójdzie to na nich można zjechać z poziomem w sumie.

Pierwsze podejście poszło na hardzie, więc mi wystarczy :) Ng+ zrobię na story, ng++ na Lost in fog, z maksymalnie dopakowną postacią nie powinno być aż tak ciężko. Masz jakiś dobry poradnik z collectibles? Najlepiej na YT, jedyny jaki udało mi się znaleźć jest rozbity na 14 części i koleś nie zbiera znajdziek po kolei xD I widzę też, że chyba przegapiłem kilka dokumentów w pierwszym podejściu (Sakuko's Diary), a ponoć na ng+ i ng++ w tych miejscach są już inne znajdźki, więc moje pytanie brzmi: jestem udupiony i muszę zaczynać od nowa czy będzie można zrobić ng+++ i wtedy pojawiają się ponownie?

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 52,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No wiadomo, że obiektywnie nie będzie, nie wiem czemu miałoby być, jest masa recenzji, można sobie poczytać, a ja nie recenzent, ja gracz i do gierek podchodzę emocjonalnie ;) Zresztą i tak za dużo Wa

• Dupeczka z SH: "Ohajo gozaimatsu, jestem Konatsu i odgrywam główną rolę w SH. Czuję się zaszczycona mogąc brać udział w tym projekcie i mam nadzieję, że moja rola spodoba się fanom serii" Babochłop z

• Jeszcze troszkieee kurde ta muza w menu Pizza z biedronki przygotowana, mleko na kakałko się będzie grzało, słuchawki i pad naładowane, drzemka po południu długa, urlop do końca tygodnia, zaraz Św

Opublikowano
6 minut temu, Josh napisał(a):

Pierwsze podejście poszło na hardzie, więc mi wystarczy :) Ng+ zrobię na story, ng++ na Lost in fog, z maksymalnie dopakowną postacią nie powinno być aż tak ciężko. Masz jakiś dobry poradnik z collectibles? Najlepiej na YT, jedyny jaki udało mi się znaleźć jest rozbity na 14 części i koleś nie zbiera znajdziek po kolei xD I widzę też, że chyba przegapiłem kilka dokumentów w pierwszym podejściu (Sakuko's Diary), a ponoć na ng+ i ng++ w tych miejscach są już inne znajdźki, więc moje pytanie brzmi: jestem udupiony i muszę zaczynać od nowa czy będzie można zrobić ng+++ i wtedy pojawiają się ponownie?

Chodziło mi o Lost in the Fog ;) tamto to raczej Normal był.

Ze stronek PowerPyxa korzystałem.

I co z tego jak przegapiłem tabliczke upgradu jedną gdzieś i tak będę jeszcze raz musiał lecieć.

Z tymi notatkami to nie wiem własnie jak jest, niestety nie pomogę, ja znalazłem wszystkie na NG, bo na plusach powpadały trofki za wszystkie.

Opublikowano

Udało się przejść przez upierdliwą walkę i zaraz potem wywaliło do pulpitu...

Neobards

7a6fc4e58020ee37506846525fe97e05_display

Edytowane przez Czokosz

Opublikowano

Ok, to śmigam na ng+ i najwyżej dam później znać jak to wygląda. W miarę możliwości chciałbym splatynować tę grę jeszcze w max dwóch podejściach, stąd plan aby Lost in fog zostawić na ng++ najwyżej trzeba będzie się pomęczyć u finałowego szefka pechowiec

Opublikowano
39 minut temu, Rotevil napisał(a):

NIe chce mi się już robić tych NG+, ale zaciekawił mnie ten miecz/katana?, on jest zniszczalną bronią jak się go zdobędzie?

Niszczy się, ale jak go chowasz i używasz czegoś innego to się szybko naprawia. No i ma duży dmg.

Tylko w jednym z zakończeń trzeba go oczyścić i już się nie naprawia sam i zmienia mu się moveset na rurkowy chyba.

Jest jeszcze broń za to żartobliwe zakończenie, ale też bardziej żart xd