Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale - Epizod VIII: Steam Deck Atakuje

Featured Replies

• Odpowiedzi 496
  • Wyświetleń 31,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jako że to juz raczej koniec, chciałem wszystkim podziękować za udział w kolejnej edycji eventu. Gdy nadszedl listopad myslalem ze jest inflacja, tyle problemów ma każdy na głowie, nie ma sensu może z

• łzy mi poleciały chłopaki, ten rok nie pozwolił mi za bardzo grac w gry i siedzieć na forumku (choć próbuje zaglądać na tyle ile czas pozwala bo psxextreme forumek zawsze w sercu)  musiałem popra

• Przepraszam za mały "serious time". Nie chcę psuć zabawy, ale napiszę raz i sobie idę.   Od lat nie biorę udziału w zabawie z przyczyn, które zachowam dla siebie, żeby nie wyjść na grincha.

Opublikowano

W poprzednich latach były okolice Wilgli jako ta główna części, ale ludzie czasem robili  naloty jakoś wcześniej jak dobrze pamiętam.

Opublikowano

Co roku start i koniec to po prostu caly zimowy Steam Sale. Wiadomo ze wigilia czy tam 1 dzien swiat to najlepszy czas na rzucanie giftami ale w Sylwestra tez niejednokrotnie sie dzialo.

Opublikowano

Czy użytkownik YXYX to ktoś z forum?

W tym roku może symbolicznie coś rzucę, ale raczej skromnie - inflacja to tam chuj, jest gorsze widmo... DENTYSTA.

Opublikowano

Może będzie mnie stać na indyczka albo 2 dla forumowych ziomalków to dołącze. Chociaż bardziej po to żebyście dodali mnie do znajomych na steamie :spicy:

Mój nick to oczywiście pawciokratos :gigabeta:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Miałem wpaść przypomniec o aktualizacji list życzeń, ale teraz musialem wpasc z innego powodu.

Siedze na kibelku, wracam sobie elegancko do pokoju, monitor na wygaszaczu, ruszam myszką, biore łyk kawy, ekran sie odpala i o mało co nie oblałem klawiatury i monitora.

image.thumb.png.8d36a7b0878a048322b187a22d26ac73.png

CO JEST?! Steam Sale przecież jeszcze nie wystartował. Ja pier**leee @Bzduras mnie rozyebał kompletnie, jeszcze sie ręce telepią, nie dam rady pisać :obama: Ale bedzie grane na Steam Decku :banderas:

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Kymel napisał:

To jak co roku czas porozdawać jakąś porytą gierkę :spicy:

Ta a potem kart z takich gierek nawet sie sprzedać nie da.

image.png.3701141db8089659018f6e28c31eeb9b.png

Opublikowano

Mówiłem, że nie ma się co hajpować - chyba cały mój budżet steamgiftowy poszedł w jednym rzucie :rayos: Ale jeśli papa założyciel się ucieszył to warto było.

Opublikowano

Ustalmy jedno, nie mogłem przejść obojętnie widząc DMC na liście życzeń. Podobno amerykańscy naukowcy John Kowalski i Jane Nowak ustalili, że fizycznie jest to niemożliwe.

Opublikowano

portfel za skiny załadowany, czekam święta by wam bomby wrzucić :santa:

Opublikowano
Godzinę temu, oFi napisał:

portfel za skiny załadowany, czekam święta by wam bomby wrzucić :santa:

Z ciekawości, jakieś rzadkie skiny/kosy?