Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale - Epizod VIII: Steam Deck Atakuje

Featured Replies

• Odpowiedzi 496
  • Wyświetleń 27,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jako że to juz raczej koniec, chciałem wszystkim podziękować za udział w kolejnej edycji eventu. Gdy nadszedl listopad myslalem ze jest inflacja, tyle problemów ma każdy na głowie, nie ma sensu może z

• łzy mi poleciały chłopaki, ten rok nie pozwolił mi za bardzo grac w gry i siedzieć na forumku (choć próbuje zaglądać na tyle ile czas pozwala bo psxextreme forumek zawsze w sercu)  musiałem popra

• Przepraszam za mały "serious time". Nie chcę psuć zabawy, ale napiszę raz i sobie idę.   Od lat nie biorę udziału w zabawie z przyczyn, które zachowam dla siebie, żeby nie wyjść na grincha.

Opublikowano

wnSHEzZ.png

A wcześniej dostałem przez pośrednika taką groźbę:

01fjZhk.png

:kekw:

Bardzo dziękuję! :wub:

Opublikowano

@Ukukuki kolejny niemożliwy w sankach :pika: No to już mam zalatwione święta z giętą blachą :obama:Dziękuję!

spacer.png

Opublikowano

Musze lepiej przygotować mój portfel na przyszły rok bo czuje niedosyt prezentów dla forumowiczów :nosacz2: Coś spaniałego tak kupić komuś gerke albo dostać jedną

Opublikowano

Witam i o zdrowie pytam
Ja z okazji choroby i inflacji niestety w tym roku wyłącznie jako obserwator. 
Chciałbym rzucić jakąś bombę ale niestety nie. Nawet nie stać mnie na standardowy strzał w @WolfVeto, który boi się zajrzeć tutaj by nie oberwać, bo jest jeszcze biedniejszy ode mnie. 

Będę wyłącznie czerpał satysfakcję z tego jak się okładacie Giftami od Gabena

Opublikowano

@Velius Moja lista to rozpierdziel jakich mało, jednak wszystkie gry na niej są kochane :wub:

Pięknie dziękuje, gierka ogrywana na premierę ale w 30 klatkach na slimce także będzie wielki powrót w UW i mam nadzieje ponad 100 klatkach :sonkassie:

spacer.png

Opublikowano

@MichAelis wyłonił się spod kołderki sprezentować mi gre wideo typu straszna, , ślicznie dziękuje :bolduper:

michaelis.jpg

Opublikowano
  • Autor

@MichAelis jak wjechał we mnie nie wiadomo kiedy i skąd i to jeszcze z taką perełka :banderas::banderas: Stealth kill, dziekuje pieknie :santa:

l9CFvys.png

Opublikowano
  • Autor

Dobra już mnie wystarczająco pobiliscie, dajcie żyć żebym do świąt dożył xD @Ukukukisie nie pierdzieli i od razu wyjasnia Monster Hunterem :obama:

vGxXjN3.png

@suteqpodarował mi to samo, ale spóźnił sie o minute :beksa: tak wiec musze odrzucić.

Opublikowano

O kurwancka, takiego obrotu spraw to się nie spodziewałem pod wieczór :pika: @MichAelis dziękuję serdecznie i kłaniam się, nie wiem co więcej napisać :obama:

spacer.pngspacer.png

Opublikowano
  • Autor

Myslalem ze tu w tym roku ktos 2-3 prezenty rzuci i zamykamy, co sie odpyerdala :obama:

Opublikowano
  • Autor

LEKARZA QRRWWWAAAAAAAAA

xlmEZIH.png

@suteqdo pierdla i to szybko za próbe zamachu. O qrwa jego mać :banderas: Dziekuje serdecznie, ide sie zbierać z podłogi.

Opublikowano

@Ukukuki Ale piękna dawka nostalgii. Za gówniaka grałem tylko raz w 1 i 2, a planuje przed 3 ograć sobie na spokojnie obie części, więc ideolo. Ostatnio się mega nahajpowałem jak czytałem posty Reda w temacie gierki, więc łezka w oku się pewnie zakręci <3333

oGiIWtu.jpg

Opublikowano

No i masz. @Matriks_1111sprawił iż tym razem PC będzie molestowany Stardew Valley a switch sobie odpocznie. Dzięki wielkie
spacer.png

Edytowane przez Mild_smoker