Opublikowano 22 grudnia 20222 l Autor Znowu dostałem bombe na twarz, tym razem od @PiPoLiNiO, dziekuje bardzo
Opublikowano 22 grudnia 20222 l @Ukukuki kolejny niemożliwy w sankach No to już mam zalatwione święta z giętą blachą Dziękuję!
Opublikowano 22 grudnia 20222 l Musze lepiej przygotować mój portfel na przyszły rok bo czuje niedosyt prezentów dla forumowiczów Coś spaniałego tak kupić komuś gerke albo dostać jedną
Opublikowano 22 grudnia 20222 l Witam i o zdrowie pytam Ja z okazji choroby i inflacji niestety w tym roku wyłącznie jako obserwator. Chciałbym rzucić jakąś bombę ale niestety nie. Nawet nie stać mnie na standardowy strzał w @WolfVeto, który boi się zajrzeć tutaj by nie oberwać, bo jest jeszcze biedniejszy ode mnie. Będę wyłącznie czerpał satysfakcję z tego jak się okładacie Giftami od Gabena
Opublikowano 22 grudnia 20222 l @Velius Moja lista to rozpierdziel jakich mało, jednak wszystkie gry na niej są kochane Pięknie dziękuje, gierka ogrywana na premierę ale w 30 klatkach na slimce także będzie wielki powrót w UW i mam nadzieje ponad 100 klatkach
Opublikowano 22 grudnia 20222 l @MichAelis wyłonił się spod kołderki sprezentować mi gre wideo typu straszna, , ślicznie dziękuje
Opublikowano 22 grudnia 20222 l Autor @MichAelis jak wjechał we mnie nie wiadomo kiedy i skąd i to jeszcze z taką perełka Stealth kill, dziekuje pieknie
Opublikowano 22 grudnia 20222 l Najlepsza gra świata Hollow Knight od usera @sprite (zapomniałem screna zrobić xd). Wielkie ukłony. PS zaaktualizuj profil, nie widze listy gier
Opublikowano 22 grudnia 20222 l Pięknie dziękuję @sprite a prosiłem żeby nie wysyłać i że bawię się jako obserwator
Opublikowano 22 grudnia 20222 l Autor Dobra już mnie wystarczająco pobiliscie, dajcie żyć żebym do świąt dożył xD @Ukukukisie nie pierdzieli i od razu wyjasnia Monster Hunterem @suteqpodarował mi to samo, ale spóźnił sie o minute tak wiec musze odrzucić.
Opublikowano 22 grudnia 20222 l O kurwancka, takiego obrotu spraw to się nie spodziewałem pod wieczór @MichAelis dziękuję serdecznie i kłaniam się, nie wiem co więcej napisać
Opublikowano 22 grudnia 20222 l Autor Myslalem ze tu w tym roku ktos 2-3 prezenty rzuci i zamykamy, co sie odpyerdala
Opublikowano 22 grudnia 20222 l @Figuś To niezły OBSERVATOR Ale mielonka będzie @MichAelis powinna śmigać
Opublikowano 22 grudnia 20222 l Autor LEKARZA QRRWWWAAAAAAAAA @suteqdo pierdla i to szybko za próbe zamachu. O qrwa jego mać Dziekuje serdecznie, ide sie zbierać z podłogi.
Opublikowano 22 grudnia 20222 l @sprite Wiedziałem ,że dostanę ten narkotyk, będzie grane na świętach na steam decku
Opublikowano 22 grudnia 20222 l Zombole w święta? Idealnie @MichAelis Na komputerku to można w to grać <3
Opublikowano 22 grudnia 20222 l @Ukukuki Ale piękna dawka nostalgii. Za gówniaka grałem tylko raz w 1 i 2, a planuje przed 3 ograć sobie na spokojnie obie części, więc ideolo. Ostatnio się mega nahajpowałem jak czytałem posty Reda w temacie gierki, więc łezka w oku się pewnie zakręci <3333
Opublikowano 22 grudnia 20222 l No i masz. @Matriks_1111sprawił iż tym razem PC będzie molestowany Stardew Valley a switch sobie odpocznie. Dzięki wielkie Edytowane 22 grudnia 20222 l przez Mild_smoker
Opublikowano 22 grudnia 20222 l @Ukukuki Już mnie bije Dziękuję bardzo. Skończyłem na Xboxie i tak mi się spodobało, że chętnie jeszcze raz bym ograł na handheldzie.