Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale - Epizod VIII: Steam Deck Atakuje

Featured Replies

• Odpowiedzi 496
  • Wyświetleń 31,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jako że to juz raczej koniec, chciałem wszystkim podziękować za udział w kolejnej edycji eventu. Gdy nadszedl listopad myslalem ze jest inflacja, tyle problemów ma każdy na głowie, nie ma sensu może z

• łzy mi poleciały chłopaki, ten rok nie pozwolił mi za bardzo grac w gry i siedzieć na forumku (choć próbuje zaglądać na tyle ile czas pozwala bo psxextreme forumek zawsze w sercu)  musiałem popra

• Przepraszam za mały "serious time". Nie chcę psuć zabawy, ale napiszę raz i sobie idę.   Od lat nie biorę udziału w zabawie z przyczyn, które zachowam dla siebie, żeby nie wyjść na grincha.

Opublikowano

wnSHEzZ.png

A wcześniej dostałem przez pośrednika taką groźbę:

01fjZhk.png

:kekw:

Bardzo dziękuję! :wub:

Opublikowano

@Ukukuki kolejny niemożliwy w sankach :pika: No to już mam zalatwione święta z giętą blachą :obama:Dziękuję!

spacer.png

Opublikowano

Musze lepiej przygotować mój portfel na przyszły rok bo czuje niedosyt prezentów dla forumowiczów :nosacz2: Coś spaniałego tak kupić komuś gerke albo dostać jedną

Opublikowano

Witam i o zdrowie pytam
Ja z okazji choroby i inflacji niestety w tym roku wyłącznie jako obserwator. 
Chciałbym rzucić jakąś bombę ale niestety nie. Nawet nie stać mnie na standardowy strzał w @WolfVeto, który boi się zajrzeć tutaj by nie oberwać, bo jest jeszcze biedniejszy ode mnie. 

Będę wyłącznie czerpał satysfakcję z tego jak się okładacie Giftami od Gabena

Opublikowano

@Velius Moja lista to rozpierdziel jakich mało, jednak wszystkie gry na niej są kochane :wub:

Pięknie dziękuje, gierka ogrywana na premierę ale w 30 klatkach na slimce także będzie wielki powrót w UW i mam nadzieje ponad 100 klatkach :sonkassie:

spacer.png

Opublikowano

@MichAelis wyłonił się spod kołderki sprezentować mi gre wideo typu straszna, , ślicznie dziękuje :bolduper:

michaelis.jpg

Opublikowano
  • Autor

@MichAelis jak wjechał we mnie nie wiadomo kiedy i skąd i to jeszcze z taką perełka :banderas::banderas: Stealth kill, dziekuje pieknie :santa:

l9CFvys.png

Opublikowano
  • Autor

Dobra już mnie wystarczająco pobiliscie, dajcie żyć żebym do świąt dożył xD @Ukukukisie nie pierdzieli i od razu wyjasnia Monster Hunterem :obama:

vGxXjN3.png

@suteqpodarował mi to samo, ale spóźnił sie o minute :beksa: tak wiec musze odrzucić.

Opublikowano

O kurwancka, takiego obrotu spraw to się nie spodziewałem pod wieczór :pika: @MichAelis dziękuję serdecznie i kłaniam się, nie wiem co więcej napisać :obama:

spacer.pngspacer.png

Opublikowano
  • Autor

Myslalem ze tu w tym roku ktos 2-3 prezenty rzuci i zamykamy, co sie odpyerdala :obama:

Opublikowano
  • Autor

LEKARZA QRRWWWAAAAAAAAA

xlmEZIH.png

@suteqdo pierdla i to szybko za próbe zamachu. O qrwa jego mać :banderas: Dziekuje serdecznie, ide sie zbierać z podłogi.

Opublikowano

@Ukukuki Ale piękna dawka nostalgii. Za gówniaka grałem tylko raz w 1 i 2, a planuje przed 3 ograć sobie na spokojnie obie części, więc ideolo. Ostatnio się mega nahajpowałem jak czytałem posty Reda w temacie gierki, więc łezka w oku się pewnie zakręci <3333

oGiIWtu.jpg

Opublikowano

No i masz. @Matriks_1111sprawił iż tym razem PC będzie molestowany Stardew Valley a switch sobie odpocznie. Dzięki wielkie
spacer.png

Edytowane przez Mild_smoker