Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale - Epizod VIII: Steam Deck Atakuje

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, Dr.Czekolada napisał:

Z tego, co widzę przebiliśmy nie tylko poprzedni rok ale chyba nawet udało się 2020 :whatuh: Przynajmniej pod względem postów. To chyba nie jest tak źle z tą inflacją.

Inflacja dotknęła też liczby postów po prostu :kaz:

1 minutę temu, Bzduras napisał:

To jeszcze jedna salwa honorowa i na tym kończę.

Cytując klasyka "mnie nie trafił, więc czuję się bezpieczny" :dynia:

• Odpowiedzi 496
  • Wyświetleń 27,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jako że to juz raczej koniec, chciałem wszystkim podziękować za udział w kolejnej edycji eventu. Gdy nadszedl listopad myslalem ze jest inflacja, tyle problemów ma każdy na głowie, nie ma sensu może z

• łzy mi poleciały chłopaki, ten rok nie pozwolił mi za bardzo grac w gry i siedzieć na forumku (choć próbuje zaglądać na tyle ile czas pozwala bo psxextreme forumek zawsze w sercu)  musiałem popra

• Przepraszam za mały "serious time". Nie chcę psuć zabawy, ale napiszę raz i sobie idę.   Od lat nie biorę udziału w zabawie z przyczyn, które zachowam dla siebie, żeby nie wyjść na grincha.

Opublikowano

Myśląc że bombardowanie już minęło wyszedłem na powierzchnie a tu Grabek zrzucił tak zwaną megatone :banderas:

Zrzut-ekranu-2022-12-26-175606.jpg

Opublikowano

Nawet nie można na chwilę odejść od komputera, bo już strzelają. Cudowne prezenty :D

spacer.png

Opublikowano

U @Kymel to jest jakaś świecka tradycja, że sprzedaje nokaut i mówi "może się nada"? :obama:Kurła, dziękuję, nie wiem co więcej mogę napisać, bo mózg mi się wyłączył czasowo!

spacer.png

Opublikowano
  • Autor

Ja dzisiaj otwieram oczy rano i bomba od @devilbot w postaci bardzo ciekawej gry, widać ze koneser.

qmk3GKc.png

A potem wpada @ireniqsi swietnie wyczul sytuacje bo człowiek naprawde myslal ze to juz koniec a jak sie okazalo Mikołaj mial inne zdanie :obama:

vxFlqX2.png

Dziekuje bardzo! Sprawiliscie mi nie lada radość :)

Opublikowano

O jerona pierona, to może jeszcze się nie żegnam i poczekam na jakąś bombkę :p 

Opublikowano
  • Autor

Ja nadal nie moge kupowac giftów, probowalem do dwóch osób i nic z tego. Poszedl ticket do supportu, moze sie do 5 stycznia wyrobią. Najwyzej ktos dostanie z okazji nowego roku.

Skonczylem pisac posta a tutaj wlatuje jeszcze prezent od @Mild_smokerczyli DLC do GOTY 2022, klikalem akceptuj szybciej niz Sonic przebiera nóżkami. Dziekuje pieknie!

Dlo09og.png

Opublikowano

Co ode mnie mogło polecieć to poleciało. Może do końca wyprzy coś jeszcze wpadnie ale nie obiecuję;)

Opublikowano

@Figuś

Pięknie dziękuję mości kawalerze!

Nikogo nie spałowałem jeszcze ani nawet mandatu nie wystawiłem. Niech się pierdola, a ludzie maja wesołe świeta.

BTW

Nie ograłem jeszcze Pany niczego, ale od jutra mam wolne! będę nakurwiać :D 

miualc5.jpg

Opublikowano

Zrzut-ekranu-2022-12-26-204026.jpg

Forum playstation extreme? Zdecydowanie najlepsze miejsce w sieci WEB.

Dziękuje Brodawczak, będzie NAPIERDALANE :bolduper:

Opublikowano

Kasowanie wishlisty nie pomaga, dojadą cię i tak. Wielkie dzięki @Ukukuki, bo przepiękna to seria :wub:
Te mikołajki to najlepsza rzecz w internecie ^^

steann.jpg 

Opublikowano

RLHMah0.png

@Mild_smoker dziękuję, wierzę ci że jest takie dobre jak mówisz :) 

Opublikowano

Sab9lKK.png

Dziękuję bardzo Pan Ficuś, dawno nie grałem w żadnego Wolfa to chętnie odświeżę dwójeczkę. :wub: I proszę wybaczyć tak późne dodanie do znajomków ale zwyczajnie zapomniałem o zaproszeniu podczas świąt. Pana Matrixa tak samo. :(