Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
55 minut temu, Rotevil napisał(a):

Dziwne że na opencriticu wiszą oceny 90 z okrojonej wczesnej wersji, powinni chyba na nowo dać recenzje wraz z aktualizacją 1.0?

No to pewnie dadzą po premierze i wynik się zaktualizuje.

Kurde, mam duże oczekiwania, bardzo duże. Ci co grali w EA - jest dużo lepiej od jedynki?

• Odpowiedzi 163
  • Wyświetleń 13,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem ponad 2 godziny i jest dobrze. Melinoe gra się inaczej niż bratem, movement jest też trochę inny, ale bardzo szybko wbija się w rytm. Teraz dostajemy manę, przez co walki są inne, bo trzeba n

• Obiecane skriny w spoilerze:  

• Nie mogę przestać w to grać, napierdalam jak głupi 

Opublikowano

Jest podobnie sztosikowo, tylko brońki mogą się wydawać dziwne na początku. Ale Syreny to banderas

Opublikowano

Ja nabiłem 100h w early access i nie powiedziałbym, że gra jest w chuj lepsza od jedynki, jeśli w ogóle. Może to przez to 'rwane' doświadczenie, bo oni cały cały czas coś dodawali albo zmieniali, ale na ten moment powiedziałbym, że jedynka siadła mi znacznie bardziej. Może się zmieni jak przysiade do pełniaka, ale no jak ktoś uwielbia pierwsza część, to tu nie będzie inaczej.

Opublikowano
4 godziny temu, Rotevil napisał(a):

Dziwne że na opencriticu wiszą oceny 90 z okrojonej wczesnej wersji, powinni chyba na nowo dać recenzje wraz z aktualizacją 1.0?

Gruuubo banderas

Opublikowano
40 minut temu, GearsUp napisał(a):

Gra pewnie zamknie rok 2025 z najlepszymi ocenami

9jijk.jpg

Si, na OP wciąż dużo ocen z 2024, stąd "tylko" 93. Wygląda że najwyżej oceniane gry pecetowe tej generacji to beda BG3 i Hades 2, czyli królowe wczesnych dostępów.

Opublikowano

Jakoś mnie to nie dziwi, gra spokojnie trzyma poziom jedynki, działa na ziemniakach (nawet Switch 1 daje radę aż miło z tą grą) i ma od groma zawartości. Generalnie jeśli komuś jedynka się podobała to nie ma opcji, że od dwójki się odbije i stawiam na to swoje konto na forumku.

Opublikowano

W dniu 12.09.2025 o 16:42, ogqozo napisał(a):

Ciekawe co zrobią twórcy gry Towa, która jest ogólnie zrzynką Hadesa ale wyglądającą całkiem ciekawie, zakładałem że w nią chętnie pogram (jest demko). No i mają 19 września premierę lol.

Tow? O jakiej grze piszesz, chętnie sprawdzę.

Opublikowano
51 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

O której to wychodzi z EA na pc? 18?

Wszędzie wychodzi o 18.

Opublikowano

1 godzinę temu, Jeez_PS napisał(a):

Tow? O jakiej grze piszesz, chętnie sprawdzę.

No Towa, pełny tytuł Towa and the Guardians of the Sacred Tree. Na demku wyglądało bardzo ładnie, acz jak wyszła to recenzje zebrała średnie.

Niemniej nawet w recenzjach prawie każdy wspomina, że zaraz Hades 2 lol. Jakby nie to, to może ludzie wygłodniali na Hadesa by popatrzyli, gra fajna, dostała tutaj 8/10, a kupię, zupełnie inna by mogła być popularność tej gry, japońskie studio siedziało nad tym pewnie latami i zrobiło chyba najlepiej ocenianą swoją grę (głównie są znani z serii Egglia) a tutaj taki sztyms na drodze.