Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 55 minut temu, Rotevil napisał(a):Dziwne że na opencriticu wiszą oceny 90 z okrojonej wczesnej wersji, powinni chyba na nowo dać recenzje wraz z aktualizacją 1.0?No to pewnie dadzą po premierze i wynik się zaktualizuje.Kurde, mam duże oczekiwania, bardzo duże. Ci co grali w EA - jest dużo lepiej od jedynki?
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Jest podobnie sztosikowo, tylko brońki mogą się wydawać dziwne na początku. Ale Syreny to
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Ja nabiłem 100h w early access i nie powiedziałbym, że gra jest w chuj lepsza od jedynki, jeśli w ogóle. Może to przez to 'rwane' doświadczenie, bo oni cały cały czas coś dodawali albo zmieniali, ale na ten moment powiedziałbym, że jedynka siadła mi znacznie bardziej. Może się zmieni jak przysiade do pełniaka, ale no jak ktoś uwielbia pierwsza część, to tu nie będzie inaczej.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 4 godziny temu, Rotevil napisał(a):Dziwne że na opencriticu wiszą oceny 90 z okrojonej wczesnej wersji, powinni chyba na nowo dać recenzje wraz z aktualizacją 1.0?Gruuubo
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 40 minut temu, GearsUp napisał(a):Gra pewnie zamknie rok 2025 z najlepszymi ocenamiSi, na OP wciąż dużo ocen z 2024, stąd "tylko" 93. Wygląda że najwyżej oceniane gry pecetowe tej generacji to beda BG3 i Hades 2, czyli królowe wczesnych dostępów.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Jakoś mnie to nie dziwi, gra spokojnie trzyma poziom jedynki, działa na ziemniakach (nawet Switch 1 daje radę aż miło z tą grą) i ma od groma zawartości. Generalnie jeśli komuś jedynka się podobała to nie ma opcji, że od dwójki się odbije i stawiam na to swoje konto na forumku.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 minuty temu, easye napisał(a):a jak gra działa na S2? o 120hz.Nice 120 w Docku, hh 1080/60
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W dniu 12.09.2025 o 16:42, ogqozo napisał(a):Ciekawe co zrobią twórcy gry Towa, która jest ogólnie zrzynką Hadesa ale wyglądającą całkiem ciekawie, zakładałem że w nią chętnie pogram (jest demko). No i mają 19 września premierę lol.Tow? O jakiej grze piszesz, chętnie sprawdzę.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 51 minut temu, Donatello1991 napisał(a):O której to wychodzi z EA na pc? 18?Wszędzie wychodzi o 18.
Opublikowano 38 minut temu38 min 1 godzinę temu, Jeez_PS napisał(a):Tow? O jakiej grze piszesz, chętnie sprawdzę.No Towa, pełny tytuł Towa and the Guardians of the Sacred Tree. Na demku wyglądało bardzo ładnie, acz jak wyszła to recenzje zebrała średnie.Niemniej nawet w recenzjach prawie każdy wspomina, że zaraz Hades 2 lol. Jakby nie to, to może ludzie wygłodniali na Hadesa by popatrzyli, gra fajna, dostała tutaj 8/10, a kupię, zupełnie inna by mogła być popularność tej gry, japońskie studio siedziało nad tym pewnie latami i zrobiło chyba najlepiej ocenianą swoją grę (głównie są znani z serii Egglia) a tutaj taki sztyms na drodze.