Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Masz realnie dwa systemy do wyboru, jeden pozwalający wycisnąć więcej ze sprzętu, ale kosztem kompatybilności, a drugi bardziej otwarty, ale przez to mniej wydajny. Teraz ten drugi będzie starał upodobnić się do tego pierwszego zachowując swoje zalety.

• Odpowiedzi 857
  • Wyświetleń 76,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Krzysztof93
    Krzysztof93

Odpalanie takich gier na tych małych komputerkach na siłę byle tylko nie roztopiły się w dłoniach to jest zwyrolstwo i powinno być karane. Nie chcę patrzeć na takie rzeczy, obrzydza mnie to i obrzydza

• 600-700 euro za granie na 7 calach? Beka Ja wybieram rozwiązania jak logitech g cloud gdzie człowiek płaci 200-300 euro i ma tez dobrą jakość przez clouda czy remote play. SD dobry sprzęt ale nawet on

• to którego warto kupić jeśli chcę grać do snesa plus psxowe gry grywalne bez gałki?

Opublikowano

4 minuty temu, GearsUp napisał(a):

I teraz te handheldy będą się tak ścigały jaki system mają posiadać?

tak, i to dobrze dla graczy

sukces SteamOS i to jak sobie radzi w grach, wymusił działania MS. Także kolejny raz okazało się że konkurencja jest dobra i dobrze że pojawiła się alternatywa.

Opublikowano
12 hours ago, Chewie said:

Może być fajna maszynka do game passa. Tylko jeszcze trzeba się przekonać do grania na handheldzie. Nic do nich nie mam ale jak jestem w domu to po prostu siadam przy master race albo na kanapę i odpalam xboxa. W łóżku od razu zasypiam więc wtedy też raczej granie odpada. Może na klopie się to sprawdzi. Np kupiłem sobie trimui smart pro od chińczyka i w sumie odpaliłem go 2 razy.

To raczej nie jest sprzęt do grania w domu.

Ja dojeżdżam pociągiem do pracy i jest to dla mnie potencjalnie idealny moment żeby wcisnąć trochę grania w rozkład dnia.

Opublikowano

Ja gram na steam decku dosłownie tylko w domu. Więc niekoniecznie handheldy to sprzęty wyłącznie outdoorowe.

Opublikowano

Ja też na swoim Steam Decku gram wyłącznie w domu. Na wyjścia czy wyjazdy jeśli już to lepiej sprawdzają się u mnie Anbernici, mniejsze, poręczniejsze i mieszczą się do kieszeni.

Swoją drogą ciekawe czy zobaczymy czy Sony będzie próbowało jakoś zablokować granie na tego typu "xboxie" w gry Sony na Steam czy Epicu.

Opublikowano
15 minutes ago, ASX said:

Ja też na swoim Steam Decku gram wyłącznie w domu. Na wyjścia czy wyjazdy jeśli już to lepiej sprawdzają się u mnie Anbernici, mniejsze, poręczniejsze i mieszczą się do kieszeni.

Swoją drogą ciekawe czy zobaczymy czy Sony będzie próbowało jakoś zablokować granie na tego typu "xboxie" w gry Sony na Steam czy Epicu.

Raczej nie da się czegoś takiego zablokować na PC. No i jaki w tym problem miałoby Sony? Przecież nadal gra musi się sprzedać i sprzeda się w wersji PC.