Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Masz realnie dwa systemy do wyboru, jeden pozwalający wycisnąć więcej ze sprzętu, ale kosztem kompatybilności, a drugi bardziej otwarty, ale przez to mniej wydajny. Teraz ten drugi będzie starał upodobnić się do tego pierwszego zachowując swoje zalety.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 4 minuty temu, GearsUp napisał(a):I teraz te handheldy będą się tak ścigały jaki system mają posiadać?tak, i to dobrze dla graczy sukces SteamOS i to jak sobie radzi w grach, wymusił działania MS. Także kolejny raz okazało się że konkurencja jest dobra i dobrze że pojawiła się alternatywa.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 12 hours ago, Chewie said:Może być fajna maszynka do game passa. Tylko jeszcze trzeba się przekonać do grania na handheldzie. Nic do nich nie mam ale jak jestem w domu to po prostu siadam przy master race albo na kanapę i odpalam xboxa. W łóżku od razu zasypiam więc wtedy też raczej granie odpada. Może na klopie się to sprawdzi. Np kupiłem sobie trimui smart pro od chińczyka i w sumie odpaliłem go 2 razy.To raczej nie jest sprzęt do grania w domu. Ja dojeżdżam pociągiem do pracy i jest to dla mnie potencjalnie idealny moment żeby wcisnąć trochę grania w rozkład dnia.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja gram na steam decku dosłownie tylko w domu. Więc niekoniecznie handheldy to sprzęty wyłącznie outdoorowe.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja też na swoim Steam Decku gram wyłącznie w domu. Na wyjścia czy wyjazdy jeśli już to lepiej sprawdzają się u mnie Anbernici, mniejsze, poręczniejsze i mieszczą się do kieszeni.Swoją drogą ciekawe czy zobaczymy czy Sony będzie próbowało jakoś zablokować granie na tego typu "xboxie" w gry Sony na Steam czy Epicu.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 15 minutes ago, ASX said:Ja też na swoim Steam Decku gram wyłącznie w domu. Na wyjścia czy wyjazdy jeśli już to lepiej sprawdzają się u mnie Anbernici, mniejsze, poręczniejsze i mieszczą się do kieszeni.Swoją drogą ciekawe czy zobaczymy czy Sony będzie próbowało jakoś zablokować granie na tego typu "xboxie" w gry Sony na Steam czy Epicu.Raczej nie da się czegoś takiego zablokować na PC. No i jaki w tym problem miałoby Sony? Przecież nadal gra musi się sprzedać i sprzeda się w wersji PC.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Swoją drogą, wychodzi na to, że konsolki nie będą wspierały FSR4 - szkoda.