Opublikowano 20 czerwca20 cze 2 miechy. Ciekawe czy dostaną, bo cena kosmos. Już oficjalny sklep ASUS ma 3699 w promocji.
Opublikowano 21 czerwca21 cze Ja wziąłem z płatnością przy odbiorze i pewnie oddam, bo jakoś handheld PC kompletnie nie jest mi potrzebny.Przy zakupie od razu pisali że termin realizacji to sierpień, więc dziwna promka ^^
Opublikowano 22 czerwca22 cze Dopóki go nie masz, to nie wiesz, że potrzebujesz (zwłaszcza mając inne, naturalnie mocniejsze sprzęty). Ale jak go masz, to prędzej czy później docenisz taki sprzęt. Czasem jak jestem bardzo zmęczony i nie chce mi się w nic poważnego grać, to w locie odpalam na kanapie jakiegoś indyka, przyjemnie spędzając te 30 minut.
Opublikowano 22 czerwca22 cze No do tego mam switcha 2, tyle że tam mam gry, których dodatkowo nigdzie nie ma.
Opublikowano 22 czerwca22 cze 34 minutes ago, easye said:No do tego mam switcha 2, tyle że tam mam gry, których dodatkowo nigdzie nie ma.Znaczy, że na Switchu 2 masz gry, których nigdzie nie ma? W sensie Mario Kart i Welcome Tour?
Opublikowano 22 czerwca22 cze Tak i Fast Fusion i zaraz Donkey Konga i spinoff Splatoona - nie muszę się jebać z ustawieniami Yuzu i mam Zeldy w 60 fpsach, i parę innych gier z ładną grafiką i plynnoscia, której nie osiągniesz na emulatorku - gry multi jak smash czy splatoon 3 - savy w chmurze itp…Inna sprawa że nie jestem przyzwyczajony do szukania optymalnych ustawień, od lat na PC wszystkie paski maks na prawo, ustawienia Ultra - wlaczam i gram, tu sprzęt byłby do tych samych indyków, mniej wymagających czy dobrze zoptymalizowanych gier co switch, bo całą resztę wymagających tytulow i tak wolałbym ogrywać na smoku niż w 30 klatkach low.