Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 29 minut temu, easye napisał(a):Indyki też nadrabiam w Game Passie, albo na Steamie, bo te same gry co na Nintendo kosztuja 80 zł, na PC kosztują 8...Dokładnie tak, często jakiś indyk latał po 5 zł albo był rozdawany na epicu, tymczasem zniczowcy wrzucali do zakupów growych te same gry kupione za 180 zł. Ja w sumie nic do tego nie mam, fajnie wspierać twórców ale ja lubię oszczędzać na gierkach, szczególnie że w większość pewnie zagram za x lat albo nigdy przez mój backlog. Mam już dość miotania się i jutro przejadę się do sklepu, tylko nie wiem czy w takim rtv / media expert dostanę to od ręki bez zamawiania
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 28 minut temu, Homelander napisał(a):A czemu w chmurze, a nie natywnie? Nie mam nic złego na myśli, po prostu pytamA gram np. w Jusant - walking symulator o wspinaczce - mega relaksująca gra i w życiu bym nie pomyślał, ze gram w wersje chmurową.Gra działa bez laga, żadnych artefaktów w 60 fpsach, no i dysk już cały zapchałem xD zaraz będe szukał karty ^^ - polecacie jakąś?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 7 minutes ago, easye said:A gram np. w Jusant - walking symulator o wspinaczce - mega relaksująca gra i w życiu bym nie pomyślał, ze gram w wersje chmurową.Gra działa bez laga, żadnych artefaktów w 60 fpsach, no i dysk już cały zapchałem xDzaraz będe szukał karty ^^ - polecacie jakąś?Tam chyba tylko te co do Switcha 2 pasują, co nie? Ja bym nie kupował wcale. Po prostu opanuj fomo, pokasuj gry i tyle. We wszystko na raz i tak nie grasz
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Skąd ty takie teorie bierzesz że karty ze Switcha 2 chodzą xDJest specyfikacja, wystarczy zajrzeć. Zwykle SD, polecam niezmiennie od lat Samsungi. Sandisk ma nawet jakąś kartę licencjonowaną ale nie patrz na to. Xbox.comROG Xbox Ally X i ROG Xbox Ally | XboxCiesz się płynną rozgrywką na komputerze PC będąc w podróży dzięki przenośnym konsolom do gier ROG Xbox Ally X i ROG Xbox Ally. Włącz konsolę Xbox i korzystaj z trybu pełnoekranowego zoptymalizowanego
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 6 minutes ago, NemoKOF said:Skąd ty takie teorie bierzesz że karty ze Switcha 2 chodzą xDJest specyfikacja, wystarczy zajrzeć. Zwykle SD, polecam niezmiennie od lat Samsungi. Sandisk ma nawet jakąś kartę licencjonowaną ale nie patrz na to.Xbox.comROG Xbox Ally X i ROG Xbox Ally | XboxCiesz się płynną rozgrywką na komputerze PC będąc w podróży dzięki przenośnym konsolom do gier ROG Xbox Ally X i ROG Xbox Ally. Włącz konsolę Xbox i korzystaj z trybu pełnoekranowego zoptymalizowanegoW jakiejś recenzji słyszałem to. Mogłem się mylić, albo przesłyszeć. Stąd napisałem "chyba".
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 minute ago, Bzduras said:A mogłeś napisać "podobno"Takie rzeczy to tylko w ninja edit
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. microSD SDXC - 180 Mb/s, nie za małe ta prędkość odczytu? Policzyłem, że już zainstalowałem 50gier na urządzeniu, to chyba jednak wystarczy póki co xD
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 hour ago, easye said:A gram np. w Jusant - walking symulator o wspinaczce - mega relaksująca gra i w życiu bym nie pomyślał, ze gram w wersje chmurową.Gra działa bez laga, żadnych artefaktów w 60 fpsach, no i dysk już cały zapchałem xDzaraz będe szukał karty ^^ - polecacie jakąś?No ale chmurowo można też odpalić gry z Gamepass na Steam Decku. 1 hour ago, Chewie said:Dokładnie tak, często jakiś indyk latał po 5 zł albo był rozdawany na epicu, tymczasem zniczowcy wrzucali do zakupów growych te same gry kupione za 180 zł. Ja w sumie nic do tego nie mam, fajnie wspierać twórców ale ja lubię oszczędzać na gierkach, szczególnie że w większość pewnie zagram za x lat albo nigdy przez mój backlog.Mam już dość miotania się i jutro przejadę się do sklepu, tylko nie wiem czy w takim rtv / media expert dostanę to od ręki bez zamawianiaTo są ludzie, których gry na PC i darmówki nie interesują, zbierają gry w pudełku więc trzeba przepłacać.