Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
29 minut temu, easye napisał(a):

Indyki też nadrabiam w Game Passie, albo na Steamie, bo te same gry co na Nintendo kosztuja 80 zł, na PC kosztują 8...

Dokładnie tak, często jakiś indyk latał po 5 zł albo był rozdawany na epicu, tymczasem zniczowcy wrzucali do zakupów growych te same gry kupione za 180 zł. Ja w sumie nic do tego nie mam, fajnie wspierać twórców ale ja lubię oszczędzać na gierkach, szczególnie że w większość pewnie zagram za x lat albo nigdy przez mój backlog.

Mam już dość miotania się i jutro przejadę się do sklepu, tylko nie wiem czy w takim rtv / media expert dostanę to od ręki bez zamawiania

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 107,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nawet jakby ta nakładka działała, to byś i tak nie kupił tego Asusa :) Dziadowałeś przy dopłacie do OLEDA, a gdzie tu tysiak dolarów + nie masz tutaj tych dotykowych paneli które chwalisz. No nie m

• A ja myślałem że w gierkach chodzi o troszczenie się o swoją ulubioną korporacje i analizowanie wszystkich jej decyzji o każdej porze dnia i nocy

• Kolejny raz: pierdolisz. Decka kupiłem, bo zaufałem forumkowi, szczególnie @Daffy . Absolutnie nie miałem do tego przekonania. Ale trafił się w idealnym stanie 512 za 300$ więc spróbowałem i to był s

Opublikowano
28 minut temu, Homelander napisał(a):

A czemu w chmurze, a nie natywnie? Nie mam nic złego na myśli, po prostu pytam

A gram np. w Jusant - walking symulator o wspinaczce - mega relaksująca gra i w życiu bym nie pomyślał, ze gram w wersje chmurową.

Gra działa bez laga, żadnych artefaktów w 60 fpsach, no i dysk już cały zapchałem xD

zaraz będe szukał karty ^^ - polecacie jakąś?

Opublikowano
7 minutes ago, easye said:

A gram np. w Jusant - walking symulator o wspinaczce - mega relaksująca gra i w życiu bym nie pomyślał, ze gram w wersje chmurową.

Gra działa bez laga, żadnych artefaktów w 60 fpsach, no i dysk już cały zapchałem xD

Tam chyba tylko te co do Switcha 2 pasują, co nie? Ja bym nie kupował wcale. Po prostu opanuj fomo, pokasuj gry i tyle. We wszystko na raz i tak nie grasz

Opublikowano

Skąd ty takie teorie bierzesz że karty ze Switcha 2 chodzą xD

Jest specyfikacja, wystarczy zajrzeć. Zwykle SD, polecam niezmiennie od lat Samsungi. Sandisk ma nawet jakąś kartę licencjonowaną ale nie patrz na to.

Xbox.com
No image preview

ROG Xbox Ally X i ROG Xbox Ally | Xbox

Ciesz się płynną rozgrywką na komputerze PC będąc w podróży dzięki przenośnym konsolom do gier ROG Xbox Ally X i ROG Xbox Ally. Włącz konsolę Xbox i korzystaj z trybu pełnoekranowego zoptymalizowanego
Opublikowano
6 minutes ago, NemoKOF said:

Skąd ty takie teorie bierzesz że karty ze Switcha 2 chodzą xD

Jest specyfikacja, wystarczy zajrzeć. Zwykle SD, polecam niezmiennie od lat Samsungi. Sandisk ma nawet jakąś kartę licencjonowaną ale nie patrz na to.

Xbox.com
No image preview

ROG Xbox Ally X i ROG Xbox Ally | Xbox

Ciesz się płynną rozgrywką na komputerze PC będąc w podróży dzięki przenośnym konsolom do gier ROG Xbox Ally X i ROG Xbox Ally. Włącz konsolę Xbox i korzystaj z trybu pełnoekranowego zoptymalizowanego

W jakiejś recenzji słyszałem to. Mogłem się mylić, albo przesłyszeć. Stąd napisałem "chyba".

Opublikowano

A mogłeś napisać "podobno"

Opublikowano
1 minute ago, Bzduras said:

A mogłeś napisać "podobno"

Takie rzeczy to tylko w ninja edit

Opublikowano

microSD SDXC - 180 Mb/s, nie za małe ta prędkość odczytu?

Policzyłem, że już zainstalowałem 50gier na urządzeniu, to chyba jednak wystarczy póki co xD

Opublikowano
1 hour ago, easye said:

No ale chmurowo można też odpalić gry z Gamepass na Steam Decku.

1 hour ago, Chewie said:

Dokładnie tak, często jakiś indyk latał po 5 zł albo był rozdawany na epicu, tymczasem zniczowcy wrzucali do zakupów growych te same gry kupione za 180 zł. Ja w sumie nic do tego nie mam, fajnie wspierać twórców ale ja lubię oszczędzać na gierkach, szczególnie że w większość pewnie zagram za x lat albo nigdy przez mój backlog.

Mam już dość miotania się i jutro przejadę się do sklepu, tylko nie wiem czy w takim rtv / media expert dostanę to od ręki bez zamawiania

To są ludzie, których gry na PC i darmówki nie interesują, zbierają gry w pudełku więc trzeba przepłacać.