Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 2 hours ago, easye said:MS ma lekkie rozdwojenie jaźni z tym Asusem - z 1 strony chcą zbliżyć Handheld PC - przynajmniej tak go reklamując, a z 2 pchają jakieś swoje officy365, łącze z telefonem, Teamsy, które nie wiem na co w ogóle są tu zainstalowane...Też mnie to dziwi. Taki to problem uszczuplić system i wywalić wszystko co nie jest związane z graniem? Mogli się spodziewać, że raczej nie spotka się to z sympatią graczy.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. No ja też liczyłem na jakąś nową wersję Windowsa do grania, a to jest zwykła 11 z nakładką, która uruchamia się przy starcie systemu i rzeczami, które nadal nie wiem po co są zainstalowane.No po co na tym urządzeniu Łącze z telefonem, który da się odinstalować wyłącznie z PowerShell'a?Patrząc na pasek, odszyfrowywanie dysku na tym urządzeniu (fakt - cały dysk prawie zajęty) zajmie całą noc xDChce jeszcze wyłączyć wymuszenie logowania Windows Hello, tak by bez hasła system sam się włączał.Próbował ktoś?A nie wtedy pewnie tylko konto lokalne...A jednak można:How to Sign-in to Windows 11 without Hello PIN or Password
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 19 minutes ago, easye said:No ja też liczyłem na jakąś nową wersję Windowsa do grania, a to jest zwykła 11 z nakładką, która uruchamia się przy starcie systemu i rzeczami, które nadal nie wiem po co są zainstalowane.No po co na tym urządzeniu Łącze z telefonem, który da się odinstalować wyłącznie z PowerShell'a?Patrząc na pasek, odszyfrowywanie dysku na tym urządzeniu (fakt - cały dysk prawie zajęty) zajmie całą noc xDChce jeszcze wyłączyć wymuszenie logowania Windows Hello, tak by bez hasła system sam się włączał.Próbował ktoś?A nie wtedy pewnie tylko konto lokalne...A jednak można:How to Sign-in to Windows 11 without Hello PIN or PasswordA mówili, że Steam Deck wymaga klawiaturstwa.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Jak ktoś nie chce grzebać to w ustawieniach Windowsa:1 logowanie zawsze będzie PIN, później już do póki nie wyłączymy urządzenia.1 minutę temu, iluck85 napisał(a):@easye Jeszcze masz czas na zwrot :DWiem, ale pokochałem te urządzenie ^^Mam tylko nadzieję, że podczas odszyfrowywania dysku cały system się nie wyjebie.