Patricko 1 382 Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 (edytowane) Nowa gierka po Mudzie i SnowRunnerze! Edytowane 22 Sierpnia 2023 przez Patricko 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Ale wtf? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 W jakim sensie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Tutaj kilka info o grze: Plan your itinerary with your reconnaissance drone, use your metal detector and camera drone to locate valuable equipment. Chart through extreme landscapes with cutting-edge gadgets, like anchors to ascend difficult slopes or using echo sounders to probe water depth. Manage your camp by building research structures and hiring experts to unlock new skills and possibilities during your expeditions. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Szkoda, że nie zupełnie nowy projekt. Generalnie będzie wszystko to samo na innych zasadach. Sporo graczy po tych kilku sezonach ma setki godzin i nie wiadomo czy wrócą do gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Może być miła odmiana od wożenia towarów, umówmy się kontentu do Snowrunnera jest tyle (i kolejne nadchodzą), że mi się podoba, że robią coś innego. Chociaż fakt, widać potęzny reuse assetów i na postęp graficzny nie ma co liczyć, bo gra wychodzi też na poprzednią generację i Switcha. Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 564 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Jak dla mnie spoko, nie wiem czy na premierę ale kupię napewno. Narazie jestem zbyt zajęty innymi tyułami ale przyjdzie czas i na nowe terenowe wyzwania! Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Na pewno przyjdzie, bo ja już się nakręciłem nieźle, a sezony rozgrzebane w SnowRunnerze czekają. Pola nie zaorane, towary nie poprzewożone, zbiorniki w Kanadzie nie ponapełniane wodą, ileż tego... Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 145 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Słabo. Zamiast iść z powrotem w stronę Mudrunner'a, w większy realizm, idą w zaparte w teribale i płomienie na wozach. Poza tym spory recykling, silnik wygląda tak samo jak Snow... Jestem na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 https://jvmag.ch/2023/08/24/gc23-expeditions-a-mudrunner-game-notre-premier-avis/Trochę info od ludzi co grali.- Będą tylko scouty i małe ciężarkówki,- Można spuścić powietrze z opon,- Jedziemy w teren z tym co wybierzemy,- Nieco luźniejsze podejście do tematu niż SnowRunner.Wydaje mi się, że to będzie taki spin off dla pojedynczego gracza na góra 10 - 12 godzin. Możliwe, że wyciągnęli rzeczy które chcieli dać do SnowRunnera i zrobili z tego osobną gierkę. Mimo wszystko czekam i na pewno ogram. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 14 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 14 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2023 Ciekawe, co z tego wyjdzie. Ale i tak mają mnie od premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Premiera 5 marca. Niezła cena, będzie też Year 1 Pass, ale na razie nie wiadomo jaka zawartość. Podoba mi się takie luźniejsze podejście względem poprzednich gier serii, chętnie pogram. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Passów pewnie więcej pewnie, ilość contentu do Snowrunnera to jakiś absurd Cytuj Odnośnik do komentarza
suteq 174 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Year Passy pewnie takie same jak w Snowrunnerze, nowe lokacje i misje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 19 minut temu, Bartg napisał: Passów pewnie więcej pewnie, ilość contentu do Snowrunnera to jakiś absurd Wspaniały absurd A półtorej stówki za tą grę, to chętnie wyskoczy z portfelika true gracza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Co prawda Snowrunner skończyłem gdzieś na zimowej mapce granie, ale tutaj jak widzę rozgrywkę nastawioną na eksplorację, zwiad dronem czy te gadżety to chyba będzie jeżdżone Day one. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 9 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 564 Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Prezentuje się spoko. Ale jednak poczekam. Dopóki nie wbiję 100% we wszystkich mapach SR to za to się nawet nie zabieram za Expedycję. Chcę dokończyć najpierw poprzednią grę bo kilka dlc jeszcze mam prawie nie ruszonych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Ja podobnie, gra wygląda jak standalone DLC, identyczna oprawa i fizyka, liczyłem na więcej ulepszeń po tylu latach od premiery Snowrunnera. Ten z resztą ma tyle contentu, że życia nie starczy na całość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 12 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia https://forums.focus-entmt.com/topic/65234/about-multiplayer-in-expeditionsCoop jako darmowy update dopiero po KILKU miesiącach, czyli znając to studio minimum rok... Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Mnie też zaciekawiło, ale poczekam jak to faktycznie na PS5 działa. Kiedyś w Spintires coś tam grałem i to było tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 24 Stycznia Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 24 Stycznia Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia Pidżama zmoczoned. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi