Skocz do zawartości

Legion Go - kolejny handheld PC

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Czyli jednak się da zrobić VRR z Oledem?

• Odpowiedzi 301
  • Wyświetleń 23,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Właśnie przyszło pudełeczko  Pierwsze wrażenie.....jakie to jest bydle  Szczerze to chyba aż za duże. Windows się aktualizuje i będę się bawić.   

• NemoKOF
    NemoKOF

No ja się udzielam a prawie nie gram xD LeGo leży nieużywane drugi miesiąc. Ja 3DS i Switch Lite w drodze do roboty, dwoje dzieci mam. A i tak pewnie kupię GPD Win Mini 2025. Czemu? Bo jestem pyerdoln

• Zdecydowanie przydalby sie zbiorczy temat. Tylko SD niech zostanie osobno. Jest najpopularniejszy ze wszystkich i nie ma co mieszac. Co do tego Legiona to widzialem wczoraj gdzies info ze ma latac za

Opublikowano

Da się ale czy to się będzie sprawdzać jak Oledzik na niskim hz miga? Wydaje mi się że nie. Natomiast na wysokim odświeżaniu rzędu 144hz nie widać tak szarpania jak na 60 kiedy frametime jest nierówno rozłożony więc imo wysokie odświeżanie > VRR. Nie gramy tutaj w CSa na mistrzostwach świata.