Opublikowano 29 sierpnia29 sie IMAX w Cinema City zaskakuje. Szczerze... nie spodziewałem się, że CC w całej Polsce nadal puszczają ,,F1 - The Movie", ,,Fantastyczna Czwórka", ,,Minecraft - Film", chyba w niektórych kinach CC nawet ,,Zniknięcia", czyli te produkcje w formacie IMAX! No i dobra nasza... Dodatkowo premiery na taśmach IMAX w CC obecnie i za niedługo są następujące:Najbardziej wyjątkowo wygląda... ,,Mroczny Rycerz" z 2008 roku: Nolan kręcie pięknie i stylowo kamerami IMAX, szeroko, immersyjnie, jakby ujęcia IMAXowe w jego dziełach były tak rozległe i mega wylewające się z ekranu, że aż głowa mała. No i na dodatek... nie widziałem tego klasyka w IMAXie! Taaaa! No i mamy jeszcze ,,Ne Zha 2" - chiński super hit Box Office'u plus ,,Demon Slayer", który w IMAXie wygląda pięknie: byłem na jednej z kinówek Uniwersum, więc wiem z czym to się je! Ha!
Opublikowano 3 września3 wrz Strasznie chujowo to wygląda, ale w sumie nic dziwnegoPani znana z takich hitów jak reboot Candymana czy Marvels
Opublikowano 3 września3 wrz No ta pseudo reżyserka nie wróży nic dobrego.Dobrze że za scenariusz odpowiada Garland to może nie będzie bardzo źle.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Nie żyje Robert Redford. Kultowy aktor miał 89 latRobert Redford zmarł w wieku 89 lat. O śmierci sławnego aktora poinformował portal The New York Times.