Opublikowano środa o 00:421 dzień W kine na pewno dobrze się to będzie oglądało ale ten Holland jakby się urwał z innej bajki, bez emocji. Nolan zawsze miał dobre castingi ale ten się wydaje od początku nietrafiony. Zobaczymy.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Tak, ciekawy newsik od redakcji ,,FDBPL"... I jestem jak najbardziej za... tylko problem w tym, żeby ta ,,nowo-stara" odsłona ,,Planety Małp" nie sknociła całej historii napisanej przez te naście lat w tym Uniwersum. 2 godziny temu, Square napisał(a):Grubiutkooo! Ależ energia jest w tym zwiastunie. :D Hype?! No, raczej!
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Szykuje się największy kasztan tego roku, woke treści jak w wiedźminie od netflixa:oraz
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Chyba najbardziej wyczekiwany film położony przez jakieś woke głupoty.Nolan zatrudnił nawet prawdziwych olbrzymów żeby nie było CGI. Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Dud.ek
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. tak jak uwielbiam Nolana tak przy tym filmie jest tyle red flagów że zapowiada się na spektakularny balas. chciałbym się mylić i liczę że jednak wyjdzie dobre widowisko ale obawy są
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ja tam Nolana też lubię, ale już ma na koncie 2 balasy w postaci Dark Knight Rises oraz Tenet. Nie widziałem tylko Oppenheimera.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nie no Batmany wszystkie super, ale Tenet to faktycznie balas - Oppenheimer w sumie też nic specjalnego, bo jak na film to za dużo najebane nazwisk/postaci i strasznie męczy - to powinien być mini serial, jak Czarnobyl z HBO.