Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale - Epizod IX: Battle Rogale

Featured Replies

Opublikowano
On 12/21/2023 at 9:34 PM, Ukukuki said:

@Labtec Dziękuje pięknie, mam nadzieje ,że wrócisz do aktywnego udzielania się na forumku :lapka: Gierka na liście nie przypadkowo, od dawna żadna odsłona NFS mnie nie interesowała aż do premiery Unbound. 

@Ukukuki i @Velius pamiętają, wielkie dzięki chłopaki i wesołych świat, na 100% będziemy widzieć się tutaj więcej w 2024

ukuku.png.481b6ba49e5bf63fddf01e71e2cd4b87.png

velsu.png.8208fad40c3ae92dceca80088c21ddfc.png

• Odpowiedzi 308
  • Wyświetleń 21,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Matriks_1111
    Matriks_1111

Człowiek siedzi w domu z dziećmi, głowa leci powoli ze zmęczenia. O świętach przypominają jeszcze odpieczone na patelni uszka i lekko już zeschnięty sernik.  A tu nagle jak nie rąbnie!  Pano

• QWWRRWAAAAAAAAAAAA CO SIE ODYEBALO     @Matriks_1111 wjezdza mi 30 grudnia z fajerwerkami jakimis, dorzuca kodzik do "średniaka", wklepuje kodzik z uśmiechem i sie zesrałem.

• Dr.Czekolada
    Dr.Czekolada

Nie nie nie nie nie nie. Panowie kurwa czy was do reszty? @Velius @Bzduras @Rayos To nie są normalni ludzie. Nie mam słów w języku polskim na was. Rzucanie głupim dziękuję na jedną z najba

Opublikowano

@sprite od rana z workiem chodzi, uważajcie na tego gościa bo jest uzbrojony i niebezpieczny :gigabeta: Dziękuję, anime slasherek to jak znalazł dla mnie!

Screenshot_2023-12-25-09-45-14-83.jpg

Opublikowano

Potwierdzam że @spriteatakuje i rozdaje piękne gierki, serdecznie dziękuję 

Screenshot_2023-12-25-10-00-22-50_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg

Opublikowano

RIIIIIIDGE RACER! Ogladalem jakiś czas temu retrospekcję o tu grze i wyglądało zajebiscie dlatego wpadło na listę życzeń, a @Ins go z tej listy przerzucił do koszyczka posiadanych :banderas: Dzięki, arcade racery zawsze spoko!

Screenshot_2023-12-25-10-29-32-44.jpg

Opublikowano
  • Autor

U mnie też był mikołaj @sprite i rzucił tytułem z samego szczytu listy :obama: :banderas:

obraz.png.2334f332b3e40ad90b29688d8773e640.png

Ależ będzie grane, dziękuje pięknie!

Opublikowano

Nie mata umiaru ludzie:

Screenshot_20231225_113934_Gmail.thumb.jpg.970984dc2642ed72061bcdfcfba429c9.jpg

@Daffy Karp spałaszowany, głównie przez żonę :P Teraz muszę robić porządki w przestrzeni dyskowej i karty by chiniora zainstalować. Pięknie dziękuję :)

Opublikowano

Mi właśnie skończył się przed chwilą budżet prezentowy przekroczony swoją drogą ostro więc serdeczne Bóg zapłać za wszystkie Gifty. Cudownie brać udział w tej zwariowanej inicjatywie. Jesteście wariatami z wielkim sercem i nie zmieniajcie się bo dzięki takim ludziom pojawia się przysłowiowy uśmiech na ustach.

Za rok doświadczony już drugą edycją w której biorę udział przygotuje jeszcze większy worek prezentowy. Dziękuję za wszystko i przepraszam jeśli kogoś pominąłem z friendlisty na steam

Opublikowano
  • Autor

Mnie również obdarował @Assassins_78 niesamowicie sie zaskoczyłem i bardzo pozytywnie. Będe jednak odrzucał gre bo wiem ze nigdy jej nie odpale a głupio będzie mi przyjmować ze świadomością ze bedzie leżeć i zalegać a mogłaby trafić do kogoś kto z niej skorzysta, tak wiec podaje dalej :santa: Bardzo przepraszam, troche głupia sytuacja, ale uznałem ze tak będzie lepiej.

Ale bardzo dziękuje za wspaniały gest!

obraz.png

Opublikowano

A mnie @sprite nawiedzil mówiąc że z mikolajowego wora wypadł kodzik na nurka Dawida. Dziękuję ogromnie :wub: gier juz do 2069 mam do grania

IMG_7255.jpeg

Opublikowano

Dawid the nurek :banderas:

Ci goście nie odpuszczają :szopenhauer:

Dziękuwa Michaelis <3 Będzie G R A Ń S K O:sonkassie:

Zrzut ekranu 2023-12-25 153950.jpg

Opublikowano
  • Autor

O żesz Ty, jak juz sie niczego nie spodziewasz i nagle wyskakuje powiadomienie ze wleciał prezent i to jeszcze od mikołaja który już u mnie raz był

obraz.png.80b164ad9e65ce6cc3b44dc128fe0b1c.png

@MichAelis Dziękuje bardzo ale bedzie kładzenie kafelków :banderas: No jak zaskoczył.

U kolegi widze teraz rozkład jazdy - jazda z giftami