Opublikowano 24 grudnia 20231 r On 12/21/2023 at 9:34 PM, Ukukuki said: @Labtec Dziękuje pięknie, mam nadzieje ,że wrócisz do aktywnego udzielania się na forumku Gierka na liście nie przypadkowo, od dawna żadna odsłona NFS mnie nie interesowała aż do premiery Unbound. @Ukukuki i @Velius pamiętają, wielkie dzięki chłopaki i wesołych świat, na 100% będziemy widzieć się tutaj więcej w 2024
Opublikowano 24 grudnia 20231 r Człowiek obżarty, gacie trzeba zmieniać, a tu PYK! Podwójne uderzenie od @Rayos i @Ukukuki Bardzo dziękuję, autentycznie się wzruszyłem :*
Opublikowano 25 grudnia 20231 r @sprite od rana z workiem chodzi, uważajcie na tego gościa bo jest uzbrojony i niebezpieczny Dziękuję, anime slasherek to jak znalazł dla mnie!
Opublikowano 25 grudnia 20231 r Potwierdzam że @spriteatakuje i rozdaje piękne gierki, serdecznie dziękuję
Opublikowano 25 grudnia 20231 r RIIIIIIDGE RACER! Ogladalem jakiś czas temu retrospekcję o tu grze i wyglądało zajebiscie dlatego wpadło na listę życzeń, a @Ins go z tej listy przerzucił do koszyczka posiadanych Dzięki, arcade racery zawsze spoko!
Opublikowano 25 grudnia 20231 r Zgubiłem zrzut ekranu, ale i tak chciałem podziękować koledze @sprite za Mercury Fallen!
Opublikowano 25 grudnia 20231 r Autor U mnie też był mikołaj @sprite i rzucił tytułem z samego szczytu listy Ależ będzie grane, dziękuje pięknie!
Opublikowano 25 grudnia 20231 r @Assassins_78 chyba zaczął grasować Dzięki byczku, ale odsłoń swoją listę!
Opublikowano 25 grudnia 20231 r Nie mata umiaru ludzie: @Daffy Karp spałaszowany, głównie przez żonę Teraz muszę robić porządki w przestrzeni dyskowej i karty by chiniora zainstalować. Pięknie dziękuję
Opublikowano 25 grudnia 20231 r Mi właśnie skończył się przed chwilą budżet prezentowy przekroczony swoją drogą ostro więc serdeczne Bóg zapłać za wszystkie Gifty. Cudownie brać udział w tej zwariowanej inicjatywie. Jesteście wariatami z wielkim sercem i nie zmieniajcie się bo dzięki takim ludziom pojawia się przysłowiowy uśmiech na ustach. Za rok doświadczony już drugą edycją w której biorę udział przygotuje jeszcze większy worek prezentowy. Dziękuję za wszystko i przepraszam jeśli kogoś pominąłem z friendlisty na steam
Opublikowano 25 grudnia 20231 r @Assassins_78 nie ma litości, bo atakuje z przyczajki drugi Dzięki po raz drugi!
Opublikowano 25 grudnia 20231 r Autor Mnie również obdarował @Assassins_78 niesamowicie sie zaskoczyłem i bardzo pozytywnie. Będe jednak odrzucał gre bo wiem ze nigdy jej nie odpale a głupio będzie mi przyjmować ze świadomością ze bedzie leżeć i zalegać a mogłaby trafić do kogoś kto z niej skorzysta, tak wiec podaje dalej Bardzo przepraszam, troche głupia sytuacja, ale uznałem ze tak będzie lepiej. Ale bardzo dziękuje za wspaniały gest!
Opublikowano 25 grudnia 20231 r @sprite Dzięki wielkie, demo tak mi siadło, że wylądowało wysoko na liście
Opublikowano 25 grudnia 20231 r A mnie @sprite nawiedzil mówiąc że z mikolajowego wora wypadł kodzik na nurka Dawida. Dziękuję ogromnie gier juz do 2069 mam do grania
Opublikowano 25 grudnia 20231 r Dawid the nurek Ci goście nie odpuszczają Dziękuwa Michaelis <3 Będzie G R A Ń S K O
Opublikowano 25 grudnia 20231 r Autor O żesz Ty, jak juz sie niczego nie spodziewasz i nagle wyskakuje powiadomienie ze wleciał prezent i to jeszcze od mikołaja który już u mnie raz był @MichAelis Dziękuje bardzo ale bedzie kładzenie kafelków No jak zaskoczył. U kolegi widze teraz rozkład jazdy - jazda z giftami