Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale - Epizod IX: Battle Rogale

Featured Replies

• Odpowiedzi 308
  • Wyświetleń 21,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Matriks_1111
    Matriks_1111

Człowiek siedzi w domu z dziećmi, głowa leci powoli ze zmęczenia. O świętach przypominają jeszcze odpieczone na patelni uszka i lekko już zeschnięty sernik.  A tu nagle jak nie rąbnie!  Pano

• QWWRRWAAAAAAAAAAAA CO SIE ODYEBALO     @Matriks_1111 wjezdza mi 30 grudnia z fajerwerkami jakimis, dorzuca kodzik do "średniaka", wklepuje kodzik z uśmiechem i sie zesrałem.

• Dr.Czekolada
    Dr.Czekolada

Nie nie nie nie nie nie. Panowie kurwa czy was do reszty? @Velius @Bzduras @Rayos To nie są normalni ludzie. Nie mam słów w języku polskim na was. Rzucanie głupim dziękuję na jedną z najba

Opublikowano
  • Autor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

QWWRRWAAAAAAAAAAAA CO SIE ODYEBALO

obraz.png.1266d62f8e825adfb3306fb39d077165.png

@Matriks_1111 wjezdza mi 30 grudnia z fajerwerkami jakimis, dorzuca kodzik do "średniaka", wklepuje kodzik z uśmiechem i sie zesrałem.

man-dying-from-heart-attack-5i9pgf84ehxt

obraz.png.c8a1155f044cf899db3f13c08f60d5fe.png

W momencie wklepania klucza tak huknęło że sąsiedzi zaczęli szampana otwierać bo mysleli ze nowy rok.

Nie moge zebrać myśli ani ułożyć sensownego zdania, w gierke BARDZO chciałem zagrać, święta sie skończyły, bomby już poszły takie w tym roku ze nie wiem, a tu na koniec takie coś. Jak w taki sposób Matriks "nie bierze udziału i patrzy z boku" to strach pomyśleć co będzie jak kiedyś napisze ze bierze udział :obama:

Jezu nie wiem co tu napisać, oprócz masywnego DZIĘKUJE KRÓLU DOBRODZIEJU.

Opublikowano

@Matriks_1111 to potezny zdrowy wariat, mnie też zaruzcił bombą z rana, że aż prawie monitor kawą oplułem :woot: Byłem jeszcze trochę spiacy, ale teraz serducho tak wali, że chyba mam zawał

Fantastyczny prezent, dziekuje dziekuje dziekuje!                                                           

image.png

Opublikowano

U mnie Frantik odpalił fajerwerki a jeszcze północy nie ma :hi:

dziękuję! :*

Screenshot_2023-12-31-14-04-50-79_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6-01.thumb.jpeg.8d9f82a4f5f3ad22fb243c91106fe7d7.jpeg

Dysk w Decku już woła o litość, bo prawie cały zajęty :D

Opublikowano

@Velius nie zna litości ani umiaru, kiedy robimy mu zrzutke jakas na luksusowy karton pod most? :woot: :wub: Dziękuję mordo!! <3 

image.png

a w kodziku 

image.png

Opublikowano

Papa Kris co odpalił :O

Screenshot_2023-12-31-19-52-29-32_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6-01.thumb.jpeg.98121c77f3dd48fe9ad203ddd3b5a36b.jpeg

Numero uno!!

Ja myślałem, że to już północ i fajerwerki za oknem, a to Rayos z bombą wleciał.

Dziękuję po stokroć :**

Opublikowano
  • Autor

Wychodze właśnie na sylwestra i musze zmieniać gacie.

Najpierw @Rayos sprzedaje puncha

obraz.png.a7d1279cda819a3fccd819cf2cd6109c.png

Cult of the Lamb pieknie wjedzie na OLEDZIE :banderas:

Potem pozwolilem sobie rzucic drobiazg w kolege @Bzduras który mi zrobił takie coś.

obraz.png.638f387e5e20ee967b0a4ec9b632d45a.png

Zdenerwowalem sie bo mam Portala 2 a to jest DIGITAL BOOK, juz mialem wygarniac koledze wklepujac kodzik co on mi tu mó....

jackass-jackass3d.gif

obraz.png.d5c68f9cdf6fa6ce60e13cc655232934.png

CO?

:)

I co ja mam napisać teraz, ide zmienić gacie, nie wiem, straciłem przytomność wiec napisze potem. D Z I E K U J E.

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze @tomzacz mi doyebal jak stoje w butach i żona krzyczy ze spoznieni i wychodzimy ale nie moge

obraz.png.578d47aa7e72361aa43bbcd90e033f1d.png

DZIEKUJEEEE zobaczymy co to takiego ale wariatów tutaj

JA MUSZE WYCHODZIC KURDE Z DOMU

@Grabek

obraz.png.9c226196756213953227957456f99f57.png

NIENORMALNI

Opublikowano

Rozkręcili się, a jeszcze północy nie widać :notlikethis:

@Velius double combo:

obraz.thumb.png.a026aebadc2dcfa91336a068b50dfaf0.png

obraz.png.ee0915456587a0f83dfa97a43573eabd.png

Trafione, trafione :banderas: @Rayos też kupił Shovela, ale był drugi i prezent wrócił do nadawcy. No i chłop długo nie czekał:

obraz.thumb.png.b8f7389e5bfd09d0473d6e116488fcbe.png

Teraz można się upijać bezalkoholowym żywcem :obama: Dzięki chłopaki, nowy rok zapowiada się przednio :banderas:

Opublikowano

@Bzduras to również ogromny wariat i pewnie razem będziemy pić tego bezalkoholowego zywca, jednego, z jednej butelki, bo nikogo już nie bedzie stac na choćby plastikowy kubeczek... Właśnie mi ten psychopata w zaszyfrowanej wiadomości sprezentował kod, a w nim...

image.png

Dziękuję dziękuję dziękuję!! :pepegasm:

@tomzacz tez dowalił świetną gierką, masakra, kiedy to wszystko ograć, wyście powariowali, za dużo tego dobrego, kocham Was wszystkich :wub: 

image.png

Opublikowano
  • Autor

I ostatni gift który poleciał w moją strone w tej edycji - w nocy jak juz byłem po kilku kieliszkach @Kymel zaatakował i mnie zmasakrował.

obraz.thumb.png.ca80e272ef5ea518f61977f8e11736a4.png

Pięknie sie zgrało z bomba od Matriksa :obama: Ależ bomba na zakończenie, słowo "dziękuje" to za mało, ale i tak je powiem, DZIEKUJE.

Opublikowano

@Ukukuki pięknie dziękuję za gift noworoczny, czailem się na giereczkę, niestety spłukany już w tej edycji więc jedynie mogę życzyć jeszcze raz szczęśliwego nowego roku i pięknych giereczek na pięknym ekranie decka

Screenshot_2024-01-01-14-21-29-24_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg

Opublikowano

Ciebie specjalnie czekałem na koniec wyprz żebyś został ostatnim obdarowanym przeze mnie, miłej zabawy

w kiejdzie pusto ale nie przepiłem to dobrze :lapka:

Dziękuję wszystkim za podarki i świetną zabawę.

Widzimy się w przyszłe święta :vegeta_smile:

Opublikowano

Kodziku z gierki od Velsa nie aktywujesz? :szekle:

Opublikowano
  • Autor

Ok tamten jednak nie był ostatni bo @Ukukuki w nowym roku wjechał jeszcze z taką kobyłą jako gierką :obama: Kiedy to wszystko ograć, podobno ŚWIETNA gra wiec bede musial nadrobić reszte Yakuz omijajac side-questy żeby sie wyrobić w tym życiu.

obraz.png.7f867b08bed400c11b3fa7495e499199.png

Bardzo, bardzo dziekuje!

Opublikowano
  • Autor

Taka akcja jeszcze, odrabiam z synem angielski bo oczywiscie zapomnialem ze ma zaleglosci i mielismy przez swieta nadrobić, ale po co jak można na ostatnią chwile jak każdy normalny człowiek, stoje, pije kawke i dostaje powiadomienie, że ktoś życzliwy znowu podarował mi prezent. Otwieram i tam takie coś:

obraz.png.74e91a74bee9a8039bf6d473cb89d239.png

Potem widze ze jest kodzik i podpis od ukochanych mikołajów @Rayos i @Grabek, troche sie boje, ale zdaje sobie sprawe ze jestesmy na finishu, portfele puste, nie ma co szaleć przeciez...

obraz.png.8020276cf083a149200d3fdda9a9019d.png

giphy.gif

I w tym momencie szklaneczka z kawą prawie wylądowała na podłodze :obama: Nie potrafie odpowiednio ubrać w słowa jak jestem wdzięczny i jak sie wzruszyłem, jesteście srogie poyeby i nigdy sie nie zmieniajcie.

DZIEKUJE!

Opublikowano

Ciekawe jakby się policzyło łączną sumę giftow z tegorocznej akcji ile tysięcy złotych forumek przeznaczył na zagrajmerskie prezenty, coś pięknego po prostu, a za rok jubileuszowa edycja :banderas:

Opublikowano

Mogę powiedzieć jedno: nie podliczajcie, ile wydaliście na gifty. Zaufajcie mi, ja ten błąd popełniłem i teraz żałuję :kekw: