Opublikowano czwartek o 20:273 dni Drugi odcinek obejrzany- ogólnie szybko i przyjemnie zleciał, nie było zamulania. Jak zwykle muzyka konkret. Szkoda że trzeba czekać tydzień na kolejny epizod.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Czy to najlepsza egranizacja w dziejach ? Jest możliwe. Przez serial nabrałem ochotę wrócić do gierkowych falloutow, ale już poczekam na paczyk do słynnego F76.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Nie daj sie nabrać. Też przez serial zainstalowałem znowu f76, tym razem wytrzymałem 30min
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 16 minut temu, Bielik napisał(a):Czy to najlepsza egranizacja w dziejach ? Jest możliwe. Przez serial nabrałem ochotę wrócić do gierkowych falloutow, ale już poczekam na paczyk do słynnego F76.Ja zacząłem F4 zachęcony serialem bo nigdy nie grałem ale to jest taka padaka, że nie dałem rady i ściągnałem F1
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ja pierwszy raz w życiu ogralem i wbilem od razu platynke w F3 i F4 więc serial daję rade zainteresować swym światem osób nie zaznajomionych.Ten remaster NewVegas mogli wypuścić razem z premierą drugiego sezonu. Rozbili by bank sprzedażowy
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 7 minut temu, oFi napisał(a):Ja pierwszy raz w życiu ogralem i wbilem od razu platynke w F3 i F4 więc serial daję rade zainteresować swym światem osób nie zaznajomionych.Ten remaster NewVegas mogli wypuścić razem z premierą drugiego sezonu. Rozbili by bank sprzedażowyRaczej szykuje sie remaster/remake F3, ale bethesda nie potrafi wykorzystać hajpu jaki tworzy serial.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Pewnie masz rację. Mają slabych marketingowców w takim razie, bo oblivion dobrze się przyjął a serialu nawet żadnego nie miał.A tutaj siła nostalgii dla wielu ludzi jest jeszcze mocniejsza.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Tak wspaniały jest ten serial, że aż szkoda iż nic nie przygotowali growego na to, prócz pierdół do F076:/. Wprawdzie ostatnio ograłem OW2, który cośtam ma z Falloutów, ale niedosyt duży, F3 na silniczku jak Oblivion na pewno wszedłby pięknie, może na sezon 3, nie grałem nigdy w DLCki więc dla mnie byłoby to coś nowego .
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. F3 i NV w pudełkach na ps5 w wersjach UE5 jak oblivion? Pierwszy kwartał 2026 należał by sprzedażowo do bethesdy