Damk 95 Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 (edited) Temacik to wrzucania fajnych czołówek, nie tylko z tych fajnych seriali Myślę, że limit do 3 będzie akuratny, aby za dużo nie zagęszczać. To zacznę... The Expanse, czyli fajnego intro z fajnego serialu science-fiction Jak już jesteśmy w fantastyce, to intro Loki drugiego sezonu również wrzucam, bo ścieżka dźwiękowa tego serialu to jeden z najlepszych elementów tej produkcji: Nie byłbym sobą gdybym nie dorzucił do wora popkultury również japońskiej animacji - pierwszy opening z anime Full Metal Alchemist: Brotherhood, czyli nadal opus magnum serialowego anime w ogóle: Edited March 5 by Damk Quote Link to comment
PotatoTomato 3 Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 Na start faceci w czerni. Bardzo przyjemna nutka. https://youtu.be/mVAePIyC4kQ?si=HitExXw8Qe72Orhz Następnie młody batman. Ma w sobie jakis taki brudny klimat ktory bardzo mi leży. https://youtu.be/DVdTbiLku48 No i kurde to. https://youtu.be/tndKYpPz2RU?si=VgekSKqnI75voInj Dziękuję. Quote Link to comment
second 3692 Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 Kolejność przypadkowa, mi się podobały te 1. 2. 3. Quote Link to comment
Pupcio 18292 Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 Człowiek nie wymyśli już nic lepszego Quote Link to comment
Słupek 2119 Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 i najlepsze ever 1 Quote Link to comment
Pupcio 18292 Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 Nie wierze że ten chłopak wybrał najgorsze intro the wire Quote Link to comment
Suavek 4631 Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 Od młodego moja ulubiona czołówka mocno niedocenionego serialu sci-fi: S5 też dobry, ale wrzucam w spoiler: Spoiler Tu fajna czołówka kiepskiego Star Treka I głupawka: Quote Link to comment
Rudiok 3340 Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 Bomby prawdy lecą 1 Quote Link to comment
Humulus 820 Posted January 1 Share Posted January 1 Jeszcze o tym warto wspomnieć: 2 1 Quote Link to comment
Bjały 2951 Posted January 1 Share Posted January 1 Żadne intro nie zrobiło i już nie zrobi takiego wrażenia jak to 2 2 Quote Link to comment
drozdu7 2692 Posted January 1 Share Posted January 1 nie wierzę że przez tyle postów nikt nie wrzucił tego 3 1 Quote Link to comment
messer88 6421 Posted January 1 Share Posted January 1 Oczywiście że Sopranos i Wire, z drugiego nie wiem które sezon ulubione, chyba z soulowa muzyczka. z Yellowstone też lubię Quote Link to comment
Luqat 966 Posted January 1 Share Posted January 1 Skoro tylko 3, to muszę niestety wybierać. Zatem: No i absolutna klasyka 1 Quote Link to comment
Zwyrodnialec 1714 Posted January 1 Share Posted January 1 Najlepsze intro ever. Jeśli jest w ogóle ktoś kto nie wie kim jest Batman, to wystarczy mu to pokazać. Batman w pigułce, a jeszcze mocniejsze jest to, że twórcy będąc świadomi jak to jest dobre, nawet nie wrzucili tytułu. 1 Quote Link to comment
Bjały 2951 Posted January 2 Share Posted January 2 20 godzin temu, Luqat napisał: Skoro tylko 3, to muszę niestety wybierać. Zatem: No i absolutna klasyka Zmiana intro w następnym sezonie Pozostawionych jest niewybaczalna. To pierwsze właśnie oddaje duchowość, mistycyzm i nie wiem jak to nazwać powiedzmy "religijność" całego serialu a zmienili to na wstawkę country. Ja pier.dole Quote Link to comment
Recommended Posts