Opublikowano 22 września 202522 wrz I skończyłem, megahitu nie ma, ale jest naprawdę bardzo dobrze. Najlepiej mi weszły pierwsze 2 lokacje i właśnie to nieśpieszne tempo w eksploracji i odkrywaniu sekretów (Watykan - mistrzostwo). Skradanki przebieranki super, znajdźki i side questy też. Widok z pierwszej osoby bardzo odświeżający.Same dungeony za to bardzo proste i pod koniec już trochę nudnawe. Fabularnie to (stety lub niestety) klasyka kina przygodowego czyli banał, ale inpiracje pierwszym filmem z Indiana są tak cholernie mocne, że fani na pewno są zachwyceni.
Opublikowano 9 października 20259 paź Pytanie czy można robić mix audio z sub, czy tylko zmiana języka w opcjach a i tak narzucona audio na sub[emoji846]Ok oglądnąłem filmik, można mixowac do woli[emoji846]
Opublikowano 17 października 202517 paź Coś się moe przyłożyli do tego dodatku ?Ograł ktoś, warte ceny ?
Opublikowano 17 października 202517 paź Ja ograłem i jest to po prostu więcej tego samego z nową, dodatkową historią. Gry jest na jakieś 5h z maksowaniem, z racji że jesteśmy dopakowani to walka nie sprawia nam żadnego problemu i jest trywialna. Natomiast ja miałem dlc przez wersję premium, jak widzę kosztuje osobno 89zł i tutaj bym sie zastanowił. Za 50zł imo warto ale za 90zł to bym poczekał.
Opublikowano 22 grudnia 202522 gru Swietny jest ten Indiana Jones. Gram na PS5 i spedzilem dzis przed konsola 6h, a to rzadko sie zdarza. Dotarlem do Gizy. Wszystko mi tu pasuje. Eksploracja, fabula, klimat i lokacje. Podchodzilem do gry raczej z rezerwa. Nastawialem sie, ze moze mnie znudzi, a to tu nie moge sie oderwac od konsoli. Probowalem czyscic Watykan, ale szybko sobie zdalem sprawe, ze nie ma co sobie brzydzic gry. Lece z fabula i zadaniami pobocznymi, cieszac sie gra. Edytowane 22 grudnia 202522 gru przez Lukas_AT
Opublikowano 22 grudnia 202522 gru Z ciekawości dodam, że na przestrzeni miesiąca używane egzemplarze z poziomu ok. 200 zł skoczyły do 300 i grubo ponad. Nowa na allegro 399 zl. Magia Świąt albo co
Opublikowano 22 grudnia 202522 gru Ja polowałem na nią od wyjścia na ps5, cena ciagle była wysoka i dostępność mała. Udało się kupić za 289zł w Media Markt po rabacie z 319zł. Szybko się wyprzedała.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Godzinę temu, grzybiarz napisał(a):Mając switcha2, warto ograć?Tak jak nie przeszkadza 30fps i lekkie freezy przy auto save