Skocz do zawartości

Battlefield 6

Featured Replies

• Odpowiedzi 104
  • Wyświetleń 12 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ostatni dobry BF 1 to był z pierwszej wojny światowej.  

• I to jest Battlefield w którego ja chcę grać. Aż się wspaniały Battlefield 3 przypomniał

• MaZZeo
    MaZZeo

tak tak, tym razem na pewno posłuchają feedbacku graczy a nie krawaciarzy xD   0 zaufania, gra wyjdzie, minie miesiąc od premiery to się zobaczy czy warto.

Opublikowano

Naprawdę marzy mi się Battlefield, w którego się wkręcę jak niegdyś w BC2, BF3, BF4 ( tęsknie za tym i nadzieje mam ogromne. Taki BF wychodzi raz na kilka lat i jest tylko mały % szans, że tego kompletnie nie spier&01ą, to będzie moje ostatnie podejście do multików FPS nie ma drugiego takiego gatunku gier, który tak bardzo by mi mówił: ,,NIE CHCEMY CIĘ TU DZIADKU pepegasm'' i to głosem żółwia ninja z karabinem, który na deskorolce goni za Nicki Minaj balon dajcie mi porządnego BF'a i żołnierzy w mundurach czy to jest aż tak wiele?

Opublikowano

W starym BF 2142 z 2006 było coś takiego jak Koalicja Panazjatycka gdzie żołnierze wyglądali azjatycko ale mówili po rosyjsku. Tutaj mogłoby być podobnie, no ale cóż, lepsza jakaś grupa najemników niż no pats i brak frakcji jak w BF 2042.

Opublikowano

Lag na TTK jest do naprawy. Chłopy padają chwile po dostaniu ostatniej kuli /

Do tego jest cała masa arsenału broni, którą mogli by pokazać w 2025 roku, bo wiele się w realnym arsenale pozmieniało. I co widać? Znowu Vector, zwykłe M4 etc.

Niech ta marka już zdechnie.