Opublikowano 25 lipca25 lip Może planują sprzęt NATO vs mieszany sprzęt Rosji, Chin, Iranu itp. w drugiej frakcji.
Opublikowano 25 lipca25 lip Naprawdę marzy mi się Battlefield, w którego się wkręcę jak niegdyś w BC2, BF3, BF4 tęsknie za tym i nadzieje mam ogromne. Taki BF wychodzi raz na kilka lat i jest tylko mały % szans, że tego kompletnie nie spier&01ą, to będzie moje ostatnie podejście do multików FPS nie ma drugiego takiego gatunku gier, który tak bardzo by mi mówił: ,,NIE CHCEMY CIĘ TU DZIADKU '' i to głosem żółwia ninja z karabinem, który na deskorolce goni za Nicki Minaj dajcie mi porządnego BF'a i żołnierzy w mundurach czy to jest aż tak wiele?
Opublikowano piątek o 16:375 dni W starym BF 2142 z 2006 było coś takiego jak Koalicja Panazjatycka gdzie żołnierze wyglądali azjatycko ale mówili po rosyjsku. Tutaj mogłoby być podobnie, no ale cóż, lepsza jakaś grupa najemników niż no pats i brak frakcji jak w BF 2042.
Opublikowano piątek o 19:585 dni Lag na TTK jest do naprawy. Chłopy padają chwile po dostaniu ostatniej kuli Do tego jest cała masa arsenału broni, którą mogli by pokazać w 2025 roku, bo wiele się w realnym arsenale pozmieniało. I co widać? Znowu Vector, zwykłe M4 etc.Niech ta marka już zdechnie.
Opublikowano poniedziałek o 13:073 dni Trochę za bardzo w kierunku CODa poszło, no ale trzeba zobaczyć samemu.
Opublikowano poniedziałek o 13:083 dni Za dużo się nagrałem w BF2042, żeby go na tym nagraniu nie widzieć. Po prostu robią to ci sami ludzie, z tym samym warsztatem, cudów nie ma. Jedni chcieliby poczuć starego Battlefielda i nic innego ich nie zadowala, innym wystarczy poprawiony BF2042. Ci drudzy być może się doczekają, bo poszczególne elementy wracają do korzeni, ale sam feeling... W to wątpię.
Opublikowano poniedziałek o 16:142 dni Ja tam czekam głównie żeby pobawić się czołgami i resztą pojazdów. Na premierę nie kupię, bo jestem może głupi, ale nie pojebany przy tylu wtopach tej serii.
Opublikowano poniedziałek o 16:572 dni Zgadzam się, że nowy Bugttlefield idzie mocno w kierunku CoDa. Jak już zrzynać to od najlepszych.
Opublikowano poniedziałek o 17:072 dni Napisz jeszcze koniecznie co sądzisz o kampanii singleplayer w nowym battlefieldzie.
Opublikowano poniedziałek o 17:302 dni 2 godziny temu, UberAdi napisał(a):Też takie wrażenie odniosłem, że to reskin 2042I czy to źle? Gameplayowo to była dobra gra, brakowało podstawowych rzeczy jeśli chodzi o tryby gry czy hud. Teraz dochodzi kilka rzeczy jak ulepszona destrukcja, przeciąganie rannych towarzyszy czy jazda na doczepkę. Byle nie dostać bety w premierę jak przy 2042 i będzie po prostu udany BF.
Opublikowano poniedziałek o 17:592 dni Gameplayowo 2042 to była największa ściera w historii battlefielda. Mapy na 128 totalny niewypał a sama ich konstrukcja była żenująca.
Opublikowano poniedziałek o 18:242 dni Kto grał w 128 graczy? Ja chyba tylko w Rush XL żeby sobie pofarmić bronie.
Opublikowano poniedziałek o 18:312 dni Teraz, MYSZa7 napisał(a):Kto grał w 128 graczy? Ja chyba tylko w Rush XL żeby sobie pofarmić bronie.Ja. Przyjemnie się grało, jeśli mówimy o trybie, abstrahując od dyskusji o battlefieldzie w battlefieldzie. Na padzie Xboksa, większość ustawień pod siebie i było super, crossplay on.No właśnie, przy okazji przypomniało mi się największe ścierwo BF2042 - niech wypierdolą te gówniane boty, najgorszy pomysł w tej grze.
Opublikowano poniedziałek o 19:262 dni 54 minuty temu, krzysiek923 napisał(a):Ja. Przyjemnie się grało, jeśli mówimy o trybie, abstrahując od dyskusji o battlefieldzie w battlefieldzie. Na padzie Xboksa, większość ustawień pod siebie i było super, crossplay on.No właśnie, przy okazji przypomniało mi się największe ścierwo BF2042 - niech wypierdolą te gówniane boty, najgorszy pomysł w tej grze.Te boty to porażka była od premiery, oby tego nie wpieprzyli tutaj znowu, bo to jeden z najgorszych pomysłów w bfach w całej historii tej serii.
Opublikowano poniedziałek o 20:122 dni 1 godzinę temu, krzysiek923 napisał(a):Ja. Przyjemnie się grało, jeśli mówimy o trybie, abstrahując od dyskusji o battlefieldzie w battlefieldzie. Na padzie Xboksa, większość ustawień pod siebie i było super, crossplay on.No właśnie, przy okazji przypomniało mi się największe ścierwo BF2042 - niech wypierdolą te gówniane boty, najgorszy pomysł w tej grze.Na Xboxie grałem i crossplay mijał się z celem, nie dało się grać z ludzmi na PC. Przesiadłem się na Sonkę i było o niebo lepiej z wyłączonym crossem, baza graczy znacznie większa, wyjście w Plusie też zrobiło swoje.
Opublikowano poniedziałek o 20:272 dni Z domyślnym ustawieniami pada? Pełna zgoda, paraolimpiada. Natomiast po konfiguracji jak najbardziej grywalnie. Oczywiście celowanie myszką jest szybsze i trzeba grać trochę inaczej niż blacharz, ale da się jak najbardziej. Ja z miejsca wyłączałem przeskakiwanie celownika, auto-aim etc. (autentycznie szło mi gorzej, przeszkadzało, a nie dawało przewagę), zmniejszałem martwe strefy drążków do minimum (chyba poziom 3,5-4) i ustawiałem zakres celowania w pionie podobny do tego w poziomie (nie max). ciężko tak opisać nie widząc opcji, nie widząc wszystkich ustawień, ale mając przed oczami ustawienia to już na pamięć bym leciał. Edytowane poniedziałek o 20:282 dni przez krzysiek923
Opublikowano poniedziałek o 20:312 dni 3 godziny temu, krzysiek923 napisał(a):Napisz jeszcze koniecznie co sądzisz o kampanii singleplayer w nowym battlefieldzie.Nic nie sądzę, ponieważ kampanie singlowe zarówno w CoD-ie jak i Bugttlefieldzie interesują mnie jak historia drugoligowych zmagań krykietowych w Nowej Kaledonii pod koniec XX-go wieku...
Opublikowano wtorek o 09:242 dni 15 godzin temu, MYSZa7 napisał(a):I czy to źle? Gameplayowo to była dobra gra, brakowało podstawowych rzeczy jeśli chodzi o tryby gry czy hud. Teraz dochodzi kilka rzeczy jak ulepszona destrukcja, przeciąganie rannych towarzyszy czy jazda na doczepkę. Byle nie dostać bety w premierę jak przy 2042 i będzie po prostu udany BF.Moim zdaniem źle, BF był zawsze trochę cięższy, wolniejszy, a od BF5 to już samo ślizganie i skoki, 2042 to już freak show na deskorolkach i niestety to samo będzie w bf6.Plusem 2042 był portal, gdzie były tryby gier z wyłączonymi tymi debilizmami, no ale to był dodatek, a nie główny trzon gry.
Opublikowano wtorek o 10:262 dni Oglądając filmiki to na tym etapie mi się podoba. Jest niezła rozpierducha na ekranie. Dzwiek tez wydaje sie byc bardzo dobry. Liczę na info że będą otwarte testy.
Opublikowano wczoraj o 13:20 1 dzień I kampania robiona na tych multi Ale co tam, w tej grze kampania mnie nie interesuje. Zobaczymy czy znowu na premierę będą beta testy Gra szybko powinna stanieć.