Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 6

Featured Replies

Opublikowano
16 hours ago, Rozi said:

Bzdura, chyba, że gramy w inną grę. Nawet z maksymalnie dopakowaną bronią, trzeba na daleko strzelać serią i kontrolować odrzut. Poza tym, duh, to są bronie współczesne, które nie strzelają jak Pepesze.

Gram z wyłączonym crossplayem i znajduje gry w kilkanaście sekund.

Chyba totalnie gramy w inna gre jednak. Full auto na M433 lub LMG i jedyne co musisz zrobic to korekta w lewo i dol ale minimalna. Jest faktycznie odczucie lekkiego odrzutu ale tylko jak masz wlaczaone adaptacyjne triggery.

Jesli chodzi o matchmaking bez cross playa, owszem teraz juz wyszukuje.

Bardzo staram sie przekonac do tej gry. Jak juz ktos tutaj napisal, czuc klimat BF4 ale jednak tempo rozgrywki jest delikatnie za szybkie. Byc moze TTK jest za minimalnie za wysokie a moze to jednak to, ze ostatni BF w jakiego przegralem setki godzin to BF4. W BF V, I oraz 2042 zagralem moze po 15h. Jest jeszcze jedna opcja, moze za stary juz jestem na takie gry ;] Aczkolwiek w ostatniego CoDa (jak nigdy) bawilem sie przednio i w sumie nie bylo skill issue..

Siade do tej bety w weekend i mam bardzo duza nadzieje, ze mi ten BF siadzie.

Edytowane przez Fraczek

• Odpowiedzi 397
  • Wyświetleń 22,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czezare
    Czezare

Gdyby nie pojazdy pomyślałbym, że to nowy CoD.

• UberAdi
    UberAdi

To jest U-100 z BF4 czyli startowa broń supporta. Prawdziwa nazwa to Ultimax 100. Ta broń jest tak zrobiona, że ma minimalny recoil też w rzeczywistości. Problemem jest wolny fire rate i w BF4 nie był

• Ostatni dobry BF 1 to był z pierwszej wojny światowej.  

Opublikowano

No to nie wiem, może na konsolach jest jakieś automatyczne wspomaganie recoila, na myszce czuć zdecydowanie, że odrzut jest dunno

Opublikowano

Łączy Was do meczu? Znajduje mi grę, ale po loading odpala się zloopowany ekran z artem i logo gry i tyle[emoji51]

Opublikowano

No jak nie ma odrzutu? Celownik po tarczy miota się jak Polak po biedronce w dniu wypłaty.

Opublikowano

Gra na PC wygląda, działa i brzmi znakomicie. Przyzwyczaiłem się, że rushowanie w CODzie przynosiło efekty. No tu trochę trzeba campić i więcej pomyśleć.

Opublikowano
8 minut temu, elvis004 napisał(a):

Łączy Was do meczu? Znajduje mi grę, ale po loading odpala się zloopowany ekran z artem i logo gry i tyle[emoji51]

znany już błąd, szybciej chyba wyłączyć i włączyć od nowa gre.

Błędów trochę jest, ale gierka jest mega, udźwiękowienie i klimat wojny wylewa się z ekranu, super też że mapki są takie skondensowane, a nie km puste pola jak w poprzednim BFie.

Na PC standardowo graficznie miazga.

Zobaczymy jak kolejne mapy, bo te podobno są najmniejsze.

12 godzin temu, Shen napisał(a):

Ludzie w necie piszą, ze nawet do godziny czekania w kolejce, prawda to? Bo nie wiem czy klucz kupowac.

https://gleam.io/XxGD2/battlefield-6-early-access-open-beta

Tu ogarnij klucz.

Opublikowano

Juz mam, ktos tam wrzucał wczesniej. Wklepałem go w apce EA, ale jak mam połączoną z kontem playstation to chyba bedzie śmigać na sonce?

Opublikowano

Faktycznie pierwsze kilka meczy latałem przed siebie, żeby mapy pozwiedzać itd to ginąłem na każdym rogu, a to trzeba usiąść na spokojnie. No jest potencjał na pewno ogromny, zwłaszcza przy tym jak zapowiada się najbliższy CoD, może EA nie da rady tego spierdolić aktualizacjami po premierze.

Opublikowano

Dobra pobiera się, sporo ludzi z listy znajomych ciśnie. Wieczorem się pogra. W sumie od BF3 nie miałem styczności z serią.

Opublikowano

Ja pobrałem betę ale wczesnego dostępu nie mam, jednak mogę wejść na strzelnicę. Bronie mają odrzutu i jak na grę video zachowują się ok, na dalszy dystans trzeba zdecydowanie korygować odrzut i strzelać seriami. Gram na PC ale na padzie.

Opublikowano
2 minuty temu, Qbon napisał(a):

Ja pobrałem betę ale wczesnego dostępu nie mam, jednak mogę wejść na strzelnicę. Bronie mają odrzutu i jak na grę video zachowują się ok, na dalszy dystans trzeba zdecydowanie korygować odrzut i strzelać seriami. Gram na PC ale na padzie.

Ładny kamikaze

Opublikowano
7 minut temu, bartiz napisał(a):

Ładny kamikaze

We wszystko tak gram i nie jest źle w shooterach multi. Raz, że już się odzwyczaiłem od grania na m+k, po drugie mam kompa podłączonego do TV więc nie bardzo idzie inaczej.

Opublikowano

W CoDa wiele osób tak gra nawet na pro poziomie. Myślałem, że mit myszki jako tego "łatwiejszego" rozwiązania już został wyjaśniony.

W grach w których jest aim assist lepiej grać na padzie.

Opublikowano

Otóż to. Ja w ogóle już po tylu latach przyzwyczajenia do pada to bym na myszce lamił dopiero.

Opublikowano

W Codzie aim assist na padzie podchodzi pod aimbota, każdy z wyższego poziomu, czy to w zwykłym CODZie na turniejach czy w Warzone na tych Twitch Rivals gra na padzie, ludzie się przesiadali w Codzie z myszki na pady nawet po latach grania, bo nie było szans z AA na padzie, np. jeden z lepszych w Warzone w Polsce Roocket. W grach bez AA pad jest bez szans, vide Rainbow 6.

Opublikowano

No i trzeba przyznać, że UI dorównuje codowi jeśli chodzi o pierdolnik na ekranie i nieintuicyjność w robieniu czegokolwiek. No i ikony klas są idiotyczne. Kibel męski, kibel damski, most i kwadrat.

image.png

Opublikowano
16 hours ago, Bartg said:

• No ale strzelanie, recoil jest nawet jakiś , ale sam feeling ze strzelania taki nie wiem, plastikowy? Nie czuć mocy broni, sam dźwięk strzalow tez jakis lekko sztuczny. Pewnie kwestia przyzwyczajenia, ale na razie to największa dla mnie wada. No i po regularnym graniu w CS2 totalnie nie mogę dobrać sensitivity na myszce.

Jutro ciśniemy dalej zobaczymy jak to z tym strzelaniem będzie.

Mam identyczne odczuciu jesl chodzi o “gunplay”. Bronią wydaje sie pozbawione wagi, jakby zostaly zrobione w drukarce 3d z drewna, pomalowane na czarno. Recoil jest, ale on jest bez znaczenia przy szybkim TTK. I mam wrażenie że “damage” jest taki sam bez względu z jakiego dystansu strzelamy. Battlefield 3/4 jest arkadowy, ale bf6 to juz ekstremalnie arcade. Po dwóch rundach nie chce mi sie w to grać. Tą gra jest bardzo dobra pod warunkiem, że ja porównamy do Battlefield 2042. Gdy ja porownamy do bf4, to osiąga poziom Hardline. Generalnie słabo, jak na taki hype.

Ps5. Mogli by dać większą czułość na kontrolera na konsoli. 100% jest jak 60% w bf4. W chooj wolno.

Edytowane przez walek

Opublikowano

Troche udalo mi sie pograc i musze przyznac, ze strasznie nayebane jest wszedzie. Ciezko wypatrzyc kogos (ale to chyba norma byla) na poczatku i czuje troche czasem randomowe smierci (nie zebym na chwile obecna nie posysal tak czy siak).

Nie testowalem jeszcze na padzie, ale chyba bedzie na nim latwiej niz ma myszce i klawirce. Gra ladna, menu zagrzebane strasznie i malo intuicyjne sie wydaje, ale to moze wina mnie bycia starym dziadem juz.

Ogolnie mimo to Ok sie pyka, nie mam wrazenia WOW! ale jest Ok zwlaszcza, ze 3ka byla moja ulubiona czescia, a tutaj odrobine podobny feeling sie wydaje.

Opublikowano
4 godziny temu, Bartg napisał(a):

No i trzeba przyznać, że UI dorównuje codowi jeśli chodzi o pierdolnik na ekranie i nieintuicyjność w robieniu czegokolwiek. No i ikony klas są idiotyczne. Kibel męski, kibel damski, most i kwadrat.

image.png

Screenshots_2025-08-08-19-03-56.png

Opublikowano
17 godzin temu, meffju41 napisał(a):

No jak nie ma odrzutu? Celownik po tarczy miota się jak Polak po biedronce w dniu wypłaty.

Odrzut jest minimalny ,ale to racze,j ze względu na szybki TTK no może być dla tak szybkiej rozgrywki.Ja nie akceptuje.

Opublikowano

Te mapy takie se do conquest, ponoc najmniejsze ze wszystkich dostepnych na premiere ale juz w przelamanie sie zajebiscie gralo.