Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Przed startem RedSeca i tego pierwszego sezonu było lepiej i czytelniej, teraz jest o wiele gorzej.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 3 hours ago, Moldar said:Myślałem, że COD miał słabe menusy, ale ten bf to przebija, jakie to wszystko nieczytelne...Menusy to jeden wielki baner reklamowy na nowe skiny itd.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. W dniu 19.11.2025 o 14:33, krzysiek923 napisał(a):A prędzej czy później, skończą się inspiracje realnymi, których uparcie broni UberAdi i wpadną bardziej fantasy, bo na pewno nie zrezygnują całkowicie.wystarczy popatrzeć na ubisoftowy siege, jak skórki i operatorzy wygladali na początku a jak wyglądali jakiś czas pózniej, tu bedzie podobnie.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 37 minut temu, szurubur napisał(a):wystarczy popatrzeć na ubisoftowy siege, jak skórki i operatorzy wygladali na początku a jak wyglądali jakiś czas pózniej, tu bedzie podobnie.Bez kitu, to był pierwszy przypadek, gdy porzuciłem jakąś grę, bo nie mogłem już patrzeć na te coraz bardziej oczojebliwe skiny postaci i broni. A tłukłem w Siega swego czasu namiętnie.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Z ciekawostek dalej nie da się zmienić sterowania dronem, jak ktoś nie gra na wsad to nie ma jak latać dronem xD Raptem 1.5 miesiąca po premierze.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 1 godzinę temu, Bartg napisał(a):Z ciekawostek dalej nie da się zmienić sterowania dronem, jak ktoś nie gra na wsad to nie ma jak latać dronem xD Raptem 1.5 miesiąca po premierze.Najważniejsze, że masz nową mapę z basenem i kaczuszką.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Coś mi właśnie mecze w conquest trwały za krótko, okazało się że zwiększyli tempo ubywania ticketow o 50% (oczywiście w zależności od ilosci kontrolowanych flag). Po czym bohatersko rozwiązali ten problem zwiększając tickety o 20% xD co nadal jakby oznacza, ze mecze sa krotsze. No debile, dopiero co przywracali tickety po wielkim oburzeniu graczy jak obnizyli do 700-800.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Battlefield osiągnął świetną sprzedaż w USA w październiku. Był to najmocniejszy miesiąc w sprzedaży zarejestrowany dla jakiejkolwiek gry video od czasu Modern Warfare II w 2022 roku. Battlefield 6 Just Had the Best Month of Sales in the U.S. of Any Game in the Last Three Years - IGN