Opublikowano 20 listopada20 lis Przed startem RedSeca i tego pierwszego sezonu było lepiej i czytelniej, teraz jest o wiele gorzej.
Opublikowano 20 listopada20 lis 3 hours ago, Moldar said:Myślałem, że COD miał słabe menusy, ale ten bf to przebija, jakie to wszystko nieczytelne...Menusy to jeden wielki baner reklamowy na nowe skiny itd.
Opublikowano 20 listopada20 lis W dniu 19.11.2025 o 14:33, krzysiek923 napisał(a):A prędzej czy później, skończą się inspiracje realnymi, których uparcie broni UberAdi i wpadną bardziej fantasy, bo na pewno nie zrezygnują całkowicie.wystarczy popatrzeć na ubisoftowy siege, jak skórki i operatorzy wygladali na początku a jak wyglądali jakiś czas pózniej, tu bedzie podobnie.
Opublikowano 20 listopada20 lis 37 minut temu, szurubur napisał(a):wystarczy popatrzeć na ubisoftowy siege, jak skórki i operatorzy wygladali na początku a jak wyglądali jakiś czas pózniej, tu bedzie podobnie.Bez kitu, to był pierwszy przypadek, gdy porzuciłem jakąś grę, bo nie mogłem już patrzeć na te coraz bardziej oczojebliwe skiny postaci i broni. A tłukłem w Siega swego czasu namiętnie.
Opublikowano 20 listopada20 lis Z ciekawostek dalej nie da się zmienić sterowania dronem, jak ktoś nie gra na wsad to nie ma jak latać dronem xD Raptem 1.5 miesiąca po premierze.
Opublikowano 20 listopada20 lis 1 godzinę temu, Bartg napisał(a):Z ciekawostek dalej nie da się zmienić sterowania dronem, jak ktoś nie gra na wsad to nie ma jak latać dronem xD Raptem 1.5 miesiąca po premierze.Najważniejsze, że masz nową mapę z basenem i kaczuszką.
Opublikowano 20 listopada20 lis Coś mi właśnie mecze w conquest trwały za krótko, okazało się że zwiększyli tempo ubywania ticketow o 50% (oczywiście w zależności od ilosci kontrolowanych flag). Po czym bohatersko rozwiązali ten problem zwiększając tickety o 20% xD co nadal jakby oznacza, ze mecze sa krotsze. No debile, dopiero co przywracali tickety po wielkim oburzeniu graczy jak obnizyli do 700-800.
Opublikowano 20 listopada20 lis Battlefield osiągnął świetną sprzedaż w USA w październiku. Był to najmocniejszy miesiąc w sprzedaży zarejestrowany dla jakiejkolwiek gry video od czasu Modern Warfare II w 2022 roku. Battlefield 6 Just Had the Best Month of Sales in the U.S. of Any Game in the Last Three Years - IGN
Opublikowano poniedziałek o 13:543 dni Hej koledzy, mam problem z wyzwaniem "weapon expert challenge". Mam mieć zabójstwa powyżej 75 metrów, kilka już na pewno zrobiłem, ale nic się nie nalicza. DICE zjebało czy ja czegoś nie ogarniam?
Opublikowano poniedziałek o 17:153 dni 3 godziny temu, Shankor napisał(a):Hej koledzy, mam problem z wyzwaniem "weapon expert challenge". Mam mieć zabójstwa powyżej 75 metrów, kilka już na pewno zrobiłem, ale nic się nie nalicza. DICE zjebało czy ja czegoś nie ogarniam?Wejdź na portal i sprawdź na botach czy nalicza. Ja miałem problem z trafieniami w głowę u zwiadowcy. Często nie zaliczało i musiałem przed każdym meczem przełączać klasy i bronie.
Opublikowano poniedziałek o 18:253 dni Na botach nie zalicza. Ogólnie po ostatnim patchu nie liczą się kille na botach do ratio. Edytowane poniedziałek o 18:263 dni przez addhoc
Opublikowano poniedziałek o 19:173 dni Kille powyżej 75m były w normalnym trybie conquest, bez botów (chyba).
Opublikowano poniedziałek o 22:123 dni 3 godziny temu, addhoc napisał(a):Na botach nie zalicza. Ogólnie po ostatnim patchu nie liczą się kille na botach do ratio.Do ratio, to dobrze, ale że nie zalicza już tam zadań, to nawet nie wiedziałem
Opublikowano wtorek o 15:442 dni Nie wiem co oni zrobili, ale nie jestem w stanie zrobić 10k punktów w normalnym conquest, a jest to potrzebne do jakiegoś kolejnego wyzwania. Latam inżynierem i naprawiam lub medykiem i leczę/podnoszę ludzi, no ale najwięcej to byłem w stanie zrobić 8k i to zabijając przy tym dużo ludków i przejmując flagi. Aż taką lamą chyba nie jestem...
Opublikowano wtorek o 23:141 dzień Jak mi dobrze szło jak na amatora to tak teraz wstyd niemiłosierny. Wczoraj nie zdążyłem zrobić kilku kroków i już ze 4 śmierci od snajperów...pięknie mnie zdejmowali, same prosy. Oczywiście nie tylko snajperzy. Z piętnaście razy broń zmieniałem bo aż nie wierzyłem, że może być aż tak chujowo. Bardzo ciężko coś ugrać. Mam 63 lvl a wczoraj to tam rzadko ktoś poniżej 100 lvl był zarówno w mojej ekipie jak i przeciwnej.No i wspaniale ostatnie kule zza węgła to chyba rzucają parabolą bo za chu nie powinny wejść a giniesz. Edytowane wtorek o 23:201 dzień przez addhoc
Opublikowano wczoraj o 12:39 1 dzień Dobrze, że jest ten darmowy trial, 250 zł w kieszeni... Chaotyczna, brzydka/nieczytelna, nijaka, nudna wydmuszka... W każdą pozostałą część grało mi się dużo lepiej. Przykro mi, lepiej bawiłem się w naprawionym już BF2042 i BO6 pomimo krindżowych skinów Smutne, że w naszym giereczkowie doszliśmy już do punktu, gdzie takie średniaki nawet przez starszych graczy wynoszone są do rangi wybawiciela, bo mają jakieś klasyczne elementy, które jednak byłyby fajne w przypadku dobrej gry, ale słabej gry nie ratują. Jakby jeszcze wjechały jakieś kretyńskie skiny, to nawet bym nie splunął.
Opublikowano wczoraj o 13:03 1 dzień Wszedłeś, dostałeś oklep, nie wiedziałeś którym się strzela i złe opinie wystawiasz - przyznaj się.
Opublikowano wczoraj o 13:13 1 dzień 32 minuty temu, krzysiek923 napisał(a):Dobrze, że jest ten darmowy trial, 250 zł w kieszeni... Chaotyczna, brzydka/nieczytelna, nijaka, nudna wydmuszka...Darowałem sobie zakup tej gry z obawy o to, że wyciągnę właśnie takie wnioski jak te powyżej. Dosłownie . Trochę mi szkoda czasu ale też może sprawdzę, do 2 grudnia jest czas.
Opublikowano wczoraj o 13:22 1 dzień Ej no zła nie jest, ja bym powiedział, że nawet dobra, tylko snajperki zjebane ;) ale tak żeby polatać, postrzelać to całkiem całkiem.
Opublikowano wczoraj o 13:49 1 dzień 22 godziny temu, Shankor napisał(a):Nie wiem co oni zrobili, ale nie jestem w stanie zrobić 10k punktów w normalnym conquestPróbowales z dronikiem snajpera i zaznaczeniem ? Powinno wpasc
Opublikowano wczoraj o 14:08 1 dzień Wczoraj luźno 13k na CQ na Firestorm, ale fajna drużynę mieliśmy, dużo przejęć punktów (chyba 17 na koniec). Nawet mikrofonu ktoś używał Co do wejścia w grę to uważam, że nie jest łatwe, zwłaszcza teraz dla nowych graczy. Gra ma mnóstwo mechanik, przydatnych rzeczy które się odblokowują później, a jak trafiasz nagle w środek meczu, gdzie większość serwera gra od bety no to nie jest przyjemnie.
Opublikowano wczoraj o 14:54 1 dzień Nie no jak ktoś pisze, że BF2042 jest lepszym Battlefieldem to chyba nie za bardzo się orientuje w serii....
Opublikowano wczoraj o 14:56 1 dzień 46 minut temu, Bartg napisał(a):Wczoraj luźno 13k na CQ na Firestorm, ale fajna drużynę mieliśmy, dużo przejęć punktów (chyba 17 na koniec). Nawet mikrofonu ktoś używał Co do wejścia w grę to uważam, że nie jest łatwe, zwłaszcza teraz dla nowych graczy. Gra ma mnóstwo mechanik, przydatnych rzeczy które się odblokowują później, a jak trafiasz nagle w środek meczu, gdzie większość serwera gra od bety no to nie jest przyjemnie.Z tego samego powodu tak jak narzekałem na balans gry w Przełamaniu tak teraz wydaje mi się że jest lepiej parę tygodni później - ludzie bardziej ogarniają, a gadżety które mają znaczenie jak soflam, moździerz, granaty dymne itd są lepiej używane.
Opublikowano wczoraj o 19:11 1 dzień Ktos wie o co kaman i jak to "naprawic"?Zadan mam 11/11, a pokazuje 10/11 a ogolnych 50/50.