Opublikowano sobota o 06:265 dni 30 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Już można w otwartą bete dla wszystkich? Czy o której godzinie?U mnie nie działa, wybieram tryb to tylko jest opisany dany tryb i możliwość wyjścia kółkiem. Chyba że trzeba mieć PS+.
Opublikowano sobota o 08:115 dni Ale syf, prace serwisowe do 8.00 UTC czyli 10.00 w Polsce i co ???, nadal nic nie działa.
Opublikowano sobota o 09:105 dni Serio trzeba wchodzić do biosu, żeby to odpalić? Podobno trzeba włączyć secure boot. Patologia
Opublikowano sobota o 09:155 dni 4 minuty temu, Chewie napisał(a):Serio trzeba wchodzić do biosu, żeby to odpalić? Podobno trzeba włączyć secure boot. PatologiaNic takiego nie robiłem.
Opublikowano sobota o 11:025 dni 23 minuty temu, YETI napisał(a):Którym oznacza się wrogów?A to nie oznaczają się automatycznie jak najedzie się na nich celownikiem?
Opublikowano sobota o 11:055 dni 3 minuty temu, Patricko napisał(a):A to nie oznaczają się automatycznie jak najedzie się na nich celownikiem?Tylko u Recona.L1 jest oznaczanie, co jest dziwne, ale można dowolnie mapować sobie przyciski w ustawieniach.
Opublikowano sobota o 11:065 dni W poprzedniej części było chyba R1, zdecydowanie lepsze rozwiązanie niż w 6.Jeżeli leżymy ranni, do podniesienie, to nie możliwość oznaczyć przeciwnika, gdzie w 2024 taka możliwość była.
Opublikowano sobota o 11:285 dni 21 minut temu, YETI napisał(a):Jeżeli leżymy ranni, do podniesienie, to nie możliwość oznaczyć przeciwnika, gdzie w 2024 taka możliwość była.Oczywiście, że jest taka możliwość tutaj.
Opublikowano sobota o 11:535 dni Racja, działa, w jednym meczu nie mogłem w ogóle oznaczać, pewnie jakiś błąd.W podboju losuje mi tylko jedna małe, Iberyjska ofensywa.
Opublikowano sobota o 12:495 dni 1 godzinę temu, YETI napisał(a):W poprzedniej części było chyba R1, zdecydowanie lepsze rozwiązanie niż w 6.Jeżeli leżymy ranni, do podniesienie, to nie możliwość oznaczyć przeciwnika, gdzie w 2024 taka możliwość była.Jak Rozi pisze trzeba zmapować przeciski, oznaczanie pod L1 jest bez sensu, trzeba gimnastyke uprawiać. R1 jedyne słuszne wyjście jak dla mnie.
Opublikowano sobota o 13:195 dni Ja pewnie też kupię, tym bardziej że można mieć bezpośrednio na steamie. Na pierwszej przecenie pewnie wleci.
Opublikowano sobota o 13:255 dni Ogarnalem prawie pierdyliard ustawień, żeby dobrze się grało na myszce, jedynie nie widzę opcji ustawienia czułości myszki grajac na kamerze z wnętrza czolgu/apc. Jedyne co zmienia ta opcja to czulosc przy kamerze na zewnątrz, ze środka jest tragicznie wolno. No i nie znalazlem opcji odwrócenia osi przy sterowaniu helikopterem, zwłaszcza mi zależy na osi góra dół, ale może przegapiłem w tym milionie opcji. Poza tym jest miód, czołg chodzi jak trzeba, wczoraj na tej górskiej mapie miałem chyba 20:1 i 40 asyst, bo ktoś na wiezyczce ogarniał jak trzeba
Opublikowano sobota o 14:065 dni A jak ostatnio było w tych nowoczesnych BF’ach w kwestii rakiet ziemia - powietrze, tak samo? Bo tutaj po wzięciu wyrzutni dla inżyniera, aż mi żal było tych bezbronnych samolocików i helikopterków spadających po trzech ekspresowych wystrzałach. Coś za łatwo je bezstresowo strącać, bez porównania łatwiej i szybciej niż samemu rozwalić czołg.
Opublikowano sobota o 15:245 dni Warto pograć w to w pierwszych miesiącach bo wielu casuali będzie biegać i łatwo będzie nabić sobie dodatki do czolgow i maszyn latających.A jak ma się to odblokowane to bardzo ciężko kogoś rozwalić jak ma wszystkie flary/rakiety i dzialka odblokowane.
Opublikowano sobota o 16:085 dni Internet po kablu, a godzinę temu pokazywało mi że jestem na 130 tyś miejscu w kolejce Już kurwa widzę premierę
Opublikowano sobota o 16:275 dni Gra się wyśmienicie w tego bfa. Nie ma porównania do 2042. Mapy są świetne, bez tych pustych przestrzeni. Mam ogólnie takie skojarzenia z bf3 i bf1 grając w to.
Opublikowano sobota o 16:285 dni Ale themedojebany jest tym razem, taki troche terminator 2 theme. a nie te umierajace wieloryby z 2042.