Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 6

Featured Replies

Opublikowano
30 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Już można w otwartą bete dla wszystkich? Czy o której godzinie?

U mnie nie działa, wybieram tryb to tylko jest opisany dany tryb i możliwość wyjścia kółkiem. Chyba że trzeba mieć PS+.

• Odpowiedzi 395
  • Wyświetleń 22,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czezare
    Czezare

Gdyby nie pojazdy pomyślałbym, że to nowy CoD.

• UberAdi
    UberAdi

To jest U-100 z BF4 czyli startowa broń supporta. Prawdziwa nazwa to Ultimax 100. Ta broń jest tak zrobiona, że ma minimalny recoil też w rzeczywistości. Problemem jest wolny fire rate i w BF4 nie był

• Ostatni dobry BF 1 to był z pierwszej wojny światowej.  

Opublikowano

Ale syf, prace serwisowe do 8.00 UTC czyli 10.00 w Polsce i co ???, nadal nic nie działa.

Opublikowano

Serio trzeba wchodzić do biosu, żeby to odpalić? Podobno trzeba włączyć secure boot. Patologia

Opublikowano
23 minuty temu, YETI napisał(a):

Którym oznacza się wrogów?

A to nie oznaczają się automatycznie jak najedzie się na nich celownikiem?

Opublikowano
3 minuty temu, Patricko napisał(a):

A to nie oznaczają się automatycznie jak najedzie się na nich celownikiem?

Tylko u Recona.

L1 jest oznaczanie, co jest dziwne, ale można dowolnie mapować sobie przyciski w ustawieniach.

Opublikowano

W poprzedniej części było chyba R1, zdecydowanie lepsze rozwiązanie niż w 6.

Jeżeli leżymy ranni, do podniesienie, to nie możliwość oznaczyć przeciwnika, gdzie w 2024 taka możliwość była.

Opublikowano
21 minut temu, YETI napisał(a):

Jeżeli leżymy ranni, do podniesienie, to nie możliwość oznaczyć przeciwnika, gdzie w 2024 taka możliwość była.

Oczywiście, że jest taka możliwość tutaj.

Opublikowano

Racja, działa, w jednym meczu nie mogłem w ogóle oznaczać, pewnie jakiś błąd.

W podboju losuje mi tylko jedna małe, Iberyjska ofensywa.

Opublikowano
1 godzinę temu, YETI napisał(a):

W poprzedniej części było chyba R1, zdecydowanie lepsze rozwiązanie niż w 6.

Jak Rozi pisze trzeba zmapować przeciski, oznaczanie pod L1 jest bez sensu, trzeba gimnastyke uprawiać. R1 jedyne słuszne wyjście jak dla mnie.

Opublikowano

Ja pewnie też kupię, tym bardziej że można mieć bezpośrednio na steamie. Na pierwszej przecenie pewnie wleci.

Opublikowano

Ogarnalem prawie pierdyliard ustawień, żeby dobrze się grało na myszce, jedynie nie widzę opcji ustawienia czułości myszki grajac na kamerze z wnętrza czolgu/apc. Jedyne co zmienia ta opcja to czulosc przy kamerze na zewnątrz, ze środka jest tragicznie wolno.

No i nie znalazlem opcji odwrócenia osi przy sterowaniu helikopterem, zwłaszcza mi zależy na osi góra dół, ale może przegapiłem w tym milionie opcji.

Poza tym jest miód, czołg chodzi jak trzeba, wczoraj na tej górskiej mapie miałem chyba 20:1 i 40 asyst, bo ktoś na wiezyczce ogarniał jak trzeba banderas

Opublikowano

A jak ostatnio było w tych nowoczesnych BF’ach w kwestii rakiet ziemia - powietrze, tak samo? Bo tutaj po wzięciu wyrzutni dla inżyniera, aż mi żal było tych bezbronnych samolocików i helikopterków spadających po trzech ekspresowych wystrzałach. Coś za łatwo je bezstresowo strącać, bez porównania łatwiej i szybciej niż samemu rozwalić czołg.

Opublikowano

Warto pograć w to w pierwszych miesiącach bo wielu casuali będzie biegać i łatwo będzie nabić sobie dodatki do czolgow i maszyn latających.

A jak ma się to odblokowane to bardzo ciężko kogoś rozwalić jak ma wszystkie flary/rakiety i dzialka odblokowane.

Opublikowano

Internet po kablu, a godzinę temu pokazywało mi że jestem na 130 tyś miejscu w kolejcefacepalm Już kurwa widzę premierępawel

Opublikowano

A co ma przepustowość internetu do kolejki?

Opublikowano

Gra się wyśmienicie w tego bfa. Nie ma porównania do 2042. Mapy są świetne, bez tych pustych przestrzeni. Mam ogólnie takie skojarzenia z bf3 i bf1 grając w to.