Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 6

Featured Replies

• Odpowiedzi 395
  • Wyświetleń 22,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czezare
    Czezare

Gdyby nie pojazdy pomyślałbym, że to nowy CoD.

• UberAdi
    UberAdi

To jest U-100 z BF4 czyli startowa broń supporta. Prawdziwa nazwa to Ultimax 100. Ta broń jest tak zrobiona, że ma minimalny recoil też w rzeczywistości. Problemem jest wolny fire rate i w BF4 nie był

• Ostatni dobry BF 1 to był z pierwszej wojny światowej.  

Opublikowano

Elegancka gierka się szykuje, trochę jestem rozczarowany,że mamy tylko parę broni do odblokowania w tej becie.

Graficznie kosmos na prosiaku, super, że powróciły kosy i zbieranie nieśmiertelników.

Z chuyowych rzeczy nie podoba mi się

ten system z tą czerwona kropką nad przeciwnikiem to takie trochę zdaunienie dla graczy coda,ale niestety tego nie zmienia.

Pomysł gdzie po meczu szuka kolejnego lobby totalnie zyebany.

Odrzut moim zdaniem powinien być większy aby premiować kontrolę.

W skrócie szykuje się kapitalna gierka,oby tego nie zyebali jakimiś skinami,gejami czy innymi jenotami.

Do października

Opublikowano

Moje krótkie wrażenia z wersji pc:

Jak leci to całe intro to przykro patrzeć jak wyświetla się logo dice, jak bardzo zostali zdegradowani, pewnie wszystkie talenty dawno opuściły studio i jest jak jest.

Nawet przyjemnie się w to gra

W miarę dobra optymalizacja na pc, dużo ustawień można zmienić

Nie trafiłem na żadnych cheaterów

Co mi się nie podoba:

Oczywista rzecz - brak dedykowanych serwerów

Mapy strasznie małe, ciasne, za dużo graczy na raz, czułem się jakbym grał w jakieś kał of duty i do tego jakieś wślizgi

Opublikowano
1 godzinę temu, nievil napisał(a):

Moje krótkie wrażenia z wersji pc:

Jak leci to całe intro to przykro patrzeć jak wyświetla się logo dice, jak bardzo zostali zdegradowani, pewnie wszystkie talenty dawno opuściły studio i jest jak jest.

Nawet przyjemnie się w to gra

W miarę dobra optymalizacja na pc, dużo ustawień można zmienić

Nie trafiłem na żadnych cheaterów

Co mi się nie podoba:

Oczywista rzecz - brak dedykowanych serwerów

Mapy strasznie małe, ciasne, za dużo graczy na raz, czułem się jakbym grał w jakieś kał of duty i do tego jakieś wślizgi

Pisali że te mapy co są teraz to najmniejsze z zestawu

Opublikowano

Ale mam nadzieję, że ogarną te serwery i to co jest teraz to dlatego, że to beta, bo póki co to jest niezła beka, 220 000 pozycja w kolejce xD

Opublikowano

Kurczę pograłem chwilę w podbój na xsx i mam wrażenie, że gra się bardzo dobrze. Fakt bronie nie dają super feelingu, ale cała reszta, grafika, płynność działania bardzo dobrze wypada. Chociaż chyba trochę za szybko się biega, ale może ja już zdziadzialy

Opublikowano
12 godzin temu, aset napisał(a):

Pisali że te mapy co są teraz to najmniejsze z zestawu

Faktycznie, aż poszperałem w necie o tym i wynika z tego, że w pełnej wersji będą tylko dwie duże mapy: Mirak i rafineria z battlefield 3. Przecież to skandal. Tak ea słucha graczy

Ta mapa w becie w górach Tadzykistanie powinna mieć ograniczenie 32 vs 32, o wiele lepiej by się grało w conquest

Opublikowano
14 minut temu, Bartg napisał(a):

Przecież w becie gra się 32v32 notsure

Masz rację; aż musiałem odpalić i sprawdzić :)

Tym gorzej dla rozmiaru tej mapy

Opublikowano
15 godzin temu, KarolJanuszGejmingu napisał(a):

Z chuyowych rzeczy nie podoba mi się

ten system z tą czerwona kropką nad przeciwnikiem to takie trochę zdaunienie dla graczy coda,ale niestety tego nie zmienia.

Przecież od zawsze w Battlefieldzie było takie oznaczanie przeciwnika. A przynajmniej do czwórki.

Opublikowano
12 minut temu, Rozi napisał(a):

Przecież od zawsze w Battlefieldzie było takie oznaczanie przeciwnika. A przynajmniej do czwórki.

To prawda. Natomiast rozmiar znacznika jest na tyle tutaj ogromny, że i ja na to zwróciłem uwagę. Zamiast wypatrywać i strzelać do wroga to tutaj walimy po prostu podświadomie poniżej tego wielkiego symbolu. I mnie to popsuło frajdę.

Jeszcze gdyby była opcja grania bez oznaczeń wrogów w 3D. Ale tu nawet trybu HC nie będzie przecież. Moim zdaniem interfejs jest przegięty i zawalony bez ładu i składu.

Opublikowano

Przecież zawsze waliłeś do oznaczonego typa, ta ikonka nad przeciwnikiem zawsze robiła robote.

Opublikowano

Ja mam mieszane odczucia odnośnie najnowszego BFa. W BF1 grałem jak pojebany, potem odbiłem się od V i 42 na rzecz Call of Duty. Teraz jest lepiej, ale czegoś mi w nim brakuje. Wszędzie nasrane jest tych znaczków, widzisz swoich przez ściany, obramowki sojuszniczych maszyn i przez, to ciężko mi dostrzec przeciwnika. dunno

Opublikowano

Te challenge zostają na przyszły weekend czy będą nowe? Bo trochę mi zostało w jednym, a już nie dam rady dzisiaj więcej grać :(

Opublikowano

Pograłem chwilę i jest całkiem przyjemnie. Łatwo się ginie, a pojazdy trochę za łatwo można zniszczyć, no ale pogra się więcej, to i człowiek wie gdzie nie wjeżdżać na pałę.

Podoba mi się ten syf i brud na mapach, szczególnie w połączeniu z systemem zniszczeń. Lubię też to, że bronie nie są przypisane do klas.

Opublikowano
54 minuty temu, Mustang napisał(a):

Btw polecam w ustawieniach obrazu wyłączyć ziarno - film grain.

To z automatu powinno być off. Razem z winietą i tą trzecią opcją.

Opublikowano

A w którymś BFie nie zmienili oznaczania na takie że czerwony znacznik był widoczny tylko na mini mapie po oznaczeniu? Bo to oznaczenie nad wrogiem prowadzi właśnie do strzelania na oślep w czerwoną ikonkę.

Opublikowano
Godzinę temu, McDrive napisał(a):

Lubię też to, że bronie nie są przypisane do klas.

frog

Całe szczęście są tryby z ograniczeniami broni, tak jak powinno być.

Opublikowano
2 godziny temu, McDrive napisał(a):

Pograłem chwilę i jest całkiem przyjemnie. Łatwo się ginie, a pojazdy trochę za łatwo można zniszczyć, no ale pogra się więcej, to i człowiek wie gdzie nie wjeżdżać na pałę.

Podoba mi się ten syf i brud na mapach, szczególnie w połączeniu z systemem zniszczeń. Lubię też to, że bronie nie są przypisane do klas.

Mi też to bardziej pasuje, te ograniczenia broni obstawiam, że będą niszowe i dla serwerów na Portalu.

Opublikowano

Kurde, nie zagrałem, bo ciągle 15 000czny w kolejce do meczu.

Co do oznaczenia wroga czerwoną kropą, to przecież dotyczy tylko wrogów dostrzeżonych i oznaczonych przez innego gracza. Zawsze robiło świetną robotę, a dodatkowo snajper miał punkty za oznaczanie z tego co kojarzę.

Opublikowano
1 godzinę temu, bartiz napisał(a):

A w którymś BFie nie zmienili oznaczania na takie że czerwony znacznik był widoczny tylko na mini mapie po oznaczeniu? Bo to oznaczenie nad wrogiem prowadzi właśnie do strzelania na oślep w czerwoną ikonkę.

W BFie V z tym mieszali, później w 2042 wrócili tak jak było od co najmniej Bad Company 2.

Opublikowano

Najbardziej hardcore'owe jest menu w tej grze. Ewidentnie widac, ze jest ono z PC dostosowane do nawigowania myszka. Na konsoli jest maskrycznie. Non stop zle cos wciskam. A gra? Poczekam do nastepnej bety, jak beda jakies istotne zmiany, szczgolnie w piechocie, to moze dam szanse tej grze. Narazie moje wrazenia z gry po 7 godzinach sa umiarkowane, dal bym te becie note 06/10. Po 8 tysiacach w Bf3/4 ciezko sie przyzwyczaic do tego "kaszalota" jakim jest battlefield 6. Sorry, ale przehajpowna jest ta gra ektremalnie. :)

Opublikowano

Mi brakuje dużych map tej swobody jak w bf4 leciałem helikopterem black hawkiem z ekipą lądowaliśmy gdzieś na uboczach wszędzie dużo pojazdów itp ;(