Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 16 minutes ago, MaZZeo said:Bez kitu im the wyzwania AI wypluło, inaczej nie da się tego wytłumaczyć. Jedno z nich to chociażby uzyskanie 50 killi lub asyst BEZ ŚMIERCI, teoretycznie można to zrobić za pomocą drona snajpera w breakthrough i siedzieć sobie permanentnie w bazie, tylko gdzie tu jest fun? Dobrze jednak że DICE szybko reaguje na feedback.Nie wiem czy dobrze patrzę ale chyba nie ma tej opcji żeby sobie odpalić solo/coop jak w BF2042? To był fajny tryb gdzie sobie ćwiczyłem latanie helikopterem/samolotem i testowałem uzbrojenie.Niestety nie ma, ale sa mapy w portalu gdzie można polatać samemu w spokoju
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 2 godziny temu, Rozi napisał(a):Pytanko co do MBT LAW - albo ja nie umiem strzelać, albo coś nie działa: u mnie rakieta nie leci automatycznie do celu i nie spada na niego z góry. Leci jak po normalnym wystrzale z RPG. U Was też tak jest?U mnie leci prosto jak z RPG, a w ostatniej fazie leci w górę i atakuje od góry.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Dobra, po prostu to dzieje się tak szybko, że nie widziałem tego "skoku".A tymczasem jest aktywny serwer Friday Night Battlefield - Podbój na 1500 ticketów. Dodatkowo dostępna jest playlista Przełamanie & Szturm z zamkniętymi klasami i Przełamanie HC.