Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Chujowy ten season pass, znowu wyzwania i wymuszanie grania w tryby czy klasami ktorymi sie nie chce grac. Bez wyzwań z samego expa juz ktos wyliczył, trzeba grać po kilka godzin dziennie, żeby go wymaxowac, wiec ode mnie kasy nie zobaczą.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Moim zdaniem najlepszy BP był w MW i Cold War, bo najprostszy. Później zaczęłi mieszać i kombinować.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Same zrzędy. Trzeba grać różnymi rzeczami, klasami albo w różnych trybach. Najgorzej. Jeszcze jakby to był jakiś straszny grind... Poza tym jest opcja wylosowania nowego wyzwania, gdy jakieś szczególnie komuś nie pasuje (chyba 4 rerolle są).Co do RedSec, to pograłem trochę quady Battle Royale z matchmakingiem i potem z ekipą. Bardzo fajnie im to wyszło. Wiadomo, że to typowa zrzynka ze starego Warzone'a, ale wcale mi to nie przeszkadza. Gauntlet też jest spoko jako namiastka zwykłego MP do sprawdzenia za darmo.Nową mapę w Conqueście zagrałem na razie tylko dwa razy, do tego w obu przypadkach dołączałem w trakcie meczu, więc na razie nie mam o niej zdania. Chyba jest zrobiona pod snajperów i pojazdy. Z tych dwóch pokazanych wydawała się sporo gorsza, więc szkoda, że wleciała jako pierwsza. Edytowane 10 godzin temu10 godz. przez wrog
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Nowa mapa w breakthrough to dobry motyw, żeby szybko nabić bronie bez botów. Jak normalnie moje KD oscyluje w okolicach 15/13, tak wczoraj jako obrońca mi przy kilku rozgrywkach wychodziło około 40/20. Przez pierwsze pół meczu kampiłem ze snajperką na górkach, podobnie jak inne 10 osób z mojego teamu, drugą połowę kampiłem z AR na dachu jakiegoś domku (jak inne 10 osób z mojego teamu) i tylko fragi leciały. No bardzo zbalansowana rozgrywka.Battle Royale nie dla mnie, liczba reklam "kup pan battle passa" też nie, postaram się ignorować. Przy okazji update wprowadzili nowego buga do wyszukiwarki serwerów - po zaaplikowaniu filtrów zawsze mieli i wisi na widoku ładowania i trzeba dać Refresh. Te nowe skiny itp., no nie mój gust. Trochę się kolorowo już robi. Tak naprawdę najgorsze w tej kwestii jest to, że PAX i NATO nie mają jakiegoś swojego color codingu, żeby łatwo było odróżnić czy to swój czy wróg. Szkoda, bo jedynym pewnym sposobem jest to, że moi mają nad łbem niebieską kropkę, a przeciwnik nie.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Chłopaki pamiętajcie, że bronie można również odblokować dzięki battle passowi lub płatnym bundlom ze skinami Nie trzeba się męczyć, wystarczy zrobić cza-czing.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ale akurat battle pass polegający na wyzwaniach to o wiele lepsze rozwiazanie niż zwykłe XP.Przypominam jak to działało w BF 2042. Załóżmy że przez pierwszy miesiąc nie grałeś w ogóle. W przypadku battle passa w stylu coda ciężko by było nadrobić czas. Natomiast w przypadku BF 2042 to wyglądało tak, że mogłeś nadrabiać challenge z poprzednich tygodni bo one nie wygasają. Czyli w 12 tygodniu sezonu możesz nabijać challenge który pojawił w 1 tygodniu, jednocześnie nabijając też inne challenge bo one często się powtarzają albo powielają.Przez to grając naprawdę causalowo to battle passy z BF 2042 wbijałem sobie bez problemu do 60-80 lvl a niektóre wymaksowałem. Tu widzę że jest podobnie.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Jak zagrać w tym bf w tryby hardcore? Wyszukuję bez crossa, z crossem a wszędzie serwery puste albo maks 3-4 osoby. Niektóre rozgrywki w ogóle nie mają hostowanych serwerów. Wszyscy poszli na to raczysko BR?
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 23 minuty temu, Symeon_88 napisał(a):Jak zagrać w tym bf w tryby hardcore? Wyszukuję bez crossa, z crossem a wszędzie serwery puste albo maks 3-4 osoby. Niektóre rozgrywki w ogóle nie mają hostowanych serwerów. Wszyscy poszli na to raczysko BR?Mam to samo. Coś się zadziało przy okazji tego update. Jakoś wątpię, żeby profil osoby grającej w hardcore pasował do granie battle royale, raczej inne problemy. Edytowane 8 godzin temu8 godz. przez Pianista911
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 1 hour ago, wrog said:Same zrzędy. Trzeba grać różnymi rzeczami, klasami albo w różnych trybach. Najgorzej. Jeszcze jakby to był jakiś straszny grind... Poza tym jest opcja wylosowania nowego wyzwania, gdy jakieś szczególnie komuś nie pasuje (chyba 4 rerolle są).Mnie to zupełnie nie przeszkadza, nie lubię grać na wyzwania i tak więc luz, jak jakieś wpadnie akurat to spoko, pewnie na późniejszym etapie sobie porobię wyzwania jak sam core się znudzi.Natomiast serwery dalej trafiają się tragiczne, wczoraj zagrałem 3 mecze na nowej mapie i wszystkie 3 były totalnie z mojej strony zlagowane, teleporty po 10 metrów, cofki, a ping 25-30. Odpaliłem inną mapę z ciekawości, czy to nie coś po mojej stronie i było masełko, także coś grubo tam nie poszło, być może serwery nie radzą sobie z mapą, gdzie praktycznie wszystkich 64 graczy i wszystkie pojazdy widać z każdego końca mapy.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Nie dogodzi się każdemu, jakby był BP oparty na expie i brak wyzwań to zaraz by były wpisy że w sumie nuda i po co masz grać brońmi i klasami innymi niż tą jedną najlepszą.Mnie tylko śmieszy cena, 110zł za ten pakiet pro w grze za 300 xd Chociaż chyba w CoDzie jest podobnie drogo?Ten nowy tryb, Strikepoint jest super, Gauntlet też spoko, nowa mapa słaba. BR spoko ale to nie mój tryb.Nie jest źle imo ale przydała by się jeszcze jedna duża mapa do multi.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ale ten pakiet PRO to jest BP z automatycznym odblokowaniem wszystkiego chyba, a nie cena samego BP (ta to jakieś 50zł).
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Godzinę temu, UberAdi napisał(a):Mnie tylko śmieszy cena, 110zł za ten pakiet pro w grze za 300 xd Chociaż chyba w CoDzie jest podobnie drogo?ale sam pass 45zł, 1100 tych ich monet i jak odblokujesz cały, to dostajesz te 1100 z powrotem, wiec bedzie na kolejny pass, to akurat nie jest złe.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Dokładnie, czyli system z BF 2042 powrócił. Jak maksujesz battle passy to za następny nie zapłacisz.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ciekawe, czy pojawi się kiedykolwiek naprawdę duża mapa do multi, bo jak widać po redsecu da się taka zrobić. Stawiam, że nie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Czy codziennie teraz mnie bedzie to witac czy da sie wylaczyc? Kazde uruchomienie i to wyskakuje.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Było wojennie to teraz zrobilo się młodzieżowo. Matko co za update. Eskalacja zniknęła z listy czy niedowidzę?Mam obserwację natury technicznej: ostatnio dołącza mi do rozgrywki z 4 graczy, długie czekanie i wali boty do maksa. Nie wiem czy koło 23.00 to już późno by zapełnić serwery dla wersji konsolowej ale widzę od kilku dni to notorycznie. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez addhoc
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Eskalacje trzeba przez wyszukiwanie niestandardowe teraz. Tez nie mam jak przedtem chyba kolo podboju.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. To chyba jeszcze z bety ale nie wiedziałem że można wejść pod czołg
Opublikowano 54 minuty temu54 min Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):Czy codziennie teraz mnie bedzie to witac czy da sie wylaczyc? Kazde uruchomienie i to wyskakuje.Kup i zniknie
Opublikowano 33 minuty temu33 min Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):Eskalacje trzeba przez wyszukiwanie niestandardowe teraz. Tez nie mam jak przedtem chyba kolo podboju.Mój nowy ulubiony tryb ukryty w ten sposób pośrednio przed graczami? Czyli z biegiem czasu będzie coraz trudniej w niego pograć, bo gracze nie będą go widzieli i znowu męczarnie w Podboju (bo te mapy na Szturm czy Przełamanie to się jednak często średnio nadają).A to parówy niemyte. Murem za Eskalacjo. Edytowane 32 minuty temu32 min przez l33t
Opublikowano 3 minuty temu3 min Ekran gdzie kompilowalo szadery tez byl lepszy a nie teraz tylko napis BF6 na szarowatym tle.