Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Przed startem RedSeca i tego pierwszego sezonu było lepiej i czytelniej, teraz jest o wiele gorzej.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 hours ago, Moldar said:Myślałem, że COD miał słabe menusy, ale ten bf to przebija, jakie to wszystko nieczytelne...Menusy to jeden wielki baner reklamowy na nowe skiny itd.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. W dniu 19.11.2025 o 14:33, krzysiek923 napisał(a):A prędzej czy później, skończą się inspiracje realnymi, których uparcie broni UberAdi i wpadną bardziej fantasy, bo na pewno nie zrezygnują całkowicie.wystarczy popatrzeć na ubisoftowy siege, jak skórki i operatorzy wygladali na początku a jak wyglądali jakiś czas pózniej, tu bedzie podobnie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 37 minut temu, szurubur napisał(a):wystarczy popatrzeć na ubisoftowy siege, jak skórki i operatorzy wygladali na początku a jak wyglądali jakiś czas pózniej, tu bedzie podobnie.Bez kitu, to był pierwszy przypadek, gdy porzuciłem jakąś grę, bo nie mogłem już patrzeć na te coraz bardziej oczojebliwe skiny postaci i broni. A tłukłem w Siega swego czasu namiętnie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Z ciekawostek dalej nie da się zmienić sterowania dronem, jak ktoś nie gra na wsad to nie ma jak latać dronem xD Raptem 1.5 miesiąca po premierze.