Opublikowano 15 kwietnia15 kwi 2 minuty temu, GearsUp napisał(a):Obudź mnie jak jakiś doom dojdzie do 90Obudź mnie jak Metroid dojdzie do poziomu Maddena 2003.https://www.metacritic.com/game/madden-nfl-2003/Ha, no i już wstałem :D https://www.metacritic.com/game/metroid-prime/ Edytowane 15 kwietnia15 kwi przez tjery
Opublikowano 15 kwietnia15 kwi 19 minut temu, Homelander napisał(a):Rozumiem, że w Metroid Prime żadnego nie grałeś? Bo Metroid Prime to nie jest fps strzelanka, a już na pewno nie coś co można postawić w jednym rzędzie z DoomemNa GC sto lat temu w coś grałem i na DS w Metroid Prime Hunters grałem :-) i faktycznie niewiele ma podobnego do Doom. Ok, przekonałeś mnie, popykam w Metroida 1 remake na NDS zanim ocenię ile powinien kosztować ten nowy.
Opublikowano 15 kwietnia15 kwi Autor Teraz, tjery napisał(a):Obudź mnie jak Metroid dojdzie do poziomu Maddena 2003.https://www.metacritic.com/game/madden-nfl-2003/Już za kilka miesięcy Swoją drogą ciekawe czy ten nowy doomik czy MP4 będzie miał wyższą
Opublikowano 15 kwietnia15 kwi W sumie to ciekawe czy taki Doom 2016 i Eternal dostaną jakiś boost na NS2, ten pierwszy tytuł to wspaniałe arcydzieło. Drugi za dużo mario w doomie.
Opublikowano 15 kwietnia15 kwi Teraz, Wieslaw napisał(a):W sumie to ciekawe czy taki Doom 2016 i Eternal dostaną jakiś boost na NS2, ten pierwszy tytuł to wspaniałe arcydzieło. Drugi za dużo mario w doomie.Trochę bez sensu, bo na tych joyconach nie da się grać w FPSy - taki Metroid działa przecież na zasadzie autoaima.
Opublikowano 15 kwietnia15 kwi W 2016 spoko pewnie, Eternal zbyt dynamiczny i grozi zniszczeniem joyconów.
Opublikowano 15 kwietnia15 kwi 8 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):Trochę bez sensu, bo na tych joyconach nie da się grać w FPSy - taki Metroid działa przecież na zasadzie autoaima.u nas na nintendo 2 mamy myszkie paolo, nie się nie bój
Opublikowano 15 kwietnia15 kwi 23 minuty temu, messer88 napisał(a):W 2016 spoko pewnie, Eternal zbyt dynamiczny i grozi zniszczeniem joyconów.Gyro pomaga tej grze mocno, da się grać bez ciśnienia. Może te wyższe poziomy trudności są zabójcze, ale zaskakująco spoko jest na Switchu.
Opublikowano 15 kwietnia15 kwi 47 minut temu, Bzduras napisał(a):Gyro pomaga tej grze mocno, da się grać bez ciśnienia. Może te wyższe poziomy trudności są zabójcze, ale zaskakująco spoko jest na Switchu.A działa to w trybie HH?
Opublikowano 15 kwietnia15 kwi A czemu miałoby nie działać? Nie ma na Switchu gry która nie działa w trybie hip hop.
Opublikowano 15 kwietnia15 kwi Teraz, Bzduras napisał(a):A czemu miałoby nie działać? Nie ma na Switchu gry która nie działa w trybie hip hop.żyroskop
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi Nie wiem czy wiecie ale Quake I na Switchu normalnie działa z myszką i klawiaturą wpiętymi w usb :-) Możliwe, że Doom też, ale tego nie testowałem bo oba nowe Doomy ograłem na łoniaku. Edytowane 16 kwietnia16 kwi przez Wieslaw
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi Poruszałem temat tych joyconów, bo pamiętam koszmarne doświadczenie z DOOMem 3 na Switchu. Te podłe triggery, płaska forma samych kontrollerów, nieprecyzyjność gałek. Ten sprzęt w swojej podstawowej formie jest najgorszym doświadczeniem jakie miałem kiedykolwiek jeśli chodzi o konsolowe FPSy.
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi 1 hour ago, Paolo de Vesir said:Poruszałem temat tych joyconów, bo pamiętam koszmarne doświadczenie z DOOMem 3 na Switchu. Te podłe triggery, płaska forma samych kontrollerów, nieprecyzyjność gałek. Ten sprzęt w swojej podstawowej formie jest najgorszym doświadczeniem jakie miałem kiedykolwiek jeśli chodzi o konsolowe FPSy.To chyba ominęły cię fpsy na PSX
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi na PSP fpsy to też była niezła martwica mózgu, z tym jednym płaskim analogiem po lewej stronie.W porównaniu do tego wszystko co dzisiaj ma dwie gałki analogowe jest olbrzymim krokiem naprzód.
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi 1 hour ago, Paolo de Vesir said:Poruszałem temat tych joyconów, bo pamiętam koszmarne doświadczenie z DOOMem 3 na Switchu. Te podłe triggery, płaska forma samych kontrollerów, nieprecyzyjność gałek. Ten sprzęt w swojej podstawowej formie jest najgorszym doświadczeniem jakie miałem kiedykolwiek jeśli chodzi o konsolowe FPSy.Nie miałeś nigdy Dreamcasta albo N64? :)
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi 13 minut temu, Homelander napisał(a):Nie miałeś nigdy Dreamcasta albo N64? :)Grałem na N64, konkretnie w GoldenEye i Turoka 2 i obie pięknie ogarnąłem i obie też pięknie wspominam.
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi Panowie do switcha 2 trzeba kupić inną kartę pamięci? Ta z 1 nie będzie działać?