Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Dałoby się zaimplementować patchem, ale to jest po stronie developerów, którzy robili daną grę by wypuścić patcha z DLSSem.Nintendo samo, nawet jakby chciało, to bez dostępu do kodu źródłowego nic nie zrobi. Nawet na PC DLSS nie działa automatycznie, tylko wymaga implementacji przez developera.Ogólnie jedynym który robił takie rzeczy na konsolach jak zwiększanie rozdzielczości i podbijanie zablokowanych fpsów, bez ingerencji w kod źródłowy i patchy był Xbox. Ale nawet tu skończyło się na kilkudziesięciu grach.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Wiadomo Xbox musi być najlepszy! Nawet w temacie switcha 2.Dziękujemy Phil i ASX!
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ale zamknij mordę, bo dobrze mówi. Chłopy zastanawiają się czy będzie DLSS z automatu - nie, nie będzie. Jedynym co można nałożyć na obraz bez implementacji danych wektorów w kodzie gierki to FSR1, a jedyne boosty do rozdzielczości i klatek bez ingerowania w kod gry jeśli chodzi o konsole jest we wstece na Xboxie. Możesz widzieć w tym cw, ale jeśli tak to proszę - podaj jakiś przykład i udowodnij, że wcale tak nie jest. Jedna gra z Nintendo/PS wystarczy.Swoją drogą @easye taki #PCMR4LifeNigga a nie wie, jak działa DLSS? Niezły sztryms.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 35 minut temu, Bzduras napisał(a):Ale zamknij mordę,Mocne słowa jak na dupowłaza chezkyego z połamaną psychą na dwóch discordach.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. A, tak, ad personam, to załatwia sprawę i odpowiada na wszystkie pytania. Proponuję jednak zamknąć mordę.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ksywa debilbot i podśmiechujki z niego na discordzie nie wzięły się z niczego, a ten tam dalej siedzi
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 52 minuty temu, Bzduras napisał(a):Ale zamknij mordę, bo dobrze mówi. Chłopy zastanawiają się czy będzie DLSS z automatu - nie, nie będzie. Jedynym co można nałożyć na obraz bez implementacji danych wektorów w kodzie gierki to FSR1, a jedyne boosty do rozdzielczości i klatek bez ingerowania w kod gry jeśli chodzi o konsole jest we wstece na Xboxie. Możesz widzieć w tym cw, ale jeśli tak to proszę - podaj jakiś przykład i udowodnij, że wcale tak nie jest. Jedna gra z Nintendo/PS wystarczy.Swoją drogą @easye taki #PCMR4LifeNigga a nie wie, jak działa DLSS? Niezły sztryms.wiem jak działa i pisze tylko o exach Nintendo.Wypadałoby by chociaż największe hity dostały aktualizacje i nie tylko te 10 letnie Zeldy czy gry Party planszowe.Rozumiem że skoro na miesiąc przed premierą nie podali żadnych innych tytułów tzn że raczej nie bedzie.W ogole śmieszy mnie fakt, że nic o tej konsoli nikt nie wie, szkoda że taki marketing nie odbije się w sprzedaży.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Kilka dostanie jeszcze darmowe pacze, zdrowy rozsądek podpowiada właśnie poprawione fpsy i rozdziałke ale to nintendo więc równie dobrze mogą dodać do nich tryb sterowania kamerką i myszką
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 6 minut temu, easye napisał(a):wiem jak działa i pisze tylko o exach Nintendo.Wypadałoby by chociaż największe hity dostały aktualizacje i nie tylko te 10 letnie Zeldy czy gry Party planszowe.Rozumiem że skoro na miesiąc przed premierą nie podali żadnych innych tytułów tzn że raczej nie bedzie.W ogole śmieszy mnie fakt, że nic o tej konsoli nikt nie wie, szkoda że taki marketing nie odbije się w sprzedaży.Zrozumiałem to tak: "czy gry ze Switcha 1 z automatu skorzystają z DLSS?" i tutaj odpowiedź jest jasna: nie skorzystają. Czy będą paczyki? Pewnie na takiej zasadzie jak te darmowe upgrade packi - jak się komuś zachce zrobić to wtedy będą. Jak dane studio oleje temat ciepłym moczem to nie będzie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 10 minut temu, Pupcio napisał(a):Kilka dostanie jeszcze darmowe pacze, zdrowy rozsądek podpowiada właśnie poprawione fpsy i rozdziałke ale to nintendo więc równie dobrze mogą dodać do nich tryb sterowania kamerką i myszkądla mnie kryminałem jest to, że nie zapowiedzieli od razu, że takie łatki dostaną obie Zeldy 2d. To powinien być priorytet mając na uwadze jak one chodzą.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. KRYMINAŁ!Confirmed titles that will receive free Switch 2 patches:ARMSCaptain Toad: Treasure TrackerSuper Mario OdysseySuper Mario 3D World + Bowser’s FuryClubhouse Games: 51 Worldwide ClassicsThe Legend of Zelda: Link's AwakeningThe Legend of Zelda: Echoes of WisdomGame Builder GarageNew Super Mario Bros U DeluxePokémon Scarlet and VioletBig Brain Academy: Brain vs. Brain
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. kto chce preorder od spółki komandytowej? XD mają turniejowe gry online w które gra miliony ludzi do dzisiaj, a Ci kapitana Toada aktualizują.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Licze (i pewnie sie przelicze hehe) że ta lista będzie dalej poszerzana bo chciałbym zagrać też w zelde musou co na s1 chodzi w 10fpsach
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 6 minut temu, Pupcio napisał(a):Licze (i pewnie sie przelicze hehe) że ta lista będzie dalej poszerzana bo chciałbym zagrać też w zelde musou co na s1 chodzi w 10fpsachJest duża szansa że tak jak na innych konsolach gry które mają niestabilne klatki czy dynamiczną rozdzielczość z automatu będą lepiej działały, bo raczej S2 nie będzie robił downgoardu zegarów jak tylko wykryje grę ze Switcha 1.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Serio uzależniacie kupno S2 od tego jak będą działac gry z S1? Ja tam wole kupić gierki z S2 po prostu. Stare zostawiam na S1. Nie planuje płacić chociazby za pół upgradu. Zresztą sam jak będę wracał to do Smasha i Mario 2D, które chodzą na tyle dobrze, że nie potrzebuje upgradów.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. I ile tych gier planujesz ze switcha 2 ograć do końca roku? Serio planujesz kupić konsole na premierę z 1 gra?No ja chciałbym by smash na telewizorze 4K nie wyglądał jak gowno.Taki splatoon 3 co tydzień ma nowe eventy, naprawdę będę mocno zaskoczony jak nie podbiją w nim rozdzielczości czy FPSow no i tak, zamówiłem bo byłem pewny że właśnie takie gry aktualizacje dostaną, a tu Zonk…
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 36 minut temu, Sebas napisał(a):KRYMINAŁ!Confirmed titles that will receive free Switch 2 patches:Pokémon Scarlet and VioletBędzie 30 klatek?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 minuty temu, easye napisał(a):I ile tych gier planujesz ze switcha 2 ograć do końca roku? Serio planujesz kupić konsole na premierę z 1 gra?No ja chciałbym by smash na telewizorze 4K nie wyglądał jak gowno.Taki splatoon 3 co tydzień ma nowe eventy, naprawdę będę mocno zaskoczony jak nie podbiją w nim rozdzielczości czy FPSow no i tak, zamówiłem bo byłem pewny że właśnie takie gry aktualizacje dostaną, a tu Zonk…Może już 4ka za rogiem i chcą ubić bydlaka
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Myślę, że nie wyszło jeszcze urządzenie na tyle potężne aby uruchomić Poczki w stabilnych 30 klatkach.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 36 minut temu, pawelgr5 napisał(a):Serio uzależniacie kupno S2 od tego jak będą działac gry z S1?A w co Ty chcesz grać oprócz Mario Karta i Donkey Konga?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor 2 godziny temu, easye napisał(a):W ogole śmieszy mnie fakt, że nic o tej konsoli nikt nie wieWygląda na to, że tylko ty nie wiesz. W ogóle podoba mi się twój cykl życia w tym temacie, wbijasz raz na miesiąc i pytasz o jakąś głupotę z czapyCzy będą nowe nośniki danych?Czy będzie automatyczny DLSS?Uprzedzę kolejne pytanie i od razu na nie odpowiem: Nie. do docka nie będzie można podpinać zewnętrznej karty graficznej.