Opublikowano 15 godzin temu15 godz. tylko plota była, że to wyjdzie na 25 lecie dwójki a to było rok temu xd
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Nie tylko plotka bo Ubisoft aktywnie szukał ekipy do zrobienia nowej grafiki.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Pewnie idzie im tak dobrze jak przy tym prince of persia i beyondzie 2
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. @Homelander zapytaj mnie za miesiąc, wszystko powiem;) leaków o Ubi związanych z NS2 jest od groma, np ostatni o AC Shadows sufitu jeśli chodzi o grafikę prawie* nie ma skoro chcą wypluć SW Outlaws (Snowdrop engine)..wszystko jest możliwe *ale gier na UE5 bym mimo wszystko nie brał pod uwagę
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. No po tym jak Ubi odwaliło ten numer z Tencentem to raczej bym się nie spodziewał, że cokolwiek poza AC, Far Cry i Division ujrzy światło dzienne
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ubisoft oficjalnie przyznał, że COŚ z Raymanem robią. Myślę, że musieli to powiedzieć, by załagodzić nieporozumienia w mediach rozpuszczane wtedy przez mistrzów mówiących, że dyskontynuacja Prince of Persia: Metroidówki była tym samym, co zwolnienie calej ekipy Montpellier na bezrobocie. Więc powiedzieli, że ci ludzie też w dużej mierze będą pracować nad kontynuacją serii Rayman, ze znaczącą rolą Ancela.Że jest to Remake i kiedy, to już niby nieoficjalne domysły, ale bardzo wiele było domysłów, że jest remake.Plotka że "będzie na rocznicę" to już klasyczny wymysł gier video, czy była jakakolwiek gra, o której ktoś nie wymyślał w necie, że "wyjdzie na rocznicę"... i ile z nich wyszło na rocznicę, więcej niż promil? Nie było takiego tematu serio.Cokolwiek wyjdzie, na pewno będzie na wszystkie platformy. I jestem dość pewien, że z grą na karcie hehe. Taka gra będzie bardzo liczyć na kupno na prezent. Jedyna wątpliwość imo, to czy będzie też na Switchu 1. Pomogłoby pewnie zdobyć więcej graczy.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 14 minut temu, ogqozo napisał(a):Plotka że "będzie na rocznicę" to już klasyczny wymysł gier video, czy była jakakolwiek gra, o której ktoś nie wymyślał w necie, że "wyjdzie na rocznicę"... i ile z nich wyszło na rocznicę, więcej niż promil? Nie było takiego tematu serio.Oj był temat odnośnie Remake'u/Remastera Raymana 2 na 25 lecie. Tylko te parę lat temu Ubi zastanawiało się jak go potraktować, lekki remake w stylu np. Front Mission, remaster jak ostatnie Tomb Raidery (z wykorzystaniem AI) czy pełnoprawny remake. Nadal mają jakieś ogłoszenia pracy odnośnie "Rayman Brand" ale co to ma być to nie wiadomo. Z resztą może to być kolejny projekt siedzący w limbo po BG&E2, Splinter Cell i PoP Remake.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. No, ja słyszałem insiderski przeciek 100% pewny, że firma od Clair Obscur wykupi Ubisoft Montpellier, i każą im zrobić Rayman Souls. Rayman zamiast konia będzie jeździł na kogucie nazwanym Coquette Gauloises. Michel Ancel podobno już został wysłany na kurs klepania assetów w UE5.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. No ja widziałem wiadomość na discordzie (na kanale do którego nie powinienem mieć dostępu bo nie podpisałem jeszcze umowy/NDA z pewną niesławną firmą z branży grafiki 3d) ze screenshotami z Raymana 2 i zapytaniem kto się czuje dobrze w tej stylistyce, bo potrzeba osób do projektu. Więc coś było na rzeczy te 2 lata temu.