Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

A’propos:

A tu najlepsza część, której nie powiedziałeś o tutorialu. Nie dość, że trzeba go kupić, to jeszcze nie jesteś w stanie zdobyć wszystkich medali lub po prostu w pełni skorzystać z oferowanych atrakcji tej płatnej demonstracji technologicznej jeśli nie kupisz WSZYSTKICH akcesoriów,”

Nintendo wprowadziło osiągnięcia w grach czy to tylko taki ficzer w tutorialu?

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 288,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

Gra ma coś do zbierania i listy do wypełnienia lol, nie pierwsza taka pozycja, bym powiedział. Nic nadal nie ma jako odgórnie obowiązkowego w konsoli, na szczęście.

Widzę teraz, że posortowali trochę nowości w nowym eShopie, wszyscy o to prosili. Teraz jak klikniemy nowe gry, to mamy najpopularniejsze ostatnio wydane gry na górze. W tym momencie są to Raidou, Against the Storm (jednak mam nadzieję, że rychło wyjdzie wersja czysto S2 z obsługą myszki...), Front Mission 3, Tamagotchi Plaza (ekskluzyw Switcha, który jednak z pierwszych opinii wygląda na wielkie rozczarowanie) itp. Dopiero pod nimi jest ta typowa niekończąca się lista anonimowego shovelware'u wydawanego setkami tygodniowo.

Opublikowano
10 minutes ago, ogqozo said:

Gra ma coś do zbierania i listy do wypełnienia lol, nie pierwsza taka pozycja, bym powiedział. Nic nadal nie ma jako odgórnie obowiązkowego w konsoli, na szczęście.

Na szczęście nie ma achievementów ani trofeów więc nie ma sensu tego zbierać.

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Czoperrr napisał(a):

Wiadomka, przecież acziwki są na pokaz. Kto normalny by to zbierał dla własnego wyzwania.

Opublikowano
27 minut temu, Czoperrr napisał(a):

25 minut temu, GearsUp napisał(a):

Wiadomka, przecież acziwki są na pokaz. Kto normalny by to zbierał dla własnego wyzwania.

image.png

Opublikowano
15 godzin temu, PiPoLiNiO napisał(a):

"A tu najlepsza część, której nie powiedziałeś o tutorialu. Nie dość, że trzeba go kupić, to jeszcze nie jesteś w stanie zdobyć wszystkich medali lub po prostu w pełni skorzystać z oferowanych atrakcji tej płatnej demonstracji technologicznej jeśli nie kupisz WSZYSTKICH akcesoriów, czyli kontrolera za 400zł i kamerki za 150-220zł. Czyli jeśli chcesz ukończyć swego rodzaju tutorial konsolowy, to nie dość, że musisz za niego zapłacić, to jeszcze żeby go w pełni skończyć musisz wydać kolejne 550-620zł."

Jeśli to prawda, to fani nintendo są oficjalnie najbardziej ruchaną grupą społeczną w historii wszechświata :)

Ale w ogóle mi Was nie żal...

Nie, to nieprawda, bo istnieje opcja automatycznego zaliczenia tych zadań do których nie ma się akcesoriów. Ale prościej powielać bzdury jak szympans bez żadnej refleksji.

Opublikowano

No coś skrojonego pod Ciebie, Ty lubisz pofilozofować o czymś czego na oczy nie widziałeś

Opublikowano
15 minutes ago, jimmy said:

No coś skrojonego pod Ciebie, Ty lubisz pofilozofować o czymś czego na oczy nie widziałeś

Złapałeś mnie. Całe szczęście, że w płatnej instrukcji obsługi w którą w dodatku nie trzeba grać żeby zaliczyć, wielkiej filozofii nie ma :)

Opublikowano

Wiecie w ogóle co to znaczy instrukcja obsługi lub tutorial? Pokażcie mi gdzie takie coś ma miejsce w Welcome Tour.

Opublikowano
1 minutę temu, Emtebe napisał(a):

Wiecie w ogóle co to znaczy instrukcja obsługi lub tutorial? Pokażcie mi gdzie takie coś ma miejsce w Welcome Tour.

Usprawiedliwiasz sobie jakos zakup tego gowna i chcesz udowodnic, ze wiekszosc ludzi sie myli?

Opublikowano

Nie. Pytam na poważnie, gdzie tam są elementy instrukcji bądź tutoriala? Może za mało czasu z tym spędziłem i jeszcze tego nie odkryłem? A może czytam opinie osób nie mających pojęcia o czym piszą? Gówno, nie gówno, ale po co pisać brednie?

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano
11 minutes ago, PiPoLiNiO said:

Chyba, że jesteś fanboyem Nintendo...

Albo wyjebałeś pieniądze i teraz Ci głupio się przyznać

Opublikowano
40 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Mniejszy input lag na emulatorze na Steam Decku niż w NSO na Switch 2

Steam boski deck i do tego z OLEDem

Opublikowano
  • Autor

Absolute cinema. Czuć w powietrzu, że nadciąga masakrator

4frhgthtyh.jpg

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano
Godzinę temu, Pierre Deck napisał(a):

Typowy manual witualny, ktory za pomoca jakiegos barachla w postaci minigierek uczy i pokazuje co konsola potrafi.

Ale gra tego nie da sie nazwac

Czyli nic tutaj nie ma z instrukcji obsługi ani tutoriala.

A który mądry nazywa to grą?

40 minut temu, Homelander napisał(a):

Albo wyjebałeś pieniądze i teraz Ci głupio się przyznać

Coś jak inwestycja w grę, z pudełkiem na którym była "żółta naklejka"? To dopiero była kopalnia beki i kompromitacji.

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano
  • Autor

Jeżeli to jest instrukcja to Nintendo udało się coś nieprawdopodobnego bo przy zakupie sprzętu zwykle rzucam okiem i odkładam a tutaj masterowałem i spędziłem kilka dobrych godzinek )

Opublikowano
29 minutes ago, Emtebe said:

Czyli nic tutaj nie ma z instrukcji obsługi ani tutoriala.

A który mądry nazywa to grą?

Coś jak inwestycja w grę, z pudełkiem na którym była "żółta naklejka"? To dopiero była kopalnia beki i kompromitacji.

Już pisałem to wcześniej: Twoja kasa Twoja sprawa. Podoba Ci się? To jeszcze lepiej. Ale pisanie idiotyzmów typu: szkoda Ci 40 zł to ostre skretynienie. Podobnie jak bronienie tego czegoś.