Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

A co tam u nich było z indyków na stronie na 2025? HKSS albo Hades2, może w tym przypadku chociaż będzie lepiej skoro to wcześniej "reklamowali" u siebie.

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 317,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano
7 godzin temu, Emtebe napisał(a):

Pany, a jakiś update do Quake czy Doom by śmigało na muszce to będzie czy nie? Pograłbym w takiego Quake 2 z joyconem jako mysią.

Quake zawsze śmigał na myszce. Nawet na switch 1

Opublikowano

Nie widzi. Żadna gra nie widzi w którą można było grać zwykłą myszką USB.

Nintendo musiałoby dać devom devkity a to nie dla każdego

Opublikowano
3 godziny temu, Ukukuki napisał(a):

Dziwne ,że te devkity rozdają jakby to były sztabki złota. Ze Switchem 1 nie było takiego problemu.

Były. Trzeba było tłumaczyć co to za gra, dla kogo i czy warto, dlaczego wyszla na inne platformy itepe.

Opublikowano

Śmieszne to jest, ale w sumie jest ochota spróbować. Kluczowa będzie precyzja w sterowaniu, bo jak to nie będzie dobrze działać w każdej sytuacji to wszyscy to oleją.

Opublikowano

Ma być open beta online przez weekend jakoś w okolicach 8 sierpnia

Opublikowano

Według kogo konkretnie nie było takiego problemu. To nie jest jakaś rzadka sytuacja, a na pewno nie jakoś znacząco inna od Switcha 1 (przynajmniej na ten moment), gdzie też wiele studiów czekało co najmniej pół roku po premierze konsoli. Kto konkretnie powiedział, że przy innych konsolach każdy chętny developer miał devkit na premierę konsoli? Zwłaszcza przy takiej liczbie chętnych. Widziałem niejeden wywiad z developerami, że no szkoda nie podoba im się to, ale że to spodziewana sytuacja.

Opublikowano

Na partner showcase bankowo xdddd

Jutro tylko i wyłącznie święto portów starych gierek na gej kartach po 329pln

Opublikowano

No to tego też sie nie doliczysz bo to direct 3rd party a nie nintendo

Opublikowano
1 minutę temu, Homelander napisał(a):

A to partner? To jebać. Szkoda czasu

W Ameryce już wam na oczy padło? Przecież i w treści i na obrazku jest o partner showcase

Opublikowano
2 minutes ago, Daffy said:

W Ameryce już wam na oczy padło? Przecież i w treści i na obrazku jest o partner showcase

Spierdalaj ;) Po nocce jestem i próbuję zasnąć. Zobaczyłem Direct, pomyślałem Metroid, bo tylko to mnie interesuje na Switcha 2.

Opublikowano
  • Autor

To mogą być nadal głównie zapowiedzi na Switcha 1 bez portów/remasterów gier AAA na S2 na co być może dużo ludzi liczy

Opublikowano

Nate the Hate wychodzi na to że ma obecnie 100% skuteczność leakow o S2, a wspominał o rdr2 w 2025 na S2 to chociażby jutro duża szansa że to ujawnią. Do tego pewnie daty premier hades2, ff7r, elden ringa i masa innych portów

Opublikowano

Ano RDR2 na S2 i milusio będzie. Ew. tez przy okazji 60 klatek na duze konsole. Ogólnie tez paczyki starszych gier by sie przydały.

Plus tez będzietakie coś

https://www.nintendolife.com/news/2025/07/nis-accidentally-reveals-upcoming-switch-2-game-sparking-even-more-direct-speculation

Edytowane przez Basior
.

Opublikowano

Nate faktycznie zawsze legitny ale ktoś ich wyczuł wczoraj też trafnie

Spoiler

mają pokazać gry typowo pod NS2, ciekawi mnie skala tego partnerstwa, będzie Rockstar? Microsoft? bo samymi indorami to mnie nie wykarmią

Opublikowano

jesli same porty to zawod, jak cos nowego, albo lepiej, dedykowanego dla S2 to juz inna rozmowa, ale zakładam że to pierwsze. Ucieszył bym sie jeszcze z jakichś remakow zapomnianych tytułów jak było w przypadku Live a Live.

Opublikowano
30 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Trochę siur stoi na myśl o dobrze zoptymalizowanym REmake4 pod sprzęt mobilny.

Na decku ponoć nieźle śmiga z lockiem na 40. Tutaj może będzie 30 z dropami ale za to drożej.