Opublikowano wtorek o 14:153 dni Można się śmiać z Nintendo i czasem nawet należy ale jaka konkurencja
Opublikowano wtorek o 14:173 dni Może wreszcie skończę Bananzę, w PL xD.Mamy Nintendo po polsku przed GTA VI.
Opublikowano wtorek o 14:223 dni 10 minut temu, Shen napisał(a):Nintendo klasycznie kilka generacji za konkurencją.Najlepiej niech nic nie robią.
Opublikowano wtorek o 16:203 dni 2 hours ago, Figaro said:Prosimy o patch dla BotW, dużo dzieciaków w końcu by zagrało.Ja prosze o dodanie fiuta dla Linka w patchu, w sumie tobie tez
Opublikowano wtorek o 16:283 dni Autor 35 minut temu, jimmy napisał(a):@GearsUp dajesz salto stary? Moje podejście do Game Key Cardów niezmiennie to samo
Opublikowano wtorek o 17:103 dni 40 minut temu, GearsUp napisał(a):? Moje podejście do Game Key Cardów niezmiennie to samoAle pisałeś że gry wydawane przez Nintendo całe na kartach będą. Dawaj fikołka
Opublikowano wtorek o 17:153 dni The Pokémon Company wydaje ;) Nintendo nie ma nic do gadania.<fikołek>
Opublikowano wtorek o 20:203 dni Panowie, dajcie namiary na jakas dobra gre z gatunku MOBA nie liczac Pokemon Unite, lubie takie gierki a na NS2 zadna ktora probowalem nie dziala
Opublikowano wtorek o 20:393 dni Pokemon Unite to chyba jedyna MOBA na Switcha, wszystko inne jest od dawna nieaktywne.
Opublikowano wtorek o 21:093 dni Jest jeszcze ten nowy Dragon Ball Gekishin Squadra. Edytowane wtorek o 21:163 dni przez Yoshu
Opublikowano wtorek o 21:133 dni To która gierka jest już po polsku dzięki włączeniu pl w opcjach?Która ma te pliki po polsku?
Opublikowano wtorek o 21:143 dni Teraz, grzybiarz napisał(a):To która gierka jest już po polsku dzięki włączeniu pl w opcjach?I to jest najlepsza część - żadna.
Opublikowano wtorek o 22:063 dni Godzinę temu, ogqozo napisał(a):Pokemon Unite to chyba jedyna MOBA na Switcha, wszystko inne jest od dawna nieaktywne.Szkoda, ze Arena of Valor uwalili. Fajnie sie w to gralo
Opublikowano środa o 17:132 dni Level 5 powaliło że inazuma eleven po tylu latach developingu debiutuje wszędzie digital only, ponad 300zl za cyfrę na S2 xddd
Opublikowano środa o 22:212 dni Jebac te ich update'yOgrywajac tego mesjasza ostatnio pojawil sie u mnie ten sam problem. Edytowane środa o 22:272 dni przez Pierre Deck
Opublikowano czwartek o 09:202 dni Potwierdzam, przed chwilą testowałem xD nintendo cwele zajebane, nie wiem po co kupiłem tego balasa jak tu nic nie działa jak trzeba a nowa zelda 3d za 10 lat pewnie
Opublikowano czwartek o 09:242 dni Ja z kolei czekam na oleda, nie mogłem patrzeć na shuttering. Zanim ta afera w necie się nagłośniła z tym to myślałem, że mi oczy siadają xd No i nowe MK to dla mnie mega zawód.