Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Można się śmiać z Nintendo i czasem nawet należy ale jaka konkurencja
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Może wreszcie skończę Bananzę, w PL xD.Mamy Nintendo po polsku przed GTA VI.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 10 minut temu, Shen napisał(a):Nintendo klasycznie kilka generacji za konkurencją.Najlepiej niech nic nie robią.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 2 hours ago, Figaro said:Prosimy o patch dla BotW, dużo dzieciaków w końcu by zagrało.Ja prosze o dodanie fiuta dla Linka w patchu, w sumie tobie tez
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Autor 35 minut temu, jimmy napisał(a):@GearsUp dajesz salto stary? Moje podejście do Game Key Cardów niezmiennie to samo
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 40 minut temu, GearsUp napisał(a):? Moje podejście do Game Key Cardów niezmiennie to samoAle pisałeś że gry wydawane przez Nintendo całe na kartach będą. Dawaj fikołka
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. The Pokémon Company wydaje ;) Nintendo nie ma nic do gadania.<fikołek>
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Panowie, dajcie namiary na jakas dobra gre z gatunku MOBA nie liczac Pokemon Unite, lubie takie gierki a na NS2 zadna ktora probowalem nie dziala
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Pokemon Unite to chyba jedyna MOBA na Switcha, wszystko inne jest od dawna nieaktywne.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Jest jeszcze ten nowy Dragon Ball Gekishin Squadra. Edytowane 11 godzin temu11 godz. przez Yoshu
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. To która gierka jest już po polsku dzięki włączeniu pl w opcjach?Która ma te pliki po polsku?
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Teraz, grzybiarz napisał(a):To która gierka jest już po polsku dzięki włączeniu pl w opcjach?I to jest najlepsza część - żadna.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Godzinę temu, ogqozo napisał(a):Pokemon Unite to chyba jedyna MOBA na Switcha, wszystko inne jest od dawna nieaktywne.Szkoda, ze Arena of Valor uwalili. Fajnie sie w to gralo