Opublikowano wtorek o 14:152 dni Można się śmiać z Nintendo i czasem nawet należy ale jaka konkurencja
Opublikowano wtorek o 14:172 dni Może wreszcie skończę Bananzę, w PL xD.Mamy Nintendo po polsku przed GTA VI.
Opublikowano wtorek o 14:222 dni 10 minut temu, Shen napisał(a):Nintendo klasycznie kilka generacji za konkurencją.Najlepiej niech nic nie robią.
Opublikowano wtorek o 16:202 dni 2 hours ago, Figaro said:Prosimy o patch dla BotW, dużo dzieciaków w końcu by zagrało.Ja prosze o dodanie fiuta dla Linka w patchu, w sumie tobie tez
Opublikowano wtorek o 16:282 dni Autor 35 minut temu, jimmy napisał(a):@GearsUp dajesz salto stary? Moje podejście do Game Key Cardów niezmiennie to samo
Opublikowano wtorek o 17:102 dni 40 minut temu, GearsUp napisał(a):? Moje podejście do Game Key Cardów niezmiennie to samoAle pisałeś że gry wydawane przez Nintendo całe na kartach będą. Dawaj fikołka
Opublikowano wtorek o 17:152 dni The Pokémon Company wydaje ;) Nintendo nie ma nic do gadania.<fikołek>
Opublikowano wtorek o 20:202 dni Panowie, dajcie namiary na jakas dobra gre z gatunku MOBA nie liczac Pokemon Unite, lubie takie gierki a na NS2 zadna ktora probowalem nie dziala
Opublikowano wtorek o 20:391 dzień Pokemon Unite to chyba jedyna MOBA na Switcha, wszystko inne jest od dawna nieaktywne.
Opublikowano wtorek o 21:091 dzień Jest jeszcze ten nowy Dragon Ball Gekishin Squadra. Edytowane wtorek o 21:161 dzień przez Yoshu
Opublikowano wtorek o 21:131 dzień To która gierka jest już po polsku dzięki włączeniu pl w opcjach?Która ma te pliki po polsku?
Opublikowano wtorek o 21:141 dzień Teraz, grzybiarz napisał(a):To która gierka jest już po polsku dzięki włączeniu pl w opcjach?I to jest najlepsza część - żadna.
Opublikowano wtorek o 22:061 dzień Godzinę temu, ogqozo napisał(a):Pokemon Unite to chyba jedyna MOBA na Switcha, wszystko inne jest od dawna nieaktywne.Szkoda, ze Arena of Valor uwalili. Fajnie sie w to gralo
Opublikowano wczoraj o 17:13 1 dzień Level 5 powaliło że inazuma eleven po tylu latach developingu debiutuje wszędzie digital only, ponad 300zl za cyfrę na S2 xddd
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Jebac te ich update'yOgrywajac tego mesjasza ostatnio pojawil sie u mnie ten sam problem. Edytowane 21 godzin temu21 godz. przez Pierre Deck
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Potwierdzam, przed chwilą testowałem xD nintendo cwele zajebane, nie wiem po co kupiłem tego balasa jak tu nic nie działa jak trzeba a nowa zelda 3d za 10 lat pewnie
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ja z kolei czekam na oleda, nie mogłem patrzeć na shuttering. Zanim ta afera w necie się nagłośniła z tym to myślałem, że mi oczy siadają xd No i nowe MK to dla mnie mega zawód.