Opublikowano 7 godzin temu7 godz. A to pewnie dlatego miałem już dwie zwiechy w Super Mario Galaxy (trzeba bylo restartować grę) ...
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 4 hours ago, Pupcio said:Potwierdzam, przed chwilą testowałem xD nintendo cwele zajebane, nie wiem po co kupiłem tego balasa jak tu nic nie działa jak trzeba a nowa zelda 3d za 10 lat pewnieTrzeba było brać maszynkę do Protona
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Kto to wiedział że tak szybko zapowiedzą chyba że mówisz o tym klocu do gier na low xD dziękujemy deklowcom za testowanie wersji beta <3
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Dzięki, że wytrwale testujesz nowe wersje softu Memtendo. Jak za 3 lata będą już fajne gry to wjadę w sprzęt na którym się już pewnie nie będą rzeczy zawieszać, dzięki byq!
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Autor Proponuję za 20 lat a jak alzheimer wskoczy to problemy z nadrobieniem backloga same się rozwiążą xD
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Mordo, mam switcha 1. Dla samej bananzy nie kupię tej konsoli. A jak widać tutaj też beta wczesna z kwiatkami, zupełnie jak na tych przeklętych pecetach
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 17 minut temu, GearsUp napisał(a):Proponuję za 20 lat a jak alzheimer wskoczy to problemy z nadrobieniem backloga same się rozwiążą xDale ciebie to nie dotyczy z jakiegoś powodu, bo jak dobrze kojarzę to Switcha 2 słusznie omijasz?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor 12 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):ale ciebie to nie dotyczy z jakiegoś powodu, bo jak dobrze kojarzę to Switcha 2 słusznie omijasz?Ogra się za 5 lat jak gierki przestaną się zawieszać
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 49 minut temu, NemoKOF napisał(a):Mordo, mam switcha 1. Dla samej bananzy nie kupię tej konsoli.A dla potężnego Wipeout: Kirbasa?