Opublikowano czwartek o 13:052 dni A to pewnie dlatego miałem już dwie zwiechy w Super Mario Galaxy (trzeba bylo restartować grę) ...
Opublikowano czwartek o 13:322 dni 4 hours ago, Pupcio said:Potwierdzam, przed chwilą testowałem xD nintendo cwele zajebane, nie wiem po co kupiłem tego balasa jak tu nic nie działa jak trzeba a nowa zelda 3d za 10 lat pewnieTrzeba było brać maszynkę do Protona
Opublikowano czwartek o 13:362 dni Kto to wiedział że tak szybko zapowiedzą chyba że mówisz o tym klocu do gier na low xD dziękujemy deklowcom za testowanie wersji beta <3
Opublikowano czwartek o 13:532 dni Dzięki, że wytrwale testujesz nowe wersje softu Memtendo. Jak za 3 lata będą już fajne gry to wjadę w sprzęt na którym się już pewnie nie będą rzeczy zawieszać, dzięki byq!
Opublikowano czwartek o 13:592 dni Autor Proponuję za 20 lat a jak alzheimer wskoczy to problemy z nadrobieniem backloga same się rozwiążą xD
Opublikowano czwartek o 14:022 dni Mordo, mam switcha 1. Dla samej bananzy nie kupię tej konsoli. A jak widać tutaj też beta wczesna z kwiatkami, zupełnie jak na tych przeklętych pecetach
Opublikowano czwartek o 14:172 dni 17 minut temu, GearsUp napisał(a):Proponuję za 20 lat a jak alzheimer wskoczy to problemy z nadrobieniem backloga same się rozwiążą xDale ciebie to nie dotyczy z jakiegoś powodu, bo jak dobrze kojarzę to Switcha 2 słusznie omijasz?
Opublikowano czwartek o 14:302 dni Autor 12 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):ale ciebie to nie dotyczy z jakiegoś powodu, bo jak dobrze kojarzę to Switcha 2 słusznie omijasz?Ogra się za 5 lat jak gierki przestaną się zawieszać
Opublikowano czwartek o 14:522 dni 49 minut temu, NemoKOF napisał(a):Mordo, mam switcha 1. Dla samej bananzy nie kupię tej konsoli.A dla potężnego Wipeout: Kirbasa?
Opublikowano czwartek o 14:532 dni Nie gram w żadne wyścigi. Gatunek który dla mnie mógły nie istnieć
Opublikowano piątek o 10:192 dni A jak tam elden ring na pstryku 2? Kończą optymalizować i implementować fsr1 żeby chodziło na niskich w stabilnych 25 klateczkach
Opublikowano piątek o 10:262 dni 6 minut temu, kudlaty88 napisał(a):A jak tam elden ring na pstryku 2? Kończą optymalizować i implementować fsr1 żeby chodziło na niskich w stabilnych 25 klateczkachoni po prostu chca dostarczyc nostalgiczne doswiadczenie robiac remake blighttown z tym, ze teraz na cala gre xd
Opublikowano piątek o 10:422 dni Sprzedaż 3rd party gier nie istnieje na Nintendo, jak ER lub BL4 ominie S2 to nikt by nie zauważył.
Opublikowano piątek o 10:482 dni FSR1 jest w sumie niepotrzebne przy high fidelity assetach, tak ostatnio się dowiedziałem.
Opublikowano piątek o 13:561 dzień Autor Osoba przekręcająca wypowiedzi to manipulator (np. w zjawisku gaslightingu) lub mitoman, którzy świadomie lub nieświadomie fałszują czyjeś słowa, by osiągnąć własne korzyści lub dla własnej wygody.
Opublikowano piątek o 14:101 dzień Deluzja w znaczeniu psychologicznym:Definicja: Fałszywe, urojenia, które są głęboko zakorzenione i odczuwane jako realne, mimo że są sprzeczne z rzeczywistością.Charakterystyka: Są to przekonania dotyczące własnej osoby lub otoczenia, które nie poddają się logicznym argumentom ani dowodom, ponieważ osoba jest głęboko przekonana o ich prawdziwości.Przykłady: Urojenia prześladowcze, urojenia wielkościowe lub urojenia erotyczne.
Opublikowano piątek o 14:141 dzień Autor Głównymi cechami zaburzenia obsesyjno-kompulsywnego są:nawracające obsesje, czyli natrętne myśli (uporczywe impulsy, obrazy bądź myśli), które powodują duże cierpienie psychiczne (między innymi niepokój i lęk)[1];kompulsje, czyli rytuały, natrętne czynności. Kompulsje to powtarzające się myśli, obrazy, bądź zachowania, w które osoba cierpiąca z powodu zaburzenia obsesyjno-kompulsywnego „czuje się zmuszona uciekać w reakcji na obsesję albo w myśl stosowania się do sztywnych zasad. Na ogół kompulsje i obsesje są powiązane w ten sposób, że kompulsja służy zlikwidowaniu lub złagodzeniu cierpienia psychicznego towarzyszącemu obsesji”[1];obecność budzących niepokój lub niechcianych myśli dotyczących różnych sfer życia, na przykład: zakażenia, zabrudzenia, religii, seksu, wyrządzenia komuś krzywdy oraz obecność niepokojących bądź niechcianych wątpliwości[3].
Opublikowano piątek o 14:171 dzień Zgodnie z popularnym efektem psychologicznym, zwanym efektem Dunninga-Krugera, osoby niekompetentne (czyli w potocznym rozumieniu "idioci" w danej dziedzinie) często:Mają zawyżoną ocenę własnych umiejętności. (Nie wiedzą, że nie wiedzą).Nie są w stanie rozpoznać prawdziwej kompetencji u innych.Nie są w stanie rozpoznać skali swojej niekompetencji.Innymi słowy, prawdziwy "idiota" (osoba o bardzo niskiej kompetencji lub inteligencji w danym obszarze) z dużym prawdopodobieństwem nie wie, że nim jest, ponieważ brakuje mu wystarczającej wiedzy lub zdolności analitycznych, aby obiektywnie ocenić samego siebie i rozpoznać luki w swojej wiedzy.I tak nie dotrze, więc eot
Opublikowano piątek o 14:231 dzień Autor 2 minuty temu, Hanza71 napisał(a):Gira nie zaśmiecaj tematu, wyglupiles się i tyle.Z czym konkretnie się wygłupiłem? Z tym, że gry Nintendo nie posiadają high fidelity assetów tak samo jak 99% indyków i dlatego tam nie używa się upscalerów jak dlss czy fsr? Bo dokładnie to napisałem
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Fajna rzecz, jak ktoś ma drukarkę 3D to w komentarzach ziomek wrzucił link do plików.