Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, Plackus napisał(a):

Troche w tym winy trzech gier ktore otwieraly nam pierwszego switcha w 2017

Wybitne Breath of the wild, znakomite Mario Odyssey i swietne Xeno 2. Jak ktos kupił wtedy switcha to japa lezala na podlodze bo kazda pokolei trzymala super poziom. Uwazam ze switch 2 ma dobre gry, ale widac ze kazdy liczyl na podtrzymanie tej formy z 2017

Uwielbiam Xenoblade 2 - jest w moim top 10 gier ever, ale ta gra ma na metacritic 83/100

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 441,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano
3 minuty temu, funditto napisał(a):

Uwielbiam Xenoblade 2 - jest w moim top 10 gier ever, ale ta gra ma na metacritic 83/100

Oki oki masz racje, ale jednak xeno podtrzymal wtedy teze ze wychodza same dobre gierki na switcha od first party

Opublikowano

U mnie to tak wygląda bo oczywiście gram w exy bo po to kupuje switcha:

Mkworld- rozczarowanie mimo tego że na papierze gra jest super i gra się mi fajnie, jest do odratowania patchem ale twórcy upierają się przy swojej koncepcji. Dali by 200cc, tryb online z samymi trasami, prawdziwe eventy i lepszą customizacje i byłby mk8d killer

Bananza - pyklo u mnie

Fast Fusion - pyklo u mnie, jakby było online to by był killer

Age of Imprisonment - jeszcze nie skonczylem ale bawię się dobrze

Kirby Air Riders - jest lepiej niż myślałem, bawię się świetnie

MP4 - jutro gram

Dlc do Mario Party Jamboree - rozczarowanie totalne

Dlc do Kirby forgotten land - spoko ale za krótkie i za mało nowych umiejętności

W poksy, płatne tech demo i koszykówkę ułomnych nie grałem i nie zamierzam

Opublikowano

Ciekawe co tam w przyszłym roku rzucą, licze na jakąś zelde 2d

Opublikowano

Update new horizon

Update Mario wonder

Pokemony w stylu Animal Crossing

Pokemony na nowym silniku (z wycieku z game freak)

Mario tennis

Nowy Yoshi

Nowy Fire Emblem

Ex od from software

Splatoon Raiders

Tyle na razie wiemy z exow na 2026

Patrząc po studiach co jeszcze nic nie wiemy nad czym grzebią, a nie wydali chwilę temu gierki to na myśl przychodzi mi next level games i monolith czyli hmm może Luigi Mansion 4 i Xeno/nowe ip

Opublikowano
  • Autor
42 minuty temu, Daffy napisał(a):

Patrząc po studiach co jeszcze nic nie wiemy nad czym grzebią, a nie wydali chwilę temu gierki to na myśl przychodzi mi next level games

Pomagali przy Metroidzie więc pewnie nie prędko coś nowego

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał(a):

Ciekawe co tam w przyszłym roku rzucą, licze na jakąś zelde 2d

2027 wg mnie najwcześniej

Ogółem ja należę do osób którzy twierdzą że Nintendo niepotrzebnie pchało pikmina4, m&l brothership i Zelde Babe na switcha1. Mogli to przetrzymać w lodówce i wydać na S2. Szczególnie Zelde Babe która jest świetna, a katastrofalnie działała na S1 i dopiero po patchu na S2 chodzi jak powinna. Te premiery przeszły bez echa.

Opublikowano
2 godziny temu, Daffy napisał(a):

Pokemony w stylu Animal Crossing

Pokemony na nowym silniku (z wycieku z game freak)

Mario tennis

Nowy Yoshi

Nowy Fire Emblem

Ex od from software

Splatoon Raiders

Tyle na razie wiemy z exow na 2026

Patrząc po studiach co jeszcze nic nie wiemy nad czym grzebią, a nie wydali chwilę temu gierki to na myśl przychodzi mi next level games i monolith czyli hmm może Luigi Mansion 4 i Xeno/nowe ip

W zasadzie daje nam to 7 nowych exów na 2026 (jeśli Splatoon Raiders to faktycznie 2026), więc zakładam, że to może być pełny lineup na ten rok - Splatoon i Pokemony to gry, które mogą sprzedać powyżej 10 mln egzemplarzy, więc nie potrzebują jakiegoś trzeciego killera sprzedażowego. Jednak Nintendo ma ten plan z jedną grą ze świata Zeldy rocznie, więc tutaj obstawiam (wreszcie) Wind Waker + Twilight Princess HD.

Natomiast na 2027 przewiduję:

• Mario 3D

• jakąś Zeldę 2D (tym razem jakiś remake - chciałbym Minish Cap albo A Link Between Worlds, ale innymi też nie pogardzę)

• nową grę od Monolith Soft lub Next Level Games

• Ring Fit Adventure 2 lub coś w tym stylu

Opublikowano

No tej zeldy rocznie starają sie trzymać, ale mam nadzieje mimo wszystko że będzie coś innego niż wyżej wymieniony remaster xD chociaż tp kiedyś chętnie bym przytulił bo goty gra a pewnie i na ww w wersji wiiu sie pewnie kiedyś skuszą xD