Opublikowano wczoraj o 16:50 1 dzień 1 minutę temu, GearsUp napisał(a):Masz absolutną rację. Ładowarka z wyciągalnym kabelkiem USB-C jest gigantycznym upgradem nad Steam Deckiem, którego ładowarka jest połączona na stałe z kablem przez to jest mniej poręczna i jak uszkodzisz kabel to masz po całej ładowarce. Edytowane wczoraj o 16:50 1 dzień przez Pierre Deck
Opublikowano wczoraj o 18:53 1 dzień Ooo nie róbcie cw a tu steam decka wyciąga, tego steam decka co ma ekran OLED, 30% więcej czasu pracy na baterii względem S2, tylne guziczki w liczbie 4 względem 0 guziczkow na S2.Dodatkowo przypominam pół roku po premierze S2 dalej jedynie jedną multiplatformę przenośnie odpala lepiej względem sd - jest sw outlaws (jedna jedyna gra). No ale oczywiście jak się weźmie działanie do 7watt to już pewnie każdą rusza lepiej więc nic tylko się cieszyć.
Opublikowano wczoraj o 18:54 1 dzień Tematu gry nie mogę znaleźć więc napisze tutaj bo chodzi o wersję switch, mianowicie Dispatch niestety z cenzurą na konsolce Nintendo. Szkoda, bo chciałem sobie akurat tutaj zagrać.
Opublikowano wczoraj o 18:58 1 dzień Podobno residenciki 2,3,4 pod koniec roku na S2. Bylo do przewidzeniahttps://www.gamereactor.eu/rumor-all-the-resident-evil-remakes-are-coming-to-switch-2-1667233/
Opublikowano wczoraj o 18:59 1 dzień Autor 2 minuty temu, messer33 napisał(a):Tematu gry nie mogę znaleźć więc napisze tutaj bo chodzi o wersję switch, mianowicie Dispatch niestety z cenzurą na konsolce Nintendo. Szkoda, bo chciałem sobie akurat tutaj zagrać.No i to jest realny problem a nie jakieś GKC. Dziwna decyzja ale i tak miałem to brać na steamie.7 minut temu, Daffy napisał(a):Ooo nie róbcie cw a tu steam decka wyciąga, tego steam decka co ma ekran OLED, 30% więcej czasu pracy na baterii względem S2, tylne guziczki w liczbie 4 względem 0 guziczkow na S2.Dodatkowo przypominam pół roku po premierze S2 dalej jedynie jedną multiplatformę przenośnie odpala lepiej względem sd - jest sw outlaws (jedna jedyna gra). No ale oczywiście jak się weźmie działanie do 7watt to już pewnie każdą rusza lepiej więc nic tylko się cieszyć.Najgorsze, że w biosie nie da się grzebać w poszukiwaniu tego jednego fps-a :/
Opublikowano wczoraj o 19:03 1 dzień Taaa ja se chciałem akurat pograć teraz przez tydzień pod kołderką, teraz to się poczeka na promocję na PS. Ewentualnie na pudełka
Opublikowano wczoraj o 19:05 1 dzień 10 minut temu, messer33 napisał(a):Tematu gry nie mogę znaleźć więc napisze tutaj bo chodzi o wersję switch, mianowicie Dispatch niestety z cenzurą na konsolce Nintendo. Szkoda, bo chciałem sobie akurat tutaj zagrać.Może ocenzurowane, ale za to jako jedyna wersja działa w 30fps. Na Switchu filmowe doznania których nie znajdziesz na żadnej innej platformie, czy ta konsola przestanie kiedyś wygrywać? edit: a dobra, to tylko bieda-wersja z jedynki, S2 już ma 60 klatek.
Opublikowano wczoraj o 19:05 1 dzień Autor 1 minutę temu, messer33 napisał(a):Taaa ja se chciałem akurat pograć teraz przez tydzień pod kołderką, teraz to się poczeka na promocję na PS. Ewentualnie na pudełka Jak pod kołderką to chyba lepiej, że z cenzurą. Skupisz się na graniu. Edytowane wczoraj o 19:06 1 dzień przez GearsUp
Opublikowano wczoraj o 19:26 1 dzień No niestety jeszcze brak trybu myszki, generalnie można powiedzieć że najgorsza wersja na switchu.
Opublikowano wczoraj o 19:37 1 dzień 38 minut temu, Daffy napisał(a):Residenciki, RDR2 i E33 bym z tego chetnie przytulil. Zeldy z 1st party tez
Opublikowano wczoraj o 19:55 1 dzień No ile razy można tę samą grę wydawać xD. Mam nadzieję, że to fejur.
Opublikowano wczoraj o 20:09 1 dzień Autor To jest nadal najbardziej pożądana gra przez Switchowców we wszystkich ankietach. No nie może umrzeć na zapomnianej konsoli, mam nadzieję że Nintendo wreszcie posłucha graczy
Opublikowano wczoraj o 20:50 1 dzień 1 hour ago, Daffy said:XC2 to pewnie przyszły rok, żeby było jako Definitive Edition na 10-lecie oryginału.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. To jest po prostu coś co ktoś w internecie by chciał, spokojnie. Dosłownie tyle. Poza FF Rebirth, który nie jest "rumored" tylko do dawna Square-Enix mówi wprost, że będzie. I poza Pikminem 2 i Metroid Prime 2, które pojawiły się na jednej grafice promującej NSO (może związane z tym że będą, może nie, zobaczymy). No ale ten Viewtiful Joe to już taka czysta fantazja.Dispatchgate dość zabawny, nie powiem.W sumie zdziwiła mnie ta obowiązkowa cenzura, bo niejedno zboczenie na nintendowskim eshopie jest, zazwyczaj gry są ograniczane na PlayStation a na Switchu nie, a nie odwrotnie. (Ale możliwe, że Nintendo powiedziało: "ok, możecie wypuścić, ale bez usunięcia opcji cenzury nie będziemy gry promować na sklepie i w e-mailach". Mogę sobie wyobrazić lęk Nintendo przed wyobrażonymi protestującymi przez telefon rodzicami, że gierka kreskówkowa o superbohaterach niby, a tutaj ślad sutka na ekranie)....Ale ludzie się tak srają o to w necie, że trudno nie prychnąć. To i tak jest gra typu "humor dla edgy nastolatków", "patrzcie, mówię często fuck i shit! Wow, ale jestem cool!", i ta cenzura właściwie chyba czyni ją śmieszniejszą. Serio - w grze jest chyba z 5 przypadków tej "nagości" i tak ze 4 z nich są po prostu zabawne. Jakby to była serio "dorosła" gra, to może jakoś bardziej by mnie to uderzało... Nie wiem. Ludzie zwracający grę z tego powodu są imo mistrzowscy.W sumie rozumiem jak ktoś nie chce, ale kurde, ludzie teraz masowo to komentują takim tonem jakby ktoś umarł lol.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 4 godziny temu, Daffy napisał(a)::o o powrocie Jurka nie słyszałem - to byłoby wspaniałe - jedyną wersja w 60 FPS i do tego jeszcze Xeno 2 DE - kurde, znowu nie będę grać w nowości
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Tak mnie naszła myśl, że fajnie by było jakby Nintendo z następną konsolą zmierzyło się znowu z VR. Oculus jest spoko ale brakuje kontentu. Czerwoni by mogli rozruszac temat. Problem jest taki, że stereoskopia jest szkodliwa dla małych dzieci takze szanse są małe
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. The new Tomodachi Life features nonbinary gender option and queer dating
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 13 minut temu, Ken Adams napisał(a):Niebinarny triggerW koncu jest!Doczekalem sie. Konsola kompletna
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ciekawe czy uszanują polskie tłumaczenie i będzie do wyboru niebinarna oraz niebinarny.