Opublikowano sobota o 10:332 dni Skończył mi się abonament i żeby odpalić zelde w jakości „super switch 2” to muszę kupić tego patcha. I to zrozumiałe.Kupilem, wydałem 40 zł, a patch 9,5 GB pobrał się od nowa. Dziwne. Przecie to już było bo gra mi działała, a skończyła się tylko licencja. Nie takiego rozwiązania się spodziewałem
Opublikowano sobota o 10:372 dni Pewnie po skończonym abonamencie wyciągnęło Ci Virtual Game Cart z konsoli i odinstalowało, zakładam, że tego nie sprawdziłeś?
Opublikowano wczoraj o 18:09 1 dzień Star Fox - 25 czerwiecRythm paradise groove - 2 lipiecSplatoon Raiders - 23 lipiecOrbitals - 3 wrzesieńFire Emblem - 17 wrzesieńSwitch Sports Resort - 22 październikRemake Zeldy - ten rokDuskbloods - ten rokDo tego switch 2 edition trylogii Xenoblade i sporo multiplatformXenoblade Genesis - 2027Pokemon Winds/Waves - 2027
Opublikowano wczoraj o 18:11 1 dzień 1 minutę temu, Daffy napisał(a):Star Fox - 25 czerwiecSplatoon Raiders - 23 lipiecOrbitals - 3 wrzesieńFire Emblem - 17 wrzesieńSwitch Sports Resort - 22 październikRemake Zeldy - ten rokDuskbloods - ten rokDo tego switch 2 edition trylogii Xenoblade i sporo multiplatformXenoblade Genesis - 2027Pokemon Winds/Waves - 2027Wreszcie coś ruszyło
Opublikowano wczoraj o 19:03 1 dzień 52 minuty temu, Daffy napisał(a):Star Fox - 25 czerwiecSplatoon Raiders - 23 lipiecOrbitals - 3 wrzesieńFire Emblem - 17 wrzesieńSwitch Sports Resort - 22 październikRemake Zeldy - ten rokDuskbloods - ten rokDo tego switch 2 edition trylogii Xenoblade i sporo multiplatformXenoblade Genesis - 2027Pokemon Winds/Waves - 20272 lipca Rythm paradise groove na które czekam
Opublikowano wczoraj o 19:12 1 dzień 9 minut temu, devilbot napisał(a):2 lipca Rythm paradise groove na które czekamRacja, rytmiczne warioware
Opublikowano wczoraj o 19:28 1 dzień Orbitals będzie miało tryb gdzie można grać solo czy koniecznie trzeba z drugą osobą czy to online czy na dzielonym ekranie?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Orientuje się ktoś może, czy te gry Xenoblade Chronicles 1, 2, 3 będą miały Upgrade dostępny w ramach usługi NSO Expansion Pack? Switch 1 wersje tych gier wszędzie teraz są w promkach po ok 150zł, Upgrade Pack kosztuje 42zł i niestety mam przeczucie, że darmówki z NSO nie będzie? W ogóle jak to jest z tymi Upgrade Packami? Każdy jest dostępny z automatu w NSO, czy tylko wybrane? Przymierzam się np też do Metroid Prime 4 wer. S1 + Upgrade Pack ale jeśli tego nie ma w NSO, to bardziej się opłaca brać wersję S2 od razu, a sens tego Expansion Pack robi się nikły. Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez Masamune
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nic nie wspominali więc może kiedyś ale na pewno nie teraz. Teraz z tych płatnych chyba tylko obie zeldy mają i nic więcej
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 8 minutes ago, Pupcio said:Nic nie wspominali więc może kiedyś ale na pewno nie teraz. Teraz z tych płatnych chyba tylko obie zeldy mają i nic więcejLOL, przez cały ten czas żyłem w przekonaniu, że w ramach tego abo każdy upgrade jest free. Akurat TOTK mam, więc mi działa upgrade, ale mogłem się nadziać, bo na liście zakupów mam sporo gierek cross gen.
Opublikowano 14 minut temu14 min Dali dwa "darmowe" w ramach nso do botw i totk i tyle, nigdy nie wspominali że będą kolejneDo tego masz darmowe patche niezależne od abonamentu do:ArmsSplatoon 3Mario deluxe 51 clubhouse gamesMario OdysseyKapitan ToadGalaxy 1 + 2Pokemon Scarlet VioletAnimal CrossingBig BrainDonkey Kong Country ReturnsMario 3d World+ Bowser Fury Obie Zeldy 2d