Opublikowano czwartek o 08:422 dni 7 minut temu, GearsUp napisał(a):450 w porównaniu z innymi przenośniakamilaptopyuwierz, że 450 jest wystarczające, to nie jest potężny 65" OLED LG G4 żeby wypalał oczySteam Deck LCD miał max brightness 400Zgadzam się że jest to pewien "standard" i plus względem 300–340 nitów takiego v2 na którym praktycznie nic nie widać w słoneczny dzień. SD nie mam więc się nie wypowiem. Czekam na kuriera i przetestuje :D Edytowane czwartek o 08:422 dni przez Bowser
Opublikowano czwartek o 08:422 dni Nigdy nie przypuszczałem, że może mi przeszkadzać rodzaj ekranu. Byłem pewny, że skoro LCD w ROG Ally jest naprawdę dobry to ten w S2 będzie zapewne lepszy od niego. No i okazało się, że jest gorzej
Opublikowano czwartek o 08:571 dzień 13 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):Nigdy nie przypuszczałem, że może mi przeszkadzać rodzaj ekranu. Byłem pewny, że skoro LCD w ROG Ally jest naprawdę dobry to ten w S2 będzie zapewne lepszy od niego. No i okazało się, że jest gorzej Tego samego się spodziewałem po pierwszych wrażeniach z pokazu i entuzjazmie niektórych tutaj
Opublikowano czwartek o 09:191 dzień Autor "Mario Kart World," for which Monolith Soft was contracted to develop the fields and character designs, was released by Nintendo Co., Ltd.
Opublikowano czwartek o 09:231 dzień Ale to pewnie ten team Monolith Soft od ogarniania strony technicznej wielu gier Nintendo, a nie team od robienia RPGów
Opublikowano czwartek o 09:421 dzień Godzinę temu, jimmy napisał(a):Chłopaki rozwiązanie dla starszych gierek jest banalnie proste: trzeba mieć oba Switche. Na S2 grać w docku, a na S1 OLED mobilnie. W czym problem?
Opublikowano czwartek o 09:561 dzień Chłopaki jest jakis normalny activity log pokazujący PRECYZYJNIE a nie co 5h ile czasu spedza się z danym tytułem?
Opublikowano czwartek o 10:081 dzień Teraz to już chyba będzie wersja ultimate definitywnie najlepsza.
Opublikowano czwartek o 10:171 dzień -joycony nie latają-magnesy trzymają mocno-jakość wykonania o wiele lepsza niż s1 i steam deck-ekran potężny, ostry-kolorki mogą być jak na LCD-ekran trochę ciemny, raczej nie ma co myśleć o graniu na słońcuPierwsze wrażenia są takie, że to bardzo porządny sprzęt. Jak jeszcze gierki dojdą to o panie.
Opublikowano czwartek o 10:191 dzień 1 godzinę temu, GearsUp napisał(a):450 w porównaniu z innymi przenośniakamilaptopyuwierz, że 450 jest wystarczające, to nie jest potężny 65" OLED LG G4 żeby wypalał oczySteam Deck LCD miał max brightness 400Co to znaczy "brightness middle"? Środek ekranu? Ustawienie jasności na 50%? Coś innego?
Opublikowano czwartek o 10:201 dzień Jak już ktoś ma to pytanie techniczne: czy system "Primary Console" rozdziela S1 i S2 czy nadal można mieć tylko jedną ustawioną jako konsolę główną? Po co pytam - OLED zostaje w domu i zastanawiam się, czy będę musiał znowu pieprzyć się z podłączaniem do sieci za każdym razem jak będę chciał pograć w jakąś cyfrówkę (na starej konsoli konto udostępniam, żeby moja luba nie musiała drugi raz kupować tych samych gierek). I tak się zastanawiam czy można mieć jednego głównego S1 i jednego głównego S2 czy w grę wchodzi wyłącznie jedna konsola główna niezależnie od generacji. Znając nintendo domyślam się odpowiedzi, ale zapytać nie zawadzi.
Opublikowano czwartek o 10:201 dzień Autor Teraz, DarkStar napisał(a):Co to znaczy "brightness middle"? Środek ekranu? Ustawienie jasności na 50%? Coś innego?Tak, raczej pomiar z samego środka. Ogólnie polecam notebookcheck.com, bardzo dokładne analizy wyświetlaczy robią
Opublikowano czwartek o 10:251 dzień Ma ktoś 8bitDo Pro 2 i udało mu się sparować? Za cholere mi konsola tego nie wykrywa.
Opublikowano czwartek o 10:261 dzień @GearsUp ZWRACAM HONOR, przyszedł, odpaliłem i... ekran jest naprawdę dużo lepszy względem v2. W słońcu nadal nie jest idealnie ale jest grywalnie, znacznie lepiej niż na V2. Nie mam już OLEDa aby porównać jak wypada jasność ekranu na jego tle ale w porównaniu do V2 jest naprawdę znacznie lepiej
Opublikowano czwartek o 10:301 dzień Ktoś wie jak wygląda kwestia totka? Jak to wygląda? Jak pudełko mam to ściąga cała gre na dysk, ale w wersji s2?
Opublikowano czwartek o 10:311 dzień 5 minut temu, Soban napisał(a):Ma ktoś 8bitDo Pro 2 i udało mu się sparować? Za cholere mi konsola tego nie wykrywa.Nie da rady.
Opublikowano czwartek o 10:571 dzień Nie działa ale podobno 8bit nad tym pracuje bo ma działać. Oby bo więcej gram na TV a nie uśmiecha mi się wydawać kolejne 3bomby.
Opublikowano czwartek o 10:571 dzień 28 minut temu, tlas napisał(a):A tutaj lista gier, w którą będę grał:Spokojnie graj pojedynczo, nie uruchamiaj na cepa bo szybko ci się znudzą :(
Opublikowano czwartek o 11:191 dzień Przetestowałem W3 i z wszystkimi postprocesami wygląda jakby działał w 60 klatkach, liczę że dadzą upgrade aby to zaczeło wyglądać też bliżej PS4Pro/PS5UPDATE: głupotą było jednocześnie na S1 i S2 bo na S1 działało chyba w 25 stąd taki durny wniosek xD jak odpaliłem Ps5 w 60FPS to odrazu zauważyłem różnice w płynności xD no ale chociaż na S2 te 30 nie spadają xD Edytowane czwartek o 11:431 dzień przez Bowser głupota
Opublikowano czwartek o 11:281 dzień Nie ma możliwości żeby Wiesiek działał w 60fps skoro klatkaż jest zablokowany na 30 ;)